- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #5.941
Cnm stres yapma bnce normal. Çünkü karindan bakmış alttan baksaydı daha rahat gorurdu suan kese daha küçük kalp atışını ben 7.haftada duydum acele etme içini ferah tut. Hemde alttan bakıldı yani bende iki defa hem kese için diğer haftada kalp atışı için.Geç döllenme nasıl ki. Yumurtlamam gereken günde yumurtladım. Dongum de 34 gün. Ovülasyon ile takip etmiştim. Alttan da baktırmadım
5. Haftada karından kese rahat görünen tanıdıklarım da oldu. O yüzden aha dedim gelişmiyor. Her gün ovülasyon testi yapıyorum. Az önce yine yaptım. Oh diyorum yine kopkoyuCnm stres yapma bnce normal. Çünkü karindan bakmış alttan baksaydı daha rahat gorurdu suan kese daha küçük kalp atışını ben 7.haftada duydum acele etme içini ferah tut. Hemde alttan bakıldı yani bende iki defa hem kese için diğer haftada kalp atışı için.
Herkesin içinde yapamadım canım :))düğmeyi açsaydın keske otururken işyerinde açıyorum valla düğmeyi ayağa kalkmadan kapatıyorum yapacak birşey yok :)
Yaa ikili test için gidecem bende 11_14haftalarda mi yapılıyor du 14.hafta da gitsem hem test yapılır hem cinsiyet ogrenebilrmCinsiyet 14. Haftada belli oluyormuş ben gittiğimde 11. Hafta olacağım
Yurt disinda 12 haftasinda kantahlili yapiorlar bebegin dna sindan cinsiyeti belli oluyor bir cesit sanirim sizin 2 li test dedigin sey sanirimCinsiyet 14. Haftada belli oluyormuş ben gittiğimde 11. Hafta olacağım
aaa bende onu içtim kutu bitti ikinciyi yazdırdım hamileymişim bende pco luyum hormonlarım düzelsin diye vermiştiAgnugaston diye bir hap. Içinde hayıt tohumu varmış galiba
peki bu neyden kaynaklanior depresion'ilaclari bir cozum degil aslinda sorunu bul ona odaklanarak cozersin bence ve belki bu bir surectirPsikiyatri ye gidip ilaç tedavisi almam lazım ama hamileyim. Sürekli depresyon atakları yaşıyorum..bebeğime sevinemez oldum. Önceden hergün ne gibi gelişmeler gösteriyor bakardım şimdi umursamıyorum
Sürekli mi gitti onlar dönüşümlü çalışıyor die biliyorum başka yerde de belli gunler i vardi İbrahim kaya 2.veya 3.kattaydiİşten çıkıp gidiyorum mecbur öğleden sonraya kalıyor. Kim denk gelirse ona gittim hep. Adnan Dilli vardı. Onu sevmiştim. O da şehir hastanesine gitti
Icer içmez ise yarıyor. Içip içip doğuracamaaa bende onu içtim kutu bitti ikinciyi yazdırdım hamileymişim bende pco luyum hormonlarım düzelsin diye vermişti
Sürekli gittiler. Ay bir tane Doğan Türe diye biri var Marsada çok pislik gıcık ya bilmem denk geldin mi hiçSürekli mi gitti onlar dönüşümlü çalışıyor die biliyorum başka yerde de belli gunler i vardi İbrahim kaya 2.veya 3.kattaydi
Çok geçmiş olsun canımKızlar doktordan geldim ultrasonla baktı hemen bebeğin sağlıklı dedi kalp atışını duydum ama ilginç olan bişe var bende çift rahim görünüyor bebeğin olduğu rahimde bişe yok diğer rahimde kanamam var bu yüzden düşükte yapabilirsin dedi iğne vuruldum hemen ilaç yazdı yatacaksın dedi yemeğini bile yatakta yiceksin dedi çok şaşırdım rahim olayına ilk gebeliğimde hiç böyle sorunum olmamıştı nasip herşey Allah’tan inşallah bebeğim bırakmaz beni
Yok hayır ben basta korkuyordm o hastaneden sonra gorumcem tavsiye etti İbrahim bey i hep ona gittim bi kere bi bayan vardı ismini unuttum. ona girmiştim başka doktora gitmesin adnan bey de soyadını bilmiyorum başka var mi doğumda ilgilenmiştiSürekli gittiler. Ay bir tane Doğan Türe diye biri var Marsada çok pislik gıcık ya bilmem denk geldin mi hiç
Tuğba Yar var bayan olarak. Ilgiliyse ibrahim bey çok iyi devam et onaYok hayır ben basta korkuyordm o hastaneden sonra gorumcem tavsiye etti İbrahim bey i hep ona gittim bi kere bi bayan vardı ismini unuttum. ona girmiştim başka doktora gitmesin adnan bey de soyadını bilmiyorum başka var mi doğumda ilgilenmişti
Öğrenmedik tahmini işaretledim ben kız dedim ama erkek derse dr değiştiririmkızlar bu cinsiyet sonuçlarını kim işaretledi ya hu? ne ara öğrendi bu 6 kişi?
Evet evet tuba yar di ilk ona gittim ondan da memnun kaldım aslında İbrahim bey i baya övmüştü gorumcem ondan da memnun kalınca öyle devam ettim onunlaTuğba Yar var bayan olarak. Ilgiliyse ibrahim bey çok iyi devam et ona
Şuan kimsenin ki belli olmaz ki minicikler daha tahmini bunlar ay bende isaretliyim bakalım değiştirmek gerekecek mi :))Öğrenmedik tahmini işaretledim ben kız dedim ama erkek derse dr değiştiririm
Doğan Türe dışında gıcık doktor görmedim zaten orda ben :)Evet evet tuba yar di ilk ona gittim ondan da memnun kaldım aslında İbrahim bey i baya övmüştü gorumcem ondan da memnun kalınca öyle devam ettim onunla
Merak ettim doktoruDoğan Türe dışında gıcık doktor görmedim zaten orda ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?