2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Canım geçmiş olsun küçülme var anne karnındakine göre inşallah git gide dahada küçülecek. Üfürüm bizde de var doktor 1 yıla kadar geçebileceğini geçmezse o zaman bakılacağını söyledi. Masum üfürük diyolarmış. İnşallah bizimkilerde geçer. Rota ve menenjit aşısını mutlaka yaptırıcaz bizde çok önemli aşılar. Gerçi biz hala 1. Ay aşısını olamadık aşı yokmuş. Allah evlatlarımıza şifa versin ayakları taşa değmesin inşallah.

Canım benim korkma bişey olmaz kuvetın filesi yokmu bir daha onu kullan yada hiç yatırma bir elin sürekli kafasından tutsun ben ilk kızımda sürekli tek yıkadım o sekilde

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyyyy yaşadığın paniği şuan resmen ben hissettim. Çok çok geçmiş olsun kuzum Allah korusun. Bence bir şey olmaz o şampuanlar bebeğin yutma ihtimaline karşı yapılıyodur zaten yani bebek yutmasada ağzından bi yerden mutlaka kaçıyodur öyle kimyasallar içerdiğini hiç sanmıyorum o şanpuanların. Sen takip et bakalım kusacak mı kakasında bşr anormallik olacak mı ben hiçbir şey olcağını sanmıyorum

Ah canım benim hiç stres olma Allahın izni ile bir sey olmaz

Canım benim kuvetın filesi yokmu bir daha onu kullan yada hiç yatırma bir elin sürekli kafasından tutsun ben ilk kızımda sürekli tek yıkadım o sekilde
Hatayi orda yaptim kafasını dik tutuyor diye tutar sandim o da meme sandı herhalde cekmis suyu. Allahim korudu ya şuan evlat acısı yaşayan annelerin yaşadığı hissi düşündüm de Allah korusun ve kimseye yasatmasın evlat acısı. Şuan uyuyor ben aglarkende yüzüme bakiyordu kuzucum anne ben iyiyım der gibi

Allah korusun canım öyle yıkamak kolay geliyor tek olunca kuvetın altına hafif yükseltecek bişey koysan doktugün su asagı tarafa gider bas kısmında kalmaz
Anladı senin korktuğunu yavrum ya

Kızlar 1 ayı gectik ya artık hala bebekleriniz aynı sıklıkla mı kaka yapıyor
Canım bizimki değilşyor dün yazmıştım benimki de yapmadı bekliyorum diye. Akşam uyurken başlaıd ypmaya beş kez yaptı şimdşye kadar. Günü günğnğ de tutmuyor bizimkinin

Bizim sağlık ocağına aşı gelmiş kızlar. Tam bir aylık oleuk bugün hepatit aşımızı da olduk şükür. Boyunu pazartesi doktorda 51 cm ölçmüşlerdi, sağlık ocağında bugün 54 cm ölçtüler:) evde de 53 ölçüyoruz. Kilosu 3750 kıyafetlerle çıktı. Herşey yolunda şükür. Artık sağlık ocağına mı gitsem diyorum moralim düzeldi. Boyuna takmıştım kafayı.. bu arada solgarın bira tabletini aldım bence çok işe yaradı kızlar. İlk defa bugün kahve içtik dışarıda. Bundan sonra her gün bir saat kızı dışarıya yürüyüşe çıkaracağım. Sling için erken mi bir aylık bebek sling ile taşınır mı

Canim coknsevindim kafanız rahat etmistir özellikle erkek bebeklerde gorulebiliniyor genisleme ve buyudukce kendiliginden geciyor diye biliyorum çevremde oyle gördüm en azindan

Cok sevindim canim kafanda rahatlamistir biraz olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…