Bende senin gibi düşünüyorum 10.hafta ya girdik aşılama ile hamile kaldım yani ne zaman hamile kaldım biliyorum her hafta kontrole gittim doktor aşılamadan üç gün sonra progestan fitil başlattı keseyi görünce coraspin çıkıp ta ben şunu bunu kullanmak istemiyorum demedim ve hatta tansiyonum yüksek onun için de ayrıca ilaç alıyorum tek halsizlik var çalışıyorum işim ağır ve problemli sesim çıkmıyor ne bulantı ne kusma bebek daha 6.gr nasıl hareket edebilir nasıl göbek çıkartacak anlamıyorum .
Biraz fazla nazlanıyoruz gibime geliyor. Burda okudum işte 9/10 haft lık oldum kalp atışı yok diyorlar doktorum hamile kaldıktan 31 gün sonra eger bebek saglıklı ise kalp atışı baslar hiç okadarbeklemeye gerek yok demişti.
Daha önce bir arkadaş ile de atıştık.doktor bana tek folikasit yazdı dedi acaba neden ben az ilaç kullanıyorum diye hayıflandı ya dedim ki herkes keyfinden mi ilaç alıyor doktor riskli görmemiş yazmamış bu yüzden kötü doktor mu oluyor .
Birde cinsiyet 14,haftadan önce belli olmaz yok rüyada şunu gördük yok şunu hissediyorum %50 sans var ve Allah biliyor ne olacağını hayırlısı sağlıklısını hissetmek en güzeli 2.5 sene uğraştım hamile kalmak için kolay değil yıllarca uğraşan insanlar var yeterki hamile kalayım cinsiyetin ne önemi var diyor oturup şükür edeceğimize neler ile uğraşıyoruz birbirimizi aydınlatıcı bilgiler paylaşalım genelde iki yada üçüncü çocuğu herkesin yani biri çıksın şu ürün güzel öbürü hastaneye şu ürünü illa götürsün desin.
Uxun oldu kusura bakma ama çok farklı düşünüyor insanımız