• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Güzel anneler siz her emzirmede iki memeyide veriyor musunuz? Ben 15 dk birini 15 dk diğerini veriyorum yani her zaman 15’er olmuyoda 10-10 15-10 ‘da olabiliyor hanfendiye bağlı. Ama ikisinide veriyorum ancak doyuyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz tek meme yeterli oluyor mu ?

Valla 300 tl hiç bir şey, 5 yıl önce kızımda çektirmiştim. Şimdi de bu kızıma yaptıracağız, 2000 tl. Gerçi bu çekim yaptırdığımız kişi artık iyice profesyonel oldu hatta eğitim falan veriyor ama normal çekim yapanlar bile 1000 tl istiyor. Gerçekten çok güzel bir anı oluyor. Büyümesi uyumaması adına sıkıntı, uyursa problem yok aslında.

Eki Görüntüle 2245220

Bu ilk kızımdan bi foto mesela.
Cok güzel bencede hesaplı bu cektiği 1resım ben begendım

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-13-11-56-16-294.webp
    Screenshot_2019-03-13-11-56-16-294.webp
    68 KB · Görüntüleme: 48
Güzel anneler siz her emzirmede iki memeyide veriyor musunuz? Ben 15 dk birini 15 dk diğerini veriyorum yani her zaman 15’er olmuyoda 10-10 15-10 ‘da olabiliyor hanfendiye bağlı. Ama ikisinide veriyorum ancak doyuyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz tek meme yeterli oluyor mu ?
Canım onceden 2 meme de yetmıyordu şimdi yetiyor uzum suyu mucızesı dıyorum

Oyyy yerim onu maşallah yaaa ne güzel. Bende istiyorum ama yaza doğru yaptırıcam inşallah
Teşekkür ederiz canım, her ayında farklı oluyo resimler, ablamız huysuz olmasa aslında abla-kardeş ne güzel fotolar çekilir de bizim kız hiç sevmiyor.

Cok güzel bencede hesaplı bu cektiği 1resım ben begendım
Bende beğendim, çok güzel, fiyatta süper :KK200:

Canım ben her seferinde tek meme veriyorum, yeterli oluyor, zaten ikisinin de sulu kısmını vermiş olmaktansa sondaki yağlı kısmı alması daha iyiymiş o yüzden bitse de tek meme. İkisi de sünger gibi olursa mama, düzeni böyle bulduk :)

Canım ben her seferinde tek meme veriyorum, yeterli oluyor, zaten ikisinin de sulu kısmını vermiş olmaktansa sondaki yağlı kısmı alması daha iyiymiş o yüzden bitse de tek meme. İkisi de sünger gibi olursa mama, düzeni böyle bulduk :)

Bizde şöyle bi sıkıntı var canım. Asya bi memeyi 15-20 dk maksimum emip bırakıyo sonra almıyo bir saat sonra uyanıp yine istiyo. Bende çareyi bir memeyi bıraktıktan sonra gaz çıkartıp diğer memeyi vererek buldum. Böylece 2 saatte bir uyanıyor. Sanırım tek memedeki süt ona yetmiyor :(

Bizde şöyle bi sıkıntı var canım. Asya bi memeyi 15-20 dk maksimum emip bırakıyo sonra almıyo bir saat sonra uyanıp yine istiyo. Bende çareyi bir memeyi bıraktıktan sonra gaz çıkartıp diğer memeyi vererek buldum. Böylece 2 saatte bir uyanıyor. Sanırım tek memedeki süt ona yetmiyor :KK43:
Bebeğin dilinden annesi anlarmış, bence güzel çözüm bulmuşsunuz.

Nasıl duygular hissediyosun? Kaç zamandır sorayım diyodum sana, mucizeler resmen değil mi?

Kızlar benim oğlum fazla mı iştahlı bana mı öyle geliyor ya. Sabah kalktığımda göğüslerim acıyordu süt sağdım 110 ml, onu içince doyar gibi oluyor ama doymuyor. Mememi sıkıyorum kıvamlı sür geliyor, emmeye de devam ediyor. Cidden doymuyor ya. Normal mi acaba bu? Bu zamana kadar hiç kusmadı, bugün 3 haftalık oldu.

Kahvaltılık çikileta vardı ekmek de yokmus evde piskevite sürdükleri kızımla yedik ohh:D

Kızlar benim oğlum fazla mı iştahlı bana mı öyle geliyor ya. Sabah kalktığımda göğüslerim acıyordu süt sağdım 110 ml, onu içince doyar gibi oluyor ama doymuyor. Mememi sıkıyorum kıvamlı sür geliyor, emmeye de devam ediyor. Cidden doymuyor ya. Normal mi acaba bu? Bu zamana kadar hiç kusmadı, bugün 3 haftalık oldu.
Canım midesi genişliyor. Bana emzirme danışmanı 20 cc den fazla mama verme birden genısler midesi sonra Senın sütünü az bulur hep emmek ister demişti 110 ml fazla değil mi

Mamayı biberonla mi veriosunuz biberona alismiyo mu

Canım midesi genişliyor. Bana emzirme danışmanı 20 cc den fazla mama verme birden genısler midesi sonra Senın sütünü az bulur hep emmek ister demişti 110 ml fazla değil mi
Emzirme danışmanı çağırdın mı canım tam olarak nasıl bilgiler verdi senin işine yaradı mi

Benim de sagdigim günlerde 120 cc içtiğini bilirim ama doyup 3saat sonra 70 cc içerdi mesela ,ama bu ay fazla içmiyor mesela.

Kızlar merhaba ; Bizim sıpaya laringomalazi teşhisi konuldu.Ciddi nefes alırken ses çıkartıyordu son1haftadır.Yenidoğan normaldir dedim artarak devam edince acile gittim.Ordan kbbye yönlendirdiler.Burnundan attıkları kemarayla koydular teşhisi.Yapılacak bişey yokmuş sadece zaman gerekiyormuş ilaç be cerrahi müdahelesi yok.Zamanla azalacakmış sesleri.Emerken çok tıkanıyodu genzine kaçıodu.Doktor dura dura emzirmemi söyledi.Yani uyurken uyanıkken emerken dururken sürekli kumru gibi ses çıkartıyor.Arada azalsa da sesi devam edyor.Çok ilginç ilk defa duydum..Neyse şuanda iyi görünüyor zaten kendiliğindem geçen birşeymiş bizde evdeki kuşa alışacagız :) Bu arada laringomozi soluk borusunun üst kısmının yumuşak olması.Doğuştan gelen bişey.
Geçmiş olsun cnm benimkide çok ses çıkarıyor pozisyon degistiriyorum azalıyo bende ilk defa duydum böyle bir rahatsızlık senden neler duymaz kim bilir benimkininde boğazında çok kaliyo süt. Sana teşhis kondu zamanla gecer dediler başka ne önerdiler geçmesi için?

İki gecedir sinirden kudurdum resmen cinnet gecrmekten korktum hatta aksam dıkkatm dagılsn dıe Mezdeke actm oynadım sıpa da gözleriyle benı takıp etti aglayan bebe sustu tavsiye ederim :D:KK6:
Ay keske her cinnet geçiren mezdeke açıp oynasa:))) benimde oynayasim var ama malum sezeryan

Kızlar 3 gündür bebiş huzursuz karnı gurulduyo iştahsızlığı vardı geceleri inliodu ,bı turlu sebebini anlamiodum bu gün anladım ki gazdan..ben açlıktan sanıp uzuluodum.çocuk emerken bile agliolar biberonla verdim aglio meger gazmis

Back
X