- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #37.361
Aksamda rahattık canm faydası olmuş olabilir tek çocuk olanlar kucakta olur da bana zor oBende hep kuvagımda tuttum yatırdım göğsümde dün hiç sıkıntımız olmadı bide sürekli masaj yaptım faydası oldu galiba
Allah kolaylık versin. Ben sadece sıcak kompres ve masajla üstesinden gelmiştim. Sağma yaparken masaj yaptım ki kanal açılsın da aksın diyeKuru şekilde öyle üstüne mi koyacagım canım
Günaydın canımGünaydın kızlar
Canım sen umutu nasıl bağladın sırtına? Şalla falan mı kanguruyu ters mi taktın?Günaydın canım
2 gündür bebek görmeye gelmek isteyenleri alıyorum tek başına misafir ağırlamak 3 çocukla uğraşmak nekadar zormuş bebiş kolik olunca aynı saatte ağlama krizleri tutuyor kucağımda işleri yapıyorum büyük oğlum diyo ki anne senin işin nekadar zor kiöseyi kabul etme müsait değilim diyebilirsin :) büyük oğluş 4.sınıf 2.dönemde dersleri düştü diyo çocukla ilgilen diyo öğretmeni.küçük oğlanın anaokulndan etkinlinler yaptırıyorlar sürekli onun ihtiyaçlarını yapıyorum...Çok Yorgunummm galiba kızlar paylaşmak istedim
Baglamştm valla hemen uyuyamayan cocuk hemen uyudu uyandı emzırdm geri bagladım geri uyudu suan yeni hareketlendi uyanacak :)
Duruyorsa iyi yontemmis. Hem gazada iyi gelmis bak ne güzelSıcak durduğu için gaz rahatsız etmedi uyanınca altını degıstırirken gazını da cıkardı suan rahatız keske önce baglayaydım :)
Canım sen umutu nasıl bağladın sırtına? Şalla falan mı kanguruyu ters mi taktın?
[/QUOTE
canım hafif sıkı kundak yapıp dokuma ip var onunla bagladm kanguru kafasını tam tutmuyor o riskli şal dan da kayar küçük olduğu için
Durduğu sürede hareket halinde olunca uyudu canm uyandıgnda oturuyordum hareketszdm yani sıkıldı bastı tabii indirdım bende:)Duruyorsa iyi yontemmis. Hem gazada iyi gelmis bak ne güzel
En iyisi duşta sabun masaj oldu cnm bana fayda eden ve bebegi boş olsa da süt gelmesede memeden bol bol emzirdim hala bir iki küçük beze kaldi onlari da emdirirken ezmeye calisiyorum. Çok geçmiş olsun mastit çok zor ya ateşim de çıkmıştı benimMastit olan arkadaşlar nasıl geçmişti sağ gögsüm taş gibi ama bir damla süt gelmiyor canım çok yanıyor sıcak su torbası koydum masaj yapıyorum ama bir faydası olmadı çok kötüymüş bu durum
Valla bilmiyorum 3150 doğduk 3400 çıkıyor evde hata ettim sadece anne sütü diye tutturdum diger cocuklarimda da mama vermistim cabuk toparlamıştı benim kizin gece aglamalari gazdan değil mis onu anladik eşimle dun mama verince hemen sustu uyudu yavrumu aç bırakmışım ek gıda gibi düşünücem sütüm randimana binene kadsr mama da vericemCanım kilo alımı normalse dert etme bende bugün doktora gidicem sadece anne sütü verdim bakalım kilo aldık mı
Bişey olmaz canım dr una goster istersen bi iğne yapar gecer yanlis bilmiyosam potasyum ignesi bir de ben zeytinyagi damlattim 3 gune geçtiKızlar 3 4 gündür geçmesini bekliyorum geçmiyo hala damla şeklinde kan geliyo oğlumun göbeğindenkapanmak üzere zaten nokta kadar yer kalmış hergün temizliğinide yapıyorum. bugün sağlık ocağına götürsemmi neden kanarki gazı olunca kendini sıkıyo ondanmıdır kötü bişey yoktur inşallah
Canım korkma Simla da aynı böyleydi yarına kalmaz bişi.Kızlar 3 4 gündür geçmesini bekliyorum geçmiyo hala damla şeklinde kan geliyo oğlumun göbeğindenkapanmak üzere zaten nokta kadar yer kalmış hergün temizliğinide yapıyorum. bugün sağlık ocağına götürsemmi neden kanarki gazı olunca kendini sıkıyo ondanmıdır kötü bişey yoktur inşallah
Allah yardimcin olsun cnm zor valla benim annem pazar gidecek benim ağlayasım geliyor ya çok alıştım rahatlığa gece emzirip anneme veriyordum o gazini çıkarıyordu annemle gidesim var ama büyük oglumu da bırakamam valla ben simdiden kara kara düşünüyorum seni düşünemiyorum benimde misafirler başlıcak ikram temizlik bebek bakımı ne yapacam bilmiyorum Allah güç kuvvet versin de üstesinden gelelim cnm ins.2 gündür bebek görmeye gelmek isteyenleri alıyorum tek başına misafir ağırlamak 3 çocukla uğraşmak nekadar zormuş bebiş kolik olunca aynı saatte ağlama krizleri tutuyor kucağımda işleri yapıyorum büyük oğlum diyo ki anne senin işin nekadar zor kiöseyi kabul etme müsait değilim diyebilirsin :) büyük oğluş 4.sınıf 2.dönemde dersleri düştü diyo çocukla ilgilen diyo öğretmeni.küçük oğlanın anaokulndan etkinlinler yaptırıyorlar sürekli onun ihtiyaçlarını yapıyorum...Çok Yorgunummm galiba kızlar paylaşmak istedim
Cok iyi geldi bana canım digeri cocukla ilgilenemiyordum şimdi hem iş yapıyorum hem bebe uşümüyor@Hirosum ve kardesi bende korkuyorum şaldan falan, evde sling yapsam dedim çok basit aslında ama korktum bağlamak iyiymiş :)
Off bu misafir olayi da kasıyor beni hem temizlik hem ikram valla cok abrtamiycam bikac çeşit kurabiye yaptım yanına hafif sütlü pasta hazir biseyler fln idare edicem cocuklara beslenmeyi zor hazirliyorumAllah yardimcin olsun cnm zor valla benim annem pazar gidecek benim ağlayasım geliyor ya çok alıştım rahatlığa gece emzirip anneme veriyordum o gazini çıkarıyordu annemle gidesim var ama büyük oglumu da bırakamam valla ben simdiden kara kara düşünüyorum seni düşünemiyorum benimde misafirler başlıcak ikram temizlik bebek bakımı ne yapacam bilmiyorum Allah güç kuvvet versin de üstesinden gelelim cnm ins.
Bişey olmaz canım dr una goster istersen bi iğne yapar gecer yanlis bilmiyosam potasyum ignesi bir de ben zeytinyagi damlattim 3 gune geçti
İnşallah geçer kızlar ya kaç gündür geçer geçer dedim bi bakıyorum yine kan gelmiş bide göbek olunca insan dahada korkuyo allah korusun iltihap flan olur diye korkuyorumCanım korkma Simla da aynı böyleydi yarına kalmaz bişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?