2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Kuzum yanında en azından sana iki dakika da olsa nefes aldıracak biri yok mu? Kötü anne değilsin ama yorulmuşsun, bir daha yapmazsın eminim. Bebişin de zaten acı çekiyor. Bir de bugün okudum anne rahat olmazsa bebek hissediyormuş hiç rahatlayamıyırmuş. Bebeğine yazık, kendini düşünme şu an, zaten geçecek zamanla, sonra ğişman olursun. Gaz sancısı için neler yapıyorsun, burada arkadaşlar bir sürü şey paylaştılar sancı için sen de yapıyor musun

Kendine haksızlık etme canım,hepimiz aynıyız.gaz sancısı gercekten yıpratıcı.bu günler gececek inş sağlıklı olmalarına duacıyım.Allah kolaylık versin.ben de burayı okuyunca rahatlıyorum.

Öyle yıkıyorduk eşimle aslinda bugün tek yıkayınca kafayi da kaldırıp artık diye koydum koymaz olaydım bir daha yapmam canm kötü bir tecrübe oldu

Canim bende senle ayni seyleri yasadim ama lohusalik sanirim kendini uzme bazen ikinci coxuk cok zor yapmasamiydim dedim sonra cok pisman oldum ama anlik duygular oluyor malisef

Olur öyle şeyler canım neyseki ağız kısmı aşağı bakıyormus meme sandi herhalde kuzucuk

Canım ya çok iyi anlıyorum seni gecenlerde bende kriz geçircektöçm evde tekm bide biri olsa çocuğu bırakıp az uzaklasıcam kimse yok ben kötü gidişat iyi degil baktm Mezdeke açtö oynadm valla ben hareketlenince aglayan cocuk da ben takıp etti gözleri ile sustu sonra da
Dikkatini dagıtacak birşeyler bul kendine sende

Kizlar bizim cok gaz sancimiz vardi acile gitmistik bi damla vermisti biogaio muydu oyle birseydi. Duzeldi gibi oldu tam ama simdide kakasini yapmiyo 3 gun oldu bugun hala yapmadi hem emiyi hem mama veriyorum cok kotu oldu yavrum cok sıkıyo kendini kabiz degil yapinca normal yapiyordu yokmu bir cozumu olan bilgisi olan acaba kayınvalidem zeytinyagi verelim dedi 1 cay kasigi kadar verdik ama oda işe yaramadi. Bi care bulamamak cok kotuymus

Hangi mama veriyorsun cnm bazi mamalarda kabiz yapar mesela benim büyük oglumda esema veriyorduk kabiz yapmıştı sonra aptalım vermiştik düzelmişti. Mamadan olabilir kabızlık doktor belki fitil verir kabızlığı devam ederse fitil yaptiriyor

Canım lohusalıktan oluyor. Bende Bi kere kızdım cok aglıyor du yatağına yatırdım agla dedim sonra pişman oldum. Bu günlerde gececek sancısı var olmasa cok rahat oluyorlar emin ol

Canım bizimki de 3 gündür yapmıyor doktor dedi 7 güne kadar yapmamasi normal

Kızlar bebegim her gün 9ile 12 arasında gece cok aglıyor durmuyor. Kolik mi oluyor. O saate kadar hep anne sütü veriyorum emiyor uyuyor ana o saate geldi mi süt yetmiyor çünkü 6 civarı baslıyor emmeye hiç uyumadan 12ye kadar emmek istiyor. Bende mamayı bıraktım ya cok zorlanıuorım ne yapıcam bilemedim. Süt yetmıyor desem o saate kadar hiç aglamıyo emiyo uyuyor ne yapıcam bilemedim

Günaydın canım, benimki de öyle. Gece 12ye kadar ağlıyor ama gaz çıkartıp, kakasını yapıyor. Ben de sütüm mü yetmiyor ya da yavaş mı diye düşünüyorum. Sinirlenip mememi de çekiştiriyor çünkü.

Canim bio gaia 1 gunde etkisini gostermez en az 21 gün kullanmak gerekiyormus ki en iyilerinden bio gaia ile nurse harveys al ikisini bir ver bio gaia ya da maflor prebiyotik oldugundan bağırsak hareketlerini düzenler hem de bağışıklık guclendirici benim kizim da kabız ama bizim ki bebelac lf ishal bebeklere verilen mama laktoz intoleransi yuzunden mecburi kullaniyoruz bende her sabah ayni saatte poposunu açıp makat bolgesine zeytinyağı suruyorum oyle oyle katı bisekilde yapıyor ha birde mamasına 1 ya da 2 damla zeytinyağı katiyorum bazi dr lar asit var diyor ama bazilarida zeytinyağı koyun faydali diyor bence zarar i yok diger çocuklarımda da koyardım ben
Kolik kelimesinden korkuyorum bence kolik demeyelim gaz sancısı diyelim bize dr maflor verdi ben faydasini gördüm gaz ilaci degil zaten ama bagirsak hareketlerini duzenliyor ilk haftalarda etkisini gormedim 3. Haftada gosterdi kendini dr una sorup deneyebilirsin istersen

Canim bende senle ayni seyleri yasadim ama lohusalik sanirim kendini uzme bazen ikinci coxuk cok zor yapmasamiydim dedim sonra cok pisman oldum ama anlik duygular oluyor malisef
Off onu bende dedim aslında bebek bakmak ciddi bir sorumluluk e rahatliga alışmışken de o sorumluluga girmek zorluyor helede bebegi bırakıp 1 kahveye gidecek kimse yoksa

Maşallah kuzuya canım kac kg dogdu. Gayet güzel boyu kilosu. Biz dışarıda ciktik misafirliğe de gittik yemekte yedik. Uzun yolada çıktık,40 falan kalmamış bende yabancı anneler gibj oldum efil efil gezmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…