2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Maşallah maşallah darısı Pazartesi bize inşallah 8+0 olcak:)
Güneş kremi konusunda ben de aynı düşünüyorum ya çilliyim ben yıllardır yaz kış yüzüme kullanırım inçe yapılı ve yüksek korumalı olmasını tercih ediyorum solante kireç gibi :/
La Roche kullandım yves roches kullandım LR kullandım ( içlerinde bu ince değildi kireç gibiydi ) şuanda ROC kullanıyorum hepsi 50 faktör UVA UVB koruması var 80 küsür birşeydi ben indirim yakalamıştım 50 liraya aldım
Nemlendirici krem gibi hiç beyazlık Yok memnunum şuan
Aynen cnm senin dedigine bakicam digeri beyaz tabaka gibi duruyoms nette yaziyodular doktorda illa bisey demeyince bakcam artik. Erken saate denize gitmem zaten yeterli

Aynen cnm senin dedigine bakicam digeri beyaz tabaka gibi duruyoms nette yaziyodular doktorda illa bisey demeyince bakcam artik. Erken saate denize gitmem zaten yeterli
Ben çilliyim onun için zaten normalde de korumam gerekiyor hep çok krem denedim :/ kışın bile sürerim
İnce yapılı krem gibi olanları daha çok seviyorum zaten maalesef bebek kremleri bile kimyasal dolu içeriklerine bakınca
Bazı şeyleri azıcık göz ardı etmek de gerekiyor Keyfini çıkaralım düşünüp stres olacağımıza :))))

Kızlar ben bugün rüyamda boydan boya yatan bi erkek gördüm cinsel organı da dahil simdi baktım yorumlara erkek çocuk doğurmaya diyor illaki kızım veya oğlum olsun demiyorum ama bi kızım var ve bide oğlum olmasını isterim acaba bilincaltima erkek çocuk die mi yerleşmiş yoksa hamileler görürmus ya bazen rüyada öyle mi oldu oğlum olacakda bugün onun rüyasını mi gördüm ayy sağlıklı ve hayırlısı olsun da inşallah
Ben çıplak insan gördüğüm zaman cenaze çıkar hep o yüzden hiç görmek istemem valla Allah hayırlara çıkarsın

Göbekler fora :olamaz:

Gaz problemi yaşamıyorum ya, benim de kızım rahat bi bebekti (gerçi şu an dediğini yaptıracak illa ki, pekte rahat değil artık) inşallah gazlı olmazlar.

:KK70::KK70:
İlk zamanlar yasiyordumm bende ama şuan öyle bi sıkıntı yok da göbeee görünce acaba dedim göbek bile güzel ahhh içime çekmekten kurtuldm :D
İlk doğumdan kalma az bi gobuscuk vardı da ;)

Kızlar aramızda benden başka rahiö ağzı yetmezliği olan varmı ben ağustosun ikinci haftasına kalmadan serkilaj ameliyatı olucam hepimiz hamileyiz dualarınızı eksik etmeyin kızımı kaybettim 6gün yaşadı bunu da kaybetmek istemiyorum
Rabbim acısını göstermesin sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

Her şeyden tiksinip çoğu yediğimi de çıkarınca böyle oldu sanırım. Çoğunuz almışsınız bende bebeği

Peki bebeğinin gelişimiyle ilgili bi sıkıntı olmuş muydu canım korkuyorum..

Hoc bir sikinti olmamisti canim. Hatta hep onden gidiyordu 30.haftaya kadar.

Inşallah kuzum sıkıntısız atlatırız. Duyduğum herkes 5. Haftada net gördü 6.Haftada da bebiş de gördü kalbini de duydu. Tecrübesiz olunca ödüm koptu benim de bir an. Inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza :dua:

Amin insaallah. Ben goremedim malesef kalp atisini. Haftaya cuma bakalim.

Beyaz tabaka birakmasi dogal ve mineral filtreli oldugunu gosteruyor. Daha iyi aslinda yani. O beyaz tabaka ayna gorevi gorup gunes isigini yansitiyor. Diger ince olanlar malesef emiliyor ve cok yuksek kimyasal iceriyorlar.

Kızlar aramızda benden başka rahiö ağzı yetmezliği olan varmı ben ağustosun ikinci haftasına kalmadan serkilaj ameliyatı olucam hepimiz hamileyiz dualarınızı eksik etmeyin kızımı kaybettim 6gün yaşadı bunu da kaybetmek istemiyorum

Insaallah bu sefer bebegini saglicakla kucagina alir saglicakla buyutursun.

Benim bulantilarim o kadar cogaldi ki. Ev birbirine girmis durumda. Yerimden kalkamiyorum. Bir de 3.5 yasinda kizim var. En azindan bulantilarim yaz tatiline geldi diye seviniyorum bir yandan. 16sinda sa otel rezervasyonumuz var. Nasil olcak bilmiyorum.

Selam kizlar ben gene takinti yapmaya basladim :/
Suan hic bir kahve rengi akintim yok
ve gogus hasasiyetim var
ama ya bebege birsey olduysa diye dusunuorum
nasil anlasilir ilk dusugumde akintim oldu ve hasasiyet de gitmisti ama vok karma karisik dusunemiorim ve stres yapiorum

Hoc bir sikinti olmamisti canim. Hatta hep onden gidiyordu 30.haftaya kadar.

Amin insaallah. Ben goremedim malesef kalp atisini. Haftaya cuma bakalim.
Adet döngünne kadar canım. Zaten 7.hafta da duyuluyor tam net galiba kalp atışı. Haftaya duyarsın :)

Beyaz tabaka birakmasi dogal ve mineral filtreli oldugunu gosteruyor. Daha iyi aslinda yani. O beyaz tabaka ayna gorevi gorup gunes isigini yansitiyor. Diger ince olanlar malesef emiliyor ve cok yuksek kimyasal iceriyorlar.

Insaallah bu sefer bebegini saglicakla kucagina alir saglicakla buyutursun.

Selam kizlar ben gene takinti yapmaya basladim :/
Suan hic bir kahve rengi akintim yok
ve gogus hasasiyetim var
ama ya bebege birsey olduysa diye dusunuorum
nasil anlasilir ilk dusugumde akintim oldu ve hasasiyet de gitmisti ama vok karma karisik dusunemiorim ve stres yapiorum
Akıntı olmaması daha iyi bence. Ben kimyasal yaşadığımda. Sabah iğne ucu kadar düşün o kadar minik 1-2 nokta koyu kahve 1-2 nokta da kırmızı leke gelmişti. Agrım sızım yoktu. Başka da leke gelmedi. Dedim yerleşme herhalde önemsemedim. Aynı gün değerim düşmüştü. Bende de o yüzden hep korku oluyor ama leke falan yoksa sıkıntı da yoktur bence :) stres yapma. Progestan kullanıyor musun

Ben de bugün doktora gittim 8+0 haftası ve günüyle tam uyumlu çıktı. Geçen hafta gittiğimde boyu 7.74 dü şimdi 15.16 mm olmuş ki mide bulantısından çok az yiyebiliyorum şimdiye kadar 3 kilo verdim endişeleniyordum bebek iyi beslenebiliyor mu diye ama avokado, hindistan cevizi, omega 3(hap formunda) , ceviz, sebze, yumurta, meyve bunlardan yine de yemeye çalışıyorum beyin gelişimi için önemli gıdalar bence. Birtek et türü hiçbirşeyi midem kaldırmıyor onları da yemeye başlarım umarım. Kanama alanım da küçülmüş çok mutlu oldum. Zaten keseye uzak bir yerdeymiş ama riske atmamak için Progestana devam edicekmişim 12. Haftaya kadar al dedi.

Back
X