- 12 Mayıs 2014
- 1.231
- 1.438
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #5.881
mecburen toplantı olunca pantalon giyiyorum ama onun haricinde elbise yada tayt üzerine tshirt takiliyorum yoksa sıkı giyinince ağrı yapıyorKızlar ya ben kilolu olduğumdan normalde pantolanlarım sıkı sanki pantalonlarımı giyince karnım ağrıyor gibi oluyor ben napıcam şimdiden akşam hamile pantalonu onun da karın kısmı bol geliyo bi tane denedim ne gitcem ben bi yere giderken evde sıkıntı değil de dışarda sıkıntı
cok sukurGittim canım çok şükür iyi bebeğim
Gözün aydın kuzum. Darısı bana ve diğer henüz duymayan arkadaşlara olsun inşallah :)bugün kalp atışı duydummmm. haha 2 cmlik bir bebişin kalp atışlarını duymak çok etkileyici bir şey <3
amin inşallah duyarsınız. mükemmel bir duygu inanılmaz. içimde bir kalp atıyor ve o benim bebeğim. bir birey. kim bilir kim aşık olacak kalbinin sesine:) duygulanıyor insan.Gözün aydın kuzum. Darısı bana ve diğer henüz duymayan arkadaşlara olsun inşallah :)
Ben de bugün gittim. Çok çok küçük kese gördü. Salı gününe net olur inşallah. Kesin o aşamaya geldiğimde o minik kalp atışlarını duyduğumda ağlarım :) eminim ki inanılmaz bir duyguduramin inşallah duyarsınız. mükemmel bir duygu inanılmaz. içimde bir kalp atıyor ve o benim bebeğim. bir birey. kim bilir kim aşık olacak kalbinin sesine:) duygulanıyor insan.
evet canm sefa merveden getiriyorum en küçük bedenini alıyorum kalıpları geniş olduğu için baya da dökümlü duruyoİnternetten falan mı alıyorsun canım beden var mı ?
daha çok erken zaten üzülme duyamazsan. ben 6. haftada alttan baktırmadığımdan anca bu hafta duyabildim.Ben de bugün gittim. Çok çok küçük kese gördü. Salı gününe net olur inşallah. Kesin o aşamaya geldiğimde o minik kalp atışlarını duyduğumda ağlarım :) eminim ki inanılmaz bir duygudur
Yerim minicik yatiyo orda... yarnda sira bende insssbugün kalp atışı duydummmm. haha 2 cmlik bir bebişin kalp atışlarını duymak çok etkileyici bir şey <3
duyduğun zaman inanılmaz mutlu olacaksın. ultrasonunu paylaşmayı unutma yarın bizle:)Yerim minicik yatiyo orda... yarnda sira bende insss
Kese bile zor göründü. Sıkışık oldum iyice o zaman gördü ama küçücük daha dedi. Salı günü gidecem bakalım umarım büyür kese. Biraz canım sıkılmıştı bu yüzden dedaha çok erken zaten üzülme duyamazsan. ben 6. haftada alttan baktırmadığımdan anca bu hafta duyabildim.
büyür büyür demek ki geç yumurtlama olmuş. bekliyoruz güzel haberlerini. bence her şey yolunda. kese göründü ya sıkma canını. büyür o annesi.Kese bile zor göründü. Sıkışık oldum iyice o zaman gördü ama küçücük daha dedi. Salı günü gidecem bakalım umarım büyür kese. Biraz canım sıkılmıştı bu yüzden de
Inşallah canım benim. Kenarları da muntazam değil dedi. Inşallah büyüdükçe düzelirbüyür büyür demek ki geç yumurtlama olmuş. bekliyoruz güzel haberlerini. bence her şey yolunda. kese göründü ya sıkma canını. büyür o annesi.
düzelir neler neler oluyor hamilelikte. dış gebelik diyorlar normal çıkıyor tam ilaç verilecekken fark ediyorlar. hiç merak etme bol bol dua et.Inşallah canım benim. Kenarları da muntazam değil dedi. Inşallah büyüdükçe düzelir
Masallah canımbugün kalp atışı duydummmm. haha 2 cmlik bir bebişin kalp atışlarını duymak çok etkileyici bir şey <3
Aminn Inşallah kuzumdüzelir neler neler oluyor hamilelikte. dış gebelik diyorlar normal çıkıyor tam ilaç verilecekken fark ediyorlar. hiç merak etme bol bol dua et.
Kaç yıllık evlisin canım..nerde yasıyorsun başka doktora git alttan baktılar mıOh çok şükür tecrübesizim ilk gebeliğim 1 yıl da uğraştım. O yüzden çok korkmuştum canım rahatladım şimdi :)
Bende tayt mı alsak ki yada elbiseKızlar ya ben kilolu olduğumdan normalde pantolanlarım sıkı sanki pantalonlarımı giyince karnım ağrıyor gibi oluyor ben napıcam şimdiden akşam hamile pantalonu onun da karın kısmı bol geliyo bi tane denedim ne gitcem ben bi yere giderken evde sıkıntı değil de dışarda sıkıntı
Tam 1 sene oldu evleneli kuzum. Şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım. Polikistik over vardı adetim düzensizdi. Geçen ay prolaktin yüksekliği için ilaç kullandım korundum. Doktor bitkisel hap verdi bana hemen hamile kaldım onunla. Adanada yaşıyorum. Alttan bakmadı karından baktı. Çok küçücük göründü. Döngü uzun olunca geç döllenme oluyormuş sanırım. Salı günü tekrar gel bakalım dedi. Çok şükür kanama ve lekelenme de yok. Umarım kese buyurKaç yıllık evlisin canım..nerde yasıyorsun başka doktora git alttan baktılar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?