- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #39.021
Kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir benim bebek hiç doğru düzgün uyumadıgı için kolay kolay giremiyorum gaz sancıları çekiyoruz ben hiç iyi değilim dayanamıyorum bugün pış pış yaparken hırpaladım resmen çocuğu ben ne kadar kötü bi anne oldum allah beni kahretsin minicik bebeğe kızıyorum sanki ne anlayacak o kadar bebebk hasreti çeken varken allah bana nasip etti ben kıymet bilmiyorum
Aynen canım iyi olur herkesin ki rahat geçer işallah sıkıntılı işler bunlarEvet heyecanla bekliyoruz sizinde yaza dogru olacak daha rahat olur
Kendine haksızlık etme canım,hepimiz aynıyız.gaz sancısı gercekten yıpratıcı.bu günler gececek inş sağlıklı olmalarına duacıyım.Allah kolaylık versin.ben de burayı okuyunca rahatlıyorum.Kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir benim bebek hiç doğru düzgün uyumadıgı için kolay kolay giremiyorum gaz sancıları çekiyoruz ben hiç iyi değilim dayanamıyorum bugün pış pış yaparken hırpaladım resmen çocuğu ben ne kadar kötü bi anne oldum allah beni kahretsin minicik bebeğe kızıyorum sanki ne anlayacak o kadar bebebk hasreti çeken varken allah bana nasip etti ben kıymet bilmiyorum
Öyle yıkıyorduk eşimle aslinda bugün tek yıkayınca kafayi da kaldırıp artık diye koydum koymaz olaydım bir daha yapmam canm kötü bir tecrübe olduU Umutherzaman canım aman dikkat et yüz üstü yatırma sakın boğulur sırt üstü yıka mutlaka başının altına destek yap yüz üstü yıkamak için de bi kolunun üstüne yatır öyle yıka canım youtube da videolara bak istersen
Canim bende senle ayni seyleri yasadim ama lohusalik sanirim kendini uzme bazen ikinci coxuk cok zor yapmasamiydim dedim sonra cok pisman oldum ama anlik duygular oluyor malisefKızlar nasılsınız umarım herkes iyidir benim bebek hiç doğru düzgün uyumadıgı için kolay kolay giremiyorum gaz sancıları çekiyoruz ben hiç iyi değilim dayanamıyorum bugün pış pış yaparken hırpaladım resmen çocuğu ben ne kadar kötü bi anne oldum allah beni kahretsin minicik bebeğe kızıyorum sanki ne anlayacak o kadar bebebk hasreti çeken varken allah bana nasip etti ben kıymet bilmiyorum
Olur öyle şeyler canım neyseki ağız kısmı aşağı bakıyormus meme sandi herhalde kuzucukKızlar bugün tek basima banyo yaptırayım dedim bir heves battaniye serdim küvetine sırt üstü yatırdım yıkadım oynadık her sey yolunda idi yüz üstü yatırdım tam yıkıyorum bir şeylerin ters gittiğini anladim meğer oglus battaniyedeki suyu emmiş bogulacakmis hemen çevirdim sırtına vurdum ağlıyo çocuk sonra düzeldi lakin benim elim ayağım titredi aglmaya basladi çok beceriksizim diye kendime kızdım çokta su yuttu bebegim bir sıkıntı olur mu mikrop kapmaz ins suan iyi uyuyor
canım günlük açarsan burnunu rahat eder. Evde mutlaka toz oluyor çünkü.Ay kızlar çok mutluyum, benim bebiş ilk defa 2-2.5 saatte bir emip, uyudu. Normalde aşırı düzensiz emiyordu. Dün ilk defa burnunu açtık ondan mı acaba?
Maşallah canım ondanda olabilir belkidr düzene oturuyordurAy kızlar çok mutluyum, benim bebiş ilk defa 2-2.5 saatte bir emip, uyudu. Normalde aşırı düzensiz emiyordu. Dün ilk defa burnunu açtık ondan mı acaba?
Canım ya çok iyi anlıyorum seni gecenlerde bende kriz geçircektöçm evde tekm bide biri olsa çocuğu bırakıp az uzaklasıcam kimse yok ben kötü gidişat iyi degil baktm Mezdeke açtö oynadm valla ben hareketlenince aglayan cocuk da ben takıp etti gözleri ile sustu sonra daKızlar nasılsınız umarım herkes iyidir benim bebek hiç doğru düzgün uyumadıgı için kolay kolay giremiyorum gaz sancıları çekiyoruz ben hiç iyi değilim dayanamıyorum bugün pış pış yaparken hırpaladım resmen çocuğu ben ne kadar kötü bi anne oldum allah beni kahretsin minicik bebeğe kızıyorum sanki ne anlayacak o kadar bebebk hasreti çeken varken allah bana nasip etti ben kıymet bilmiyorum
Hangi mama veriyorsun cnm bazi mamalarda kabiz yapar mesela benim büyük oglumda esema veriyorduk kabiz yapmıştı sonra aptalım vermiştik düzelmişti. Mamadan olabilir kabızlık doktor belki fitil verir kabızlığı devam ederse fitil yaptiriyorKizlar bizim cok gaz sancimiz vardi acile gitmistik bi damla vermisti biogaio muydu oyle birseydi. Duzeldi gibi oldu tam ama simdide kakasini yapmiyo 3 gun oldu bugun hala yapmadi hem emiyi hem mama veriyorum cok kotu oldu yavrum cok sıkıyo kendini kabiz degil yapinca normal yapiyordu yokmu bir cozumu olan bilgisi olan acaba kayınvalidem zeytinyagi verelim dedi 1 cay kasigi kadar verdik ama oda işe yaramadi. Bi care bulamamak cok kotuymus
Kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir benim bebek hiç doğru düzgün uyumadıgı için kolay kolay giremiyorum gaz sancıları çekiyoruz ben hiç iyi değilim dayanamıyorum bugün pış pış yaparken hırpaladım resmen çocuğu ben ne kadar kötü bi anne oldum allah beni kahretsin minicik bebeğe kızıyorum sanki ne anlayacak o kadar bebebk hasreti çeken varken allah bana nasip etti ben kıymet bilmiyorum
Canım bizimki de 3 gündür yapmıyor doktor dedi 7 güne kadar yapmamasi normalKizlar bizim cok gaz sancimiz vardi acile gitmistik bi damla vermisti biogaio muydu oyle birseydi. Duzeldi gibi oldu tam ama simdide kakasini yapmiyo 3 gun oldu bugun hala yapmadi hem emiyi hem mama veriyorum cok kotu oldu yavrum cok sıkıyo kendini kabiz degil yapinca normal yapiyordu yokmu bir cozumu olan bilgisi olan acaba kayınvalidem zeytinyagi verelim dedi 1 cay kasigi kadar verdik ama oda işe yaramadi. Bi care bulamamak cok kotuymus
Günaydın canım, benimki de öyle. Gece 12ye kadar ağlıyor ama gaz çıkartıp, kakasını yapıyor. Ben de sütüm mü yetmiyor ya da yavaş mı diye düşünüyorum. Sinirlenip mememi de çekiştiriyor çünkü.Kızlar bebegim her gün 9ile 12 arasında gece cok aglıyor durmuyor. Kolik mi oluyor. O saate kadar hep anne sütü veriyorum emiyor uyuyor ana o saate geldi mi süt yetmiyor çünkü 6 civarı baslıyor emmeye hiç uyumadan 12ye kadar emmek istiyor. Bende mamayı bıraktım ya cok zorlanıuorım ne yapıcam bilemedim. Süt yetmıyor desem o saate kadar hiç aglamıyo emiyo uyuyor ne yapıcam bilemedim
Günaydın canım. Hay Allah. Uyumaması ağlaması büyük sıkıntıGünaydın canım, benimki de öyle. Gece 12ye kadar ağlıyor ama gaz çıkartıp, kakasını yapıyor. Ben de sütüm mü yetmiyor ya da yavaş mı diye düşünüyorum. Sinirlenip mememi de çekiştiriyor çünkü.
Canim bio gaia 1 gunde etkisini gostermez en az 21 gün kullanmak gerekiyormus ki en iyilerinden bio gaia ile nurse harveys al ikisini bir ver bio gaia ya da maflor prebiyotik oldugundan bağırsak hareketlerini düzenler hem de bağışıklık guclendirici benim kizim da kabız ama bizim ki bebelac lf ishal bebeklere verilen mama laktoz intoleransi yuzunden mecburi kullaniyoruz bende her sabah ayni saatte poposunu açıp makat bolgesine zeytinyağı suruyorum oyle oyle katı bisekilde yapıyor ha birde mamasına 1 ya da 2 damla zeytinyağı katiyorum bazi dr lar asit var diyor ama bazilarida zeytinyağı koyun faydali diyor bence zarar i yok diger çocuklarımda da koyardım benKizlar bizim cok gaz sancimiz vardi acile gitmistik bi damla vermisti biogaio muydu oyle birseydi. Duzeldi gibi oldu tam ama simdide kakasini yapmiyo 3 gun oldu bugun hala yapmadi hem emiyi hem mama veriyorum cok kotu oldu yavrum cok sıkıyo kendini kabiz degil yapinca normal yapiyordu yokmu bir cozumu olan bilgisi olan acaba kayınvalidem zeytinyagi verelim dedi 1 cay kasigi kadar verdik ama oda işe yaramadi. Bi care bulamamak cok kotuymus
Kolik kelimesinden korkuyorum bence kolik demeyelim gaz sancısı diyelim bize dr maflor verdi ben faydasini gördüm gaz ilaci degil zaten ama bagirsak hareketlerini duzenliyor ilk haftalarda etkisini gormedim 3. Haftada gosterdi kendini dr una sorup deneyebilirsin istersenKızlar bebegim her gün 9ile 12 arasında gece cok aglıyor durmuyor. Kolik mi oluyor. O saate kadar hep anne sütü veriyorum emiyor uyuyor ana o saate geldi mi süt yetmiyor çünkü 6 civarı baslıyor emmeye hiç uyumadan 12ye kadar emmek istiyor. Bende mamayı bıraktım ya cok zorlanıuorım ne yapıcam bilemedim. Süt yetmıyor desem o saate kadar hiç aglamıyo emiyo uyuyor ne yapıcam bilemedim
Off onu bende dedim aslında bebek bakmak ciddi bir sorumluluk e rahatliga alışmışken de o sorumluluga girmek zorluyor helede bebegi bırakıp 1 kahveye gidecek kimse yoksaCanim bende senle ayni seyleri yasadim ama lohusalik sanirim kendini uzme bazen ikinci coxuk cok zor yapmasamiydim dedim sonra cok pisman oldum ama anlik duygular oluyor malisef
Maşallah kuzuya canım kac kg dogdu. Gayet güzel boyu kilosu. Biz dışarıda ciktik misafirliğe de gittik yemekte yedik. Uzun yolada çıktık,40 falan kalmamış bende yabancı anneler gibj oldum efil efil gezmişimBizim sağlık ocağına aşı gelmiş kızlar. Tam bir aylık oleuk bugün hepatit aşımızı da olduk şükür. Boyunu pazartesi doktorda 51 cm ölçmüşlerdi, sağlık ocağında bugün 54 cm ölçtüler:) evde de 53 ölçüyoruz. Kilosu 3750 kıyafetlerle çıktı. Herşey yolunda şükür. Artık sağlık ocağına mı gitsem diyorum moralim düzeldi. Boyuna takmıştım kafayı.. bu arada solgarın bira tabletini aldım bence çok işe yaradı kızlar. İlk defa bugün kahve içtik dışarıda. Bundan sonra her gün bir saat kızı dışarıya yürüyüşe çıkaracağım. Sling için erken mi bir aylık bebek sling ile taşınır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?