• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar merhaba ; Bizim sıpaya laringomalazi teşhisi konuldu.Ciddi nefes alırken ses çıkartıyordu son1haftadır.Yenidoğan normaldir dedim artarak devam edince acile gittim.Ordan kbbye yönlendirdiler.Burnundan attıkları kemarayla koydular teşhisi.Yapılacak bişey yokmuş sadece zaman gerekiyormuş ilaç be cerrahi müdahelesi yok.Zamanla azalacakmış sesleri.Emerken çok tıkanıyodu genzine kaçıodu.Doktor dura dura emzirmemi söyledi.Yani uyurken uyanıkken emerken dururken sürekli kumru gibi ses çıkartıyor.Arada azalsa da sesi devam edyor.Çok ilginç ilk defa duydum..Neyse şuanda iyi görünüyor zaten kendiliğindem geçen birşeymiş bizde evdeki kuşa alışacagız :) Bu arada laringomozi soluk borusunun üst kısmının yumuşak olması.Doğuştan gelen bişey.

Kızlar merhaba ; Bizim sıpaya laringomalazi teşhisi konuldu.Ciddi nefes alırken ses çıkartıyordu son1haftadır.Yenidoğan normaldir dedim artarak devam edince acile gittim.Ordan kbbye yönlendirdiler.Burnundan attıkları kemarayla koydular teşhisi.Yapılacak bişey yokmuş sadece zaman gerekiyormuş ilaç be cerrahi müdahelesi yok.Zamanla azalacakmış sesleri.Emerken çok tıkanıyodu genzine kaçıodu.Doktor dura dura emzirmemi söyledi.Yani uyurken uyanıkken emerken dururken sürekli kumru gibi ses çıkartıyor.Arada azalsa da sesi devam edyor.Çok ilginç ilk defa duydum..Neyse şuanda iyi görünüyor zaten kendiliğindem geçen birşeymiş bizde evdeki kuşa alışacagız :) Bu arada laringomozi soluk borusunun üst kısmının yumuşak olması.Doğuştan gelen bişey.
B arkadasimda gördüm ben ama onlardaki ağırdı baya ses çıkıyordu 6. Ayda düzelmişti aslında ben hepderim anne karnindaki gelisimi dışarda tamamlamaya çalışıyor bebek ler o yüzden bi cok hastalik sıkıntı geçici ilk 1 yıl i bu sebeble pel sevmiyorum sonrası daha rahat geliyor bana

B arkadasimda gördüm ben ama onlardaki ağırdı baya ses çıkıyordu 6. Ayda düzelmişti aslında ben hepderim anne karnindaki gelisimi dışarda tamamlamaya çalışıyor bebek ler o yüzden bi cok hastalik sıkıntı geçici ilk 1 yıl i bu sebeble pel sevmiyorum sonrası daha rahat geliyor bana
Evet canım buda epey ses çıkartıyor.Allahtan bizim büyük oğlan sesten etkilenmiyor ozman işim daha zor olurdu. Aileek aynı oda da yatıyoruz çünkü. allah beterinden korusun diyorum böle şeyler ilk bir yıl oluyor cidden .

Çok zor tek başına bebek bakmak Allah sana kolaylık versin 2 haftadır eşim olmadan tek basima bakmaya çalışıyorum bazen yemek bile yedirmiyor sağolsun
Keske benim ki de meme de dursa sürekli bende almıyor die dertliyim hepsine razıyım canım yeter ki iyi olsun eşimde orda üzülüyor yanımda olamadığı için ama hakkımızda bu sekilde hayırlıyms bidakıne sen bakarsın bem yatarım dedim artık :D

Çok sinirlendim dün gece ama sinirimden oturup ağladım
İki gecedir sinirden kudurdum resmen cinnet gecrmekten korktum hatta aksam dıkkatm dagılsn dıe Mezdeke actm oynadım sıpa da gözleriyle benı takıp etti aglayan bebe sustu tavsiye ederim :D:KK6:

Canım geçmiş olsun Allah’tan geçici bir durummuş sevindim

Gecmiş olsun canım neyse ki cok önemli bir şey değilmiş

Canım geçmiş olsun neysekı kendiliğinden geçen bir durum müdahaleye gerek yok

Uykusuz her gece diyorum başka da bir şey demiyorum bu aralar aşırı derecede mızmız ve huysuz internette bi yazıya denk geldim bebeklerin belirli zamanlarda büyüme atakları varmış o haftalara geldiğinde bebeklerde iştah artışı emerken huzursuzluk gece ve gündüz uykularında artış veya azalma olabilirmiş davranışlarında değişme olabilirmiş normalden fazla ağlayabilir kucak isteyebilirmiş uyumak üzereyken yanı sakin ve huzurlu olması gerekirken bile yüzü ağlamaklı olabilirmiş

Büyüme atakları genelde 2-5-6-12-15-23-34-42 ve 54 haftalıkken oluyormuş
Biz şuan 6 haftalığız büyüme atağı haftasında görünüyor sanırım ondan biraz huyu suyu değişti:))

Kızlar yeni doğan bebek çekimi yaptırdınız mı 300 TL dedi yaptırasım geldi büyümüş dedi ama olsun

Valla 300 tl hiç bir şey, 5 yıl önce kızımda çektirmiştim. Şimdi de bu kızıma yaptıracağız, 2000 tl. Gerçi bu çekim yaptırdığımız kişi artık iyice profesyonel oldu hatta eğitim falan veriyor ama normal çekim yapanlar bile 1000 tl istiyor. Gerçekten çok güzel bir anı oluyor. Büyümesi uyumaması adına sıkıntı, uyursa problem yok aslında.

73ADAE66-1985-4BF5-ABE0-E746B838C481.webp

Bu ilk kızımdan bi foto mesela.

Valla 300 tl hiç bir şey, 5 yıl önce kızımda çektirmiştim. Şimdi de bu kızıma yaptıracağız, 2000 tl. Gerçi bu çekim yaptırdığımız kişi artık iyice profesyonel oldu hatta eğitim falan veriyor ama normal çekim yapanlar bile 1000 tl istiyor. Gerçekten çok güzel bir anı oluyor. Büyümesi uyumaması adına sıkıntı, uyursa problem yok aslında.

Eki Görüntüle 2245220

Bu ilk kızımdan bi foto mesela.

Oyyy yerim onu maşallah yaaa ne güzel. Bende istiyorum ama yaza doğru yaptırıcam inşallah

Back
X