• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hemen etki ediyor mu acaba
Sanmam canim en az 3 gun icince etkisini gösterdi
Aynen canım ama adam emmeyi seviyor ac olmasa bile yalanci meme niyetine agzina alip bekletiyor. İlk 3 gun bizimde dedigin gibiydi ama bize sinyal verdi kanli gibi leke birakiyordu bezinde azicik cis tahlile götürdük beslemesi yetersiz oldugundan vücut üretiyormus bir maddeymis kan değilmiş yani.
Iyiki farketmissiniz ben farkedemedim dogal olarak bu sıkıntı geldi ama.cok şükür laktozolayini öğrenmiş olduk yoksa gazli bebek deyip ona ozel önlem almiycaktik
Ne dengesiz vücudum var ortalama bişey üretsene oldumu sagmadan rahat edemiyorum olmadı mı hiç olmuyor ne hallere soktun beni Umut Ediyorum emsene böyle olmayacak emse sut gelecek doyacak ama yumuşak meme begenmıyor :KK43:
Vucudun süt uretiminde dengeyi bulmasi icin 3 ay gerekiyormuş ondan sonra rahatolursunuz insallah canim bizim bu bebeler de Uyanık baya

Iyiki farketmissiniz ben farkedemedim dogal olarak bu sıkıntı geldi ama.cok şükür laktozolayini öğrenmiş olduk yoksa gazli bebek deyip ona ozel önlem almiycaktik

Vucudun süt uretiminde dengeyi bulmasi icin 3 ay gerekiyormuş ondan sonra rahatolursunuz insallah canim bizim bu bebeler de Uyanık baya
Bir an önce olsun 3 ay o zaman ya günde iki saat uyku ile durulur mu

Ya yok canım ne kadar hangi pencereden bakarsan bak ben tutucak bi yer bulamıyorum ben. Kıskançlıktan oluyor bence oğullarını paylaşamamaktan kaynaklanıyor. Ay birde ne derdi ben nişanlıyken ben kaynanamdan çok çektim hiç karışmayacagım naparsanız yapın hiçte öyle olmadı nedense attığımız adımdan haberleri oldu çocuk gibi izin alırdık ki eşim hala öyle sen eşinden yana çok şanslısın bence canım
Oglunu paylasamiyorsa hic elin kapısına gidip kız istemeyecekler o zamn. Yok canım sansli falan değilim onunda illa gözüne sokulacak ki birşeyler ha tamam diyecek haklisin bizimki harbiden hic birseye karismadi hakkını yemiyeyim cebinden 1 krş çıkmasın diye:)) onuda çok gec anladim oda benim salakligim oldu ne yaparsın

Tek degildin ama tlf elime alacak firsati bile vermedi bana hic uyumadi desem yeri uyuduguda memede kucakta biraktigim anda kıyamet koptu

Offff bizim sıpada aynı nasıl alıştırıcaz bunlsrı beşiğine . Beşik öylece duruyo . Bi alışsalar rahat ederiz belki 2 saat bile olsa uyusalar orda. Şu 40’ı merak ediyorum düzelirmiş bazı şeyler görücez bakalım:)

Evet canım herseyde bir hayır vardır en azindan ona göre önlem alındı

Offff bizim sıpada aynı nasıl alıştırıcaz bunlsrı beşiğine . Beşik öylece duruyo . Bi alışsalar rahat ederiz belki 2 saat bile olsa uyusalar orda. Şu 40’ı merak ediyorum düzelirmiş bazı şeyler görücez bakalım:)
İşallah düzelir de rahatlariz bir nebze. Gece toplasan 1 saat uyumadım sipa hala uyanık. Bende enerji sifirlandi adam bakıyor hala etrafa. Ya dedim surekli meme aski ayrilmak istemiyor yutkunuyor ama doymuyor herhalde 30cc mama yaptim biberona koydum aventin verdim agzina alip boşalttı mamayi. Bir daha verdim ayni hareket. 3.de ağzına aldi emmedi. Sonra memeyi verdim mic mic aldi ve uyudu simdi sana yazarken yarim kalmisti:)) zombiye döndüm bende yatıyorum hemen firsat bu firsat

Tek degildin ama tlf elime alacak firsati bile vermedi bana hic uyumadi desem yeri uyuduguda memede kucakta biraktigim anda kıyamet koptu
Halası sesi duyunca korkmus geldi ona devrettim bende o uyuttu benim ki memeyı hiç almıyor emzirme pozisyonu na bile dayanamıyor aglyor

İşallah düzelir de rahatlariz bir nebze. Gece toplasan 1 saat uyumadım sipa hala uyanık. Bende enerji sifirlandi adam bakıyor hala etrafa. Ya dedim surekli meme aski ayrilmak istemiyor yutkunuyor ama doymuyor herhalde 30cc mama yaptim biberona koydum aventin verdim agzina alip boşalttı mamayi. Bir daha verdim ayni hareket. 3.de ağzına aldi emmedi. Sonra memeyi verdim mic mic aldi ve uyudu simdi sana yazarken yarim kalmisti:)) zombiye döndüm bende yatıyorum hemen firsat bu firsat

Doymuyorlar mı acaba anlamıyorum ki . Benimkide 2 saatte bi emmek istiyo. Salı günü kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor. Doymuyosa mamaya başlayalım da çocuk da rahat etsin bende .

Bizimkiler aynı model

Halası sesi duyunca korkmus geldi ona devrettim bende o uyuttu benim ki memeyı hiç almıyor emzirme pozisyonu na bile dayanamıyor aglyor
Çok zor tek başına bebek bakmak Allah sana kolaylık versin 2 haftadır eşim olmadan tek basima bakmaya çalışıyorum bazen yemek bile yedirmiyor sağolsun

Doymuyorlar mı acaba anlamıyorum ki . Benimkide 2 saatte bi emmek istiyo. Salı günü kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor. Doymuyosa mamaya başlayalım da çocuk da rahat etsin bende .
Keske 2 saatte emmek istese yapıştik biz resmen memeyle emziriyorum altını degistiriyorum meme diye aranıp ağlıyor. Memeler cok fena durumda vay benim halime

Back
X