- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.981
Bizim hiç kaka yPmıyor canımK Karabiberim123 canım senin minik mi kabiz olmustu nasıl oluyor ıki gündür
Gögüsm şiş oldugu zaman sanırım ön sut sulu oldugu için cıvık oluyordu ama bu aralar gögğa yumusak ve süt koyu geliyor galiba o yüzden kaka da koyu
Hmmm anladım canım 8güne kadar normalmş galiba anne sütü alan bebeklerdeBizim hiç kaka yPmıyor canım
Merhaba kızlar,anne karnında 13mm ve 9mm genişleme vardı bizim oğlusun bobreklerinde. Burdaki çocuk hastanesinde nefroloji uzmanı var ama 15-20 gün sonrasına veriyor randevuyu üstelik direk gidemiyorsun önden çocuk dr muayene edip yeşil alan açması gerekiyormus. Biz dün gittik çocuk dru onden ultrason ve idrar tahlili yapalım dedi. Tabi bu sabah ultrasyonu çektirdik idrar sonucu çıktı dr yokmuş bugün birde. Neyse özel muayenesi olan bir dr var şehir dışından bile gelen hastaları var alanındaki iyilerdenmiş. Eşimle hemen aradık randevu istedik durumu anlatınca 12de buyurun gelin dedi. Sadece 40dk adam bizimle ilgilendi çocuğun bütün muayenelerini yaptı. Üstelik bize hic bir yerde söylenmemişti kalbinde üfürüm ve yumurtalıklarında da su toplanmış olduğunu bu 2 durumunda geçici olduğunu panik olmamamiz konusunda telkinde bulundu. Böbrekler içinde 2 ayda bir kontrole gidilecek, genişlemede değişiklik olup olmadığına bakılacak bir süre, suanda genişleme biri 11mm digeri 6 mm,o arada rutin kontrolleride yapılacak boylelikle. Fiyatı biraz yüksek ama her konuda aydınlattı ve baya rahatlatti bizi. O yüzden artık bu drla devam edeceğiz. Sadece kalca ultrasyonu için devlete gideceğiz galiba 2-3 ay arasinda yapılıyor dedi. Bu arada 3880gr olmuşuz 27günde. Yeni doğan bebekler 600-1000 gr arasında kilo almasi normal olanmis bu arada. Ayrıca devletin karşılamadığı rota ve meningokak asilarini sordum yatırırsanız iyi olur dedi. Allah bütün hasta çocuklara şifa versin gerçekten anneler babalar kötü oluyor düşünmekten. Biz biraz rahatladık darısı diger güzel sonuçlar bekleyenlerin başına.
Evet canım doktor normal dedi. 1-2cay kaşığı zeytinyağı verebilirsiniz dediHmmm anladım canım 8güne kadar normalmş galiba anne sütü alan bebeklerde
Bizimki yapıyor ama bazen zorluyor bayaca
Canım benim korkma bişey olmaz kuvetın filesi yokmu bir daha onu kullan yada hiç yatırma bir elin sürekli kafasından tutsun ben ilk kızımda sürekli tek yıkadım o sekildeKızlar bugün tek basima banyo yaptırayım dedim bir heves battaniye serdim küvetine sırt üstü yatırdım yıkadım oynadık her sey yolunda idi yüz üstü yatırdım tam yıkıyorum bir şeylerin ters gittiğini anladim meğer oglus battaniyedeki suyu emmiş bogulacakmis hemen çevirdim sırtına vurdum ağlıyo çocuk sonra düzeldi lakin benim elim ayağım titredi aglmaya basladi çok beceriksizim diye kendime kızdım çokta su yuttu bebegim bir sıkıntı olur mu mikrop kapmaz ins suan iyi uyuyor
Kızlar bugün tek basima banyo yaptırayım dedim bir heves battaniye serdim küvetine sırt üstü yatırdım yıkadım oynadık her sey yolunda idi yüz üstü yatırdım tam yıkıyorum bir şeylerin ters gittiğini anladim meğer oglus battaniyedeki suyu emmiş bogulacakmis hemen çevirdim sırtına vurdum ağlıyo çocuk sonra düzeldi lakin benim elim ayağım titredi aglmaya basladi çok beceriksizim diye kendime kızdım çokta su yuttu bebegim bir sıkıntı olur mu mikrop kapmaz ins suan iyi uyuyor
Ah canım benim hiç stres olma Allahın izni ile bir sey olmazKızlar bugün tek basima banyo yaptırayım dedim bir heves battaniye serdim küvetine sırt üstü yatırdım yıkadım oynadık her sey yolunda idi yüz üstü yatırdım tam yıkıyorum bir şeylerin ters gittiğini anladim meğer oglus battaniyedeki suyu emmiş bogulacakmis hemen çevirdim sırtına vurdum ağlıyo çocuk sonra düzeldi lakin benim elim ayağım titredi aglmaya basladi çok beceriksizim diye kendime kızdım çokta su yuttu bebegim bir sıkıntı olur mu mikrop kapmaz ins suan iyi uyuyor
Sabun tozu kullanıyorum ben canım hiç leke olmadı cocugun kıyafeti leke çıkmadı sorunu da olmadı hiçKızlar bebeğin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz. Ben ikinci deterjanı aldım ama leke çıkarmıyor hiç memnun kalmadım
Hatayi orda yaptim kafasını dik tutuyor diye tutar sandim o da meme sandı herhalde cekmis suyu. Allahim korudu ya şuan evlat acısı yaşayan annelerin yaşadığı hissi düşündüm de Allah korusun ve kimseye yasatmasın evlat acısı. Şuan uyuyor ben aglarkende yüzüme bakiyordu kuzucum anne ben iyiyım der gibiCanım benim kuvetın filesi yokmu bir daha onu kullan yada hiç yatırma bir elin sürekli kafasından tutsun ben ilk kızımda sürekli tek yıkadım o sekilde
Allah korusun canım öyle yıkamak kolay geliyor tek olunca kuvetın altına hafif yükseltecek bişey koysan doktugün su asagı tarafa gider bas kısmında kalmazHatayi orda yaptim kafasını dik tutuyor diye tutar sandim o da meme sandı herhalde cekmis suyu. Allahim korudu ya şuan evlat acısı yaşayan annelerin yaşadığı hissi düşündüm de Allah korusun ve kimseye yasatmasın evlat acısı. Şuan uyuyor ben aglarkende yüzüme bakiyordu kuzucum anne ben iyiyım der gibi
Canım karnına yağ sürüyorum bazen de kaka lekesi oluyır hiç çıkmıyorSabun tozu kullanıyorum ben canım hiç leke olmadı cocugun kıyafeti leke çıkmadı sorunu da olmadı hiç
Canım bizimki değilşyor dün yazmıştım benimki de yapmadı bekliyorum diye. Akşam uyurken başlaıd ypmaya beş kez yaptı şimdşye kadar. Günü günğnğ de tutmuyor bizimkininKızlar 1 ayı gectik ya artık hala bebekleriniz aynı sıklıkla mı kaka yapıyor
Canim coknsevindim kafanız rahat etmistir özellikle erkek bebeklerde gorulebiliniyor genisleme ve buyudukce kendiliginden geciyor diye biliyorum çevremde oyle gördüm en azindanMerhaba kızlar,anne karnında 13mm ve 9mm genişleme vardı bizim oğlusun bobreklerinde. Burdaki çocuk hastanesinde nefroloji uzmanı var ama 15-20 gün sonrasına veriyor randevuyu üstelik direk gidemiyorsun önden çocuk dr muayene edip yeşil alan açması gerekiyormus. Biz dün gittik çocuk dru onden ultrason ve idrar tahlili yapalım dedi. Tabi bu sabah ultrasyonu çektirdik idrar sonucu çıktı dr yokmuş bugün birde. Neyse özel muayenesi olan bir dr var şehir dışından bile gelen hastaları var alanındaki iyilerdenmiş. Eşimle hemen aradık randevu istedik durumu anlatınca 12de buyurun gelin dedi. Sadece 40dk adam bizimle ilgilendi çocuğun bütün muayenelerini yaptı. Üstelik bize hic bir yerde söylenmemişti kalbinde üfürüm ve yumurtalıklarında da su toplanmış olduğunu bu 2 durumunda geçici olduğunu panik olmamamiz konusunda telkinde bulundu. Böbrekler içinde 2 ayda bir kontrole gidilecek, genişlemede değişiklik olup olmadığına bakılacak bir süre, suanda genişleme biri 11mm digeri 6 mm,o arada rutin kontrolleride yapılacak boylelikle. Fiyatı biraz yüksek ama her konuda aydınlattı ve baya rahatlatti bizi. O yüzden artık bu drla devam edeceğiz. Sadece kalca ultrasyonu için devlete gideceğiz galiba 2-3 ay arasinda yapılıyor dedi. Bu arada 3880gr olmuşuz 27günde. Yeni doğan bebekler 600-1000 gr arasında kilo almasi normal olanmis bu arada. Ayrıca devletin karşılamadığı rota ve meningokak asilarini sordum yatırırsanız iyi olur dedi. Allah bütün hasta çocuklara şifa versin gerçekten anneler babalar kötü oluyor düşünmekten. Biz biraz rahatladık darısı diger güzel sonuçlar bekleyenlerin başına.
Yok isten buyuk oglumdan firsat olmuyorki gectiysede unutmusumdur kesin sagma makinam varr sagdim ama cok acidiSağma makinen varsa sağ canım. Aklına gelip yiyemediğin bir şey oldu mu? Eskiler öyle der ya ne bileyim aklıma o geldi
Cok sevindim canim kafanda rahatlamistir biraz olsaMerhaba kızlar,anne karnında 13mm ve 9mm genişleme vardı bizim oğlusun bobreklerinde. Burdaki çocuk hastanesinde nefroloji uzmanı var ama 15-20 gün sonrasına veriyor randevuyu üstelik direk gidemiyorsun önden çocuk dr muayene edip yeşil alan açması gerekiyormus. Biz dün gittik çocuk dru onden ultrason ve idrar tahlili yapalım dedi. Tabi bu sabah ultrasyonu çektirdik idrar sonucu çıktı dr yokmuş bugün birde. Neyse özel muayenesi olan bir dr var şehir dışından bile gelen hastaları var alanındaki iyilerdenmiş. Eşimle hemen aradık randevu istedik durumu anlatınca 12de buyurun gelin dedi. Sadece 40dk adam bizimle ilgilendi çocuğun bütün muayenelerini yaptı. Üstelik bize hic bir yerde söylenmemişti kalbinde üfürüm ve yumurtalıklarında da su toplanmış olduğunu bu 2 durumunda geçici olduğunu panik olmamamiz konusunda telkinde bulundu. Böbrekler içinde 2 ayda bir kontrole gidilecek, genişlemede değişiklik olup olmadığına bakılacak bir süre, suanda genişleme biri 11mm digeri 6 mm,o arada rutin kontrolleride yapılacak boylelikle. Fiyatı biraz yüksek ama her konuda aydınlattı ve baya rahatlatti bizi. O yüzden artık bu drla devam edeceğiz. Sadece kalca ultrasyonu için devlete gideceğiz galiba 2-3 ay arasinda yapılıyor dedi. Bu arada 3880gr olmuşuz 27günde. Yeni doğan bebekler 600-1000 gr arasında kilo almasi normal olanmis bu arada. Ayrıca devletin karşılamadığı rota ve meningokak asilarini sordum yatırırsanız iyi olur dedi. Allah bütün hasta çocuklara şifa versin gerçekten anneler babalar kötü oluyor düşünmekten. Biz biraz rahatladık darısı diger güzel sonuçlar bekleyenlerin başına.
Aşı olduğu gun banyo yapmasın sadece. Ertesi gun yapabilir. Bana oyle dendi.Hepatit aşısı olduktan sonra ne zaman banyo yaptırılır kızlar. Sağlık ocağında birşey demediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?