2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Sagol cnm evet takip edicem eskiden bizi nasıl yıkıyorlardı acaba su yutuyoruzdur kesin de iste panigim çok ben ya artık tek basima yıkamam eşimle yikicam. Millet nasıl 5 6 çocuk yapip büyütüyor ben anlamiyorum bende mi sıkıntı bir rahat olamadım ya

Valla ben sabun yuttuğum günleri hatırlıyorum açıkcası banyo tasını kafama yediğim günleride unutmadım:))) öyle öyle büyüdük işte. Modern zaman anneleri olarak hepimiz öyleyiz asla yalnız değilsin ben daha hiç kendim yıkamadım bile annem yıkıyo hep aysonu gidicek napıcambakalım ancak eşimle yıkarım bende :) valla ben hayranım bir sürü çocuk yapabilen insanlara ben sanırım yapamam .

Allah şifa versin,uzmandan duyacağımız güzel bir söz nasıl iyi geliyor insana.Allah hiçbir anne babayı evlatlarının sağlığı ile imtihan etmesin.

Güle güle kullanın canım, bizde slingi denedik iyi gibi bakalım para boşa gitmez inşallah.

Bebişlere arada su veren var mı?kızım için okunmuş su var evde biraz veriyim mi
Canım sadece anne sütü alan bebeklere vermeye gerek yok ama bi kere verdiysen hep vermen gerekirmiş. Mama yiyorsa azıcık verebilirsin.
İyi yapmışsın canım, bende bugün denedim durdu içinde ama ben çok beceremedim daha zamanla alışıcaz inşallah. İade etmeyim dedim alışsın evi falan makinelerken iyi olur yine.

1. Ay aşısı eczanelerde oluyor ya da ilaç depolarında var,bilginiz olsun.biz öyle yaptırdık

Evet canım doktor normal dedi. 1-2cay kaşığı zeytinyağı verebilirsiniz dedi
Canım benim kizda kirki cikti kaka yapmayı bıraktı resmen doktor kırkına kadar kaka önemli kirkindan sonra cisli bez sayısı önemli bizim için dedi sadece anne sütü alıyorsa 10 12 gün kaka yapmamasi normal dedi normalde her bez kakali olurdu bizde şimdi yapmıyor

Babaannem babamı varilin içine sokup cikartip öyle yıkarmış babam hep anlatir:))) valla cnm en zor zamanlar ilk yürümeye başladığı zamanlar her seyi ağızlarına atıyorlar çok dikkatli olmamız gerek. Gerci benim oğlum 7 yaşında geçen çiğ hamur alip ağzına attı damağına yapıştı zor cikarttik yani sakınan göze çöp batıyor tabiri doğru:)

Acemi anneyiz canım beklicez bakalım ne zaman yapacak. Doktor beni rahatlattı biraz

Canım emziren annelere kesinlikle ilk 4 ay diyet önerilmiyor sen bilirsin ama bir uzmanla görüşmeden yapma derim.

Gözün aydin canım dr kesinlikle rahatlatmali anne babaları. 600-1000gr almasi normal olan sen hic sıkma canını bol bol emzir pasayi. Oh oh canım maşallah gununuzude almışsınız. Masallah pasanin uykusu güzel o zaman, uyku banada süt yapiyor uyuyamadigim gün sütüm baya az.
Bizde sünneti 4. Ay yatıracağız dr öyle dedi bize o zaman yapalım diye suanda bizde bekleyeceğiz

Oh oh kalca ultrasyonunuda aradan çıkarmışsınız. Rahat edersiniz artık bir süre. Bencede 44 günde çok güzel kilo almış minik.Git bakalım al bir memleket havası iyi gelir.

Evet heyecanla bekliyoruz sizinde yaza dogru olacak daha rahat olur

Benim memeler artık hep yumuşak. Sürekli boşalttığı için:) Ama kakasını çişi gibi cıvık valla :)

Aman canım geçmiş olsun. Korkmuşsundur tahmin edebiliyorum. Kakasını takip et, biraz kıvamı değişik olabilir, çok aklına takılırsa sor doktoruna.

Kızlar bebeğin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz. Ben ikinci deterjanı aldım ama leke çıkarmıyor hiç memnun kalmadım

Mom's Green, Green Clean ve Minoris marka 3 deterjan aldım. Mom's Green'in bitkisel çamaşır suyu var beyaz sabun kokulu. Çok memnun kaldım. Kızımın kakası bol bol taşıyor. Mümkün değil leke çıkaracak bir ürün kullanmadan. Memnunum deterjanlardan da.

Ay kızlar çok mutluyum, benim bebiş ilk defa 2-2.5 saatte bir emip, uyudu. Normalde aşırı düzensiz emiyordu. Dün ilk defa burnunu açtık ondan mı acaba?

Gözün aydın canım:)
Ben de arada açıyorum burnunu serumla. Arada yapmak gerekiyor.

Maşallah canım bebeğine:)
Dışarı çıkmak ne iyi geliyor değil mi?
Ben de prş günü pazara çıktım pek mutlu oldum:))

Hepatit aşısı olduktan sonra ne zaman banyo yaptırılır kızlar. Sağlık ocağında birşey demediler.

Hepatit aşısında beklemek gerekmiyor canım da ben yine de 1 gün yıkamamıştım.

Valla her dr bir değil buna kanaat getirdim ozellikle o bölüm uzmani bakıp zamanla geçer zaten gecmezse çözümu var dedi. Baska yerde ameliyat falan dediler gözümüz korktu canım ama bugün kus gibi hafifledik.

Aynen canım iyiki gitmişiz adam alaninda iyimis baya Tekirdagdan gelmislerdi ayni sorun için. Esime dedim fiyati yüksek ama 2 aya bir çağırıyor aylık kontrollere sağlık ocagina gidicegiz 2 ayda birde ona gideceğiz.

Evet canim birinde 2mm küçülme digerinde 3mm büyüme var ama şükür ki ameliyatlık seviyede değilmiş. Evet üfürüm genelde olurmuş 1yila kadar geçiyormuş bizede öyle söylendi. PaZartesi bizim aşıda yoksa bizde burulamayacagiz o zaman niye boyle olmus ki ya, asi nasil olmaz aklım almıyor.

Kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir benim bebek hiç doğru düzgün uyumadıgı için kolay kolay giremiyorum gaz sancıları çekiyoruz ben hiç iyi değilim dayanamıyorum bugün pış pış yaparken hırpaladım resmen çocuğu ben ne kadar kötü bi anne oldum allah beni kahretsin minicik bebeğe kızıyorum sanki ne anlayacak o kadar bebebk hasreti çeken varken allah bana nasip etti ben kıymet bilmiyorum

Devlet aşı ihalesini tamamlayamamış yeni tamamlamış duyduğum kadarıyla. Bu arada çok geçmiş olsun, inşallah en kıss sürede hepsi kaybolur

Hem de nasıl iyi geldi, bir de kuaföre filan gidebilsem kendime de bakabilsem süper olacak: artık uykusuzluğu yemek yiyememeyi takmıyorum:) ben de ytın yaptırırım artık banyosunu. Ac leye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…