- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #5.921
Elini kolunu kaldıracak gücün olmuyor demi bende ayni durumdaydim ama şükür bugün rahatim gibi bulantı da olmadı hic ne mutluyum bilsen inşallah hepimiz içim rahat donem baslar biran onceBayılacak gibi oluyorum ya
Hicran hanım hangi hastanede? Aynen rahmin şeklinden dolayı da net görünmeyebilir dedi. Bakalım Salı günü ne bekliyor bizi :)İnsallah adanada hicran hanım var oda çok iyi aklında bulunsun canım..bende pkoluyum son adet tarihim 14 Nisa'n ama ben ne zaman hamile kaldıgımı bilmiyorum suan tahminen 6 haftalık hamile olabilirim doktor tam büyümeden anlayamayız dedi o yüzden içini ferah tut bi çocuğum daha var için ferah olsun.Pkoda ne yazıkki geç döllenme olabiliyor yumurtanın ne zaman oluştuğu belli olmadığı için aslında alttan baksa daha rahat götürdü
Özel polikiniği var diye duymuştum arkadaslarım Adanalı onlar sürekli konusuyodu canım bi arastır istiyorsanHicran hanım hangi hastanede? Aynen rahmin şeklinden dolayı da net görünmeyebilir dedi. Bakalım Salı günü ne bekliyor bizi :)
Aaa çok uygunmuş canımHoşbuldum canım :) valiliğin orda kanalda özel şifa tıp merkezi var oraya gidiyorum. Sıra da beklemiyorum sakin oluyor. Direk giriyorum içeri. Çalışana da 25 tl muayene ücreti
Bakalım sıkıntılı bir durum olursa ona giderim. Tek doktora bağlı kaldım. Bebiş bir net olsun da olmazsa birkaç doktora daha giderimÖzel polikiniği var diye duymuştum arkadaslarım Adanalı onlar sürekli konusuyodu canım bi arastır istiyorsan
Amin canım cümlemizinkini korusun inşallahBo
bol bol dua edelim canum Rabbim emanetini korusun
Aynen. 60 tl yoksa muayene ücreti. Hem evime de yakın. Doktor da iyi. Allah onun sayesinde vesile etti bebişimi bana. Yoksa bir sorun yok deyip yolluyorlardi beni hep. Bir kutu hap bitmeden hamile kaldım ben. 1 yıl boşa süründüm devlette hastane hastane. Hatta 17 yaşından beri. Picos dediler çocuğun olması zor dediler. O yaşta stres ve korku başladı bende. O yüzden hep korkuyorum bebeğime bir şey olursa diye. Kimyasal gebelik de yaşadım çok kötü olmuştum. Eşim de korkuyor artık. Tekrar bir şey olursa Allah korusun senin psikolojin üzüyor beni diyor. Sana zarar verecekse boşver olmasın diyor. Ama ben hep genç anne olmak istedim. Çocuğum olmaz korkusu oldu hep. Umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaAaa çok uygunmuş canım
Aynen valla sersem gibi oldum bide sarhoşlar gibi ne konuştuğumuda bilemiyorum bazen eşimle birbirimize yemek yediriyorduk eşime yemek verirken al kanki dedimElini kolunu kaldıracak gücün olmuyor demi bende ayni durumdaydim ama şükür bugün rahatim gibi bulantı da olmadı hic ne mutluyum bilsen inşallah hepimiz içim rahat donem baslar biran once
düğmeyi açsaydın keske otururken işyerinde açıyorum valla düğmeyi ayağa kalkmadan kapatıyorum yapacak birşey yok :)Aynen canım ya bugün bende misafirliğe gittim çok samimi olduğum yer olsa isterdim etek falan da kaynanamgilin tarftı öyle bişey de diyemedim çok rahatsız etti ağrıdı eve gelince nasıl çıkarfım attım anlatamam :))
Çok iyiymis fiyat falan da ben ilk hamileligmde marsa ya girmiştim hep bunda henüz belli bi Dr.um yok eski Dr.gider gibiyim sigortam yok benim o yüzden ücret fazla oluyor özeldeHoşbuldum canım :) valiliğin orda kanalda özel şifa tıp merkezi var oraya gidiyorum. Sıra da beklemiyorum sakin oluyor. Direk giriyorum içeri. Çalışana da 25 tl muayene ücreti
Ben trip atacak yer ariyorum iki gün konuşmadım esimle garibin döndü durdu etrafımda konusmadim bianda ağlayarak sarildim baristik :))Aynen valla sersem gibi oldum bide sarhoşlar gibi ne konuştuğumuda bilemiyorum bazen eşimle birbirimize yemek yediriyorduk eşime yemek verirken al kanki dedim
Marsada hangi doktora gidiyorsun canım. Salı günü de net göremezse doktor Marsaya gidecem bir de. Kan değerim artmış mı diye geçen hafta aciline gittim agrım var diye yalan söyledim. Erken gebelik olabilir dedi kan aldırmıştım o şekilde. Doktor da hayırlı olsun gebelik var ama kese ve bebeği de görmek lazım tam emin olmak için demişti. Ben de ilk kez duymuşum gibi sevinç yaşamıştım ordakilerleÇok iyiymis fiyat falan da ben ilk hamileligmde marsa ya girmiştim hep bunda henüz belli bi Dr.um yok eski Dr.gider gibiyim sigortam yok benim o yüzden ücret fazla oluyor özelde
Aynı durum bendede var canım bana da öyle dediler diye korunamadım evlendim bi kere adet oldum sonra hamile kaldım zor günler geçirdim daha evliliğe alısmadan baya zor oldu..Sen içini ferah tut Rabbim yardımcın olsunAynen. 60 tl yoksa muayene ücreti. Hem evime de yakın. Doktor da iyi. Allah onun sayesinde vesile etti bebişimi bana. Yoksa bir sorun yok deyip yolluyorlardi beni hep. Bir kutu hap bitmeden hamile kaldım ben. 1 yıl boşa süründüm devlette hastane hastane. Hatta 17 yaşından beri. Picos dediler çocuğun olması zor dediler. O yaşta stres ve korku başladı bende. O yüzden hep korkuyorum bebeğime bir şey olursa diye. Kimyasal gebelik de yaşadım çok kötü olmuştum. Eşim de korkuyor artık. Tekrar bir şey olursa Allah korusun senin psikolojin üzüyor beni diyor. Sana zarar verecekse boşver olmasın diyor. Ama ben hep genç anne olmak istedim. Çocuğum olmaz korkusu oldu hep. Umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Canim hangi bitkiyi kullanip hamile kaldinMarsada hangi doktora gidiyorsun canım. Salı günü de net göremezse doktor Marsaya gidecem bir de. Kan değerim artmış mı diye geçen hafta aciline gittim agrım var diye yalan söyledim. Erken gebelik olabilir dedi kan aldırmıştım o şekilde. Doktor da hayırlı olsun gebelik var ama kese ve bebeği de görmek lazım tam emin olmak için demişti. Ben de ilk kez duymuşum gibi sevinç yaşamıştım ordakilerle
Dr anlattı birde brs embriyoloji kitabında da yazıyorbu u nerde okudunuz ve dogruluk payi varmi ? ben ilk hamileligimi dusuk yaptim suanda korkuyorum
Marsada hangi doktora gidiyorsun canım. Salı günü de net göremezse doktor Marsaya gidecem bir de. Kan değerim artmış mı diye geçen hafta aciline gittim agrım var diye yalan söyledim. Erken gebelik olabilir dedi kan aldırmıştım o şekilde. Doktor da hayırlı olsun gebelik var ama kese ve bebeği de görmek lazım tam emin olmak için demişti. Ben de ilk kez duymuşum gibi sevinç yaşamıştım ordakilerlezekice maşallah :))İbrahim kaya var ona gitmiştim kızımda doğumu da orda yaptım çok da memnun kaldım özel oda vermişlerdi doktorum doğumda da benim hastam diyerek ebeleri uyarmıştı galiba ondan çok iyilerdi büyük ihtimal yine ona gidicem
bu u nerde okudunuz ve dogruluk payi varmi ? ben ilk hamileligimi dusuk yaptim suanda korkuyorum
Cinsiyet 14. Haftada belli oluyormuş ben gittiğimde 11. Hafta olacağımBende ay sonu düşünüyorum acaba cinsiyet de belli olur mu
Amin kuzum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahAynı durum bendede var canım bana da öyle dediler diye korunamadım evlendim bi kere adet oldum sonra hamile kaldım zor günler geçirdim daha evliliğe alısmadan baya zor oldu..Sen içini ferah tut Rabbim yardımcın olsun
Agnugaston diye bir hap. Içinde hayıt tohumu varmış galibaCanim hangi bitkiyi kullanip hamile kaldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?