2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
İşten çıkıp gidiyorum mecbur öğleden sonraya kalıyor. Kim denk gelirse ona gittim hep. Adnan Dilli vardı. Onu sevmiştim. O da şehir hastanesine gitti

Geç döllenme nasıl ki. Yumurtlamam gereken günde yumurtladım. Dongum de 34 gün. Ovülasyon ile takip etmiştim. Alttan da baktırmadım
Cnm stres yapma bnce normal. Çünkü karindan bakmış alttan baksaydı daha rahat gorurdu suan kese daha küçük kalp atışını ben 7.haftada duydum acele etme içini ferah tut. Hemde alttan bakıldı yani bende iki defa hem kese için diğer haftada kalp atışı için.

5. Haftada karından kese rahat görünen tanıdıklarım da oldu. O yüzden aha dedim gelişmiyor. Her gün ovülasyon testi yapıyorum. Az önce yine yaptım. Oh diyorum yine kopkoyu herkesinki farklı demek ki. Umarım yolunda gider hepimizin hamileliği :) hem çok istiyorum hem de ilk olunca ister istemez ya bir şey olursa diyorum

Psikiyatri ye gidip ilaç tedavisi almam lazım ama hamileyim. Sürekli depresyon atakları yaşıyorum..bebeğime sevinemez oldum. Önceden hergün ne gibi gelişmeler gösteriyor bakardım şimdi umursamıyorum

Psikiyatri ye gidip ilaç tedavisi almam lazım ama hamileyim. Sürekli depresyon atakları yaşıyorum..bebeğime sevinemez oldum. Önceden hergün ne gibi gelişmeler gösteriyor bakardım şimdi umursamıyorum
peki bu neyden kaynaklanior depresion'ilaclari bir cozum degil aslinda sorunu bul ona odaklanarak cozersin bence ve belki bu bir surectir

İşten çıkıp gidiyorum mecbur öğleden sonraya kalıyor. Kim denk gelirse ona gittim hep. Adnan Dilli vardı. Onu sevmiştim. O da şehir hastanesine gitti
Sürekli mi gitti onlar dönüşümlü çalışıyor die biliyorum başka yerde de belli gunler i vardi İbrahim kaya 2.veya 3.kattaydi

Sürekli mi gitti onlar dönüşümlü çalışıyor die biliyorum başka yerde de belli gunler i vardi İbrahim kaya 2.veya 3.kattaydi
Sürekli gittiler. Ay bir tane Doğan Türe diye biri var Marsada çok pislik gıcık ya bilmem denk geldin mi hiç

Çok geçmiş olsun canım

Sürekli gittiler. Ay bir tane Doğan Türe diye biri var Marsada çok pislik gıcık ya bilmem denk geldin mi hiç
Yok hayır ben basta korkuyordm o hastaneden sonra gorumcem tavsiye etti İbrahim bey i hep ona gittim bi kere bi bayan vardı ismini unuttum. ona girmiştim başka doktora gitmesin adnan bey de soyadını bilmiyorum başka var mi doğumda ilgilenmişti

Tuğba Yar var bayan olarak. Ilgiliyse ibrahim bey çok iyi devam et ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…