2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aynen canm hep kötü ruyalar gördüm ve yorumlar hep kaybetme diyor. Allah hayra cikarsin diyelim 9 ay boyunca bu rüyaları görmeyiz insallah
Ruyalarin tersi cikar derler.ben ne zamab kotu bir ruya gorsem yorumu iyi cikti.dünde cok tatli bi erkek cocuk gordum yorumu da iyidir insallah.hemen bakayim :)

Ruyalarin tersi cikar derler.ben ne zamab kotu bir ruya gorsem yorumu iyi cikti.dünde cok tatli bi erkek cocuk gordum yorumu da iyidir insallah.hemen bakayim :)
Erkek çocuk hayırlı haber demek canm. Güzel rüya görmek insana iyi geliyor psikolojik olarak. Gerçi gördüğümüz rüyalarda bilinçaltı.

Ya ben hıc ruya gormuyorum :/
bırde bulantılarımda yok tek gogus agrısı
progestan kulanıorum ve gitikcede korkmaya baslıyorum bazen hata dua edıorum bulatı ver yataktan cıkamıyım ama bebek ıyı olsun dıye bazı ınsanlar sacma bula bılır ama cok takınti olduu

Kızlar doktor düşük tehlikem için progestan vermişti kanamam kesildi sizce iyi midir bebeğim yani iyileşiyor muyuz :anne:
kanaman bebegın kesesının yanındaydı dımı ?
bende de aynı olay oldu 25 hazıran bır hafta sonra dusuk tehlıkesı yok dedı ama progestanı azalt demişti tekrar kanamm oldu dusuk tehlıken yok ama ıcını rahatlatıcaksa devam et gunde 2 defa almaya dedı yonı korkma kardesım allahın ıznıyle bırsey olmaz

kanaman bebegın kesesının yanındaydı dımı ?
bende de aynı olay oldu 25 hazıran bır hafta sonra dusuk tehlıkesı yok dedı ama progestanı azalt demişti tekrar kanamm oldu dusuk tehlıken yok ama ıcını rahatlatıcaksa devam et gunde 2 defa almaya dedı yonı korkma kardesım allahın ıznıyle bırsey olmaz
Canım benim durumum şöyle çift rahimliymişim ben bebeğin olduğu rahimde bişe yok sağlıklı Bebek dedi kalp atışınıda duyduk ama diğer rahimde kanama alanım çok fazlaydı düşüğe sebep olabilir demişti

Günaydın kızlar. Folik asit dışında doktorunuz vitamin vs verdi mı? Hamilelikte bebek için kullanılıyormuş ama bana vermedi. Yarın sağlık ocagina gitsem yazar mı

Bende senin gibi düşünüyorum 10.hafta ya girdik aşılama ile hamile kaldım yani ne zaman hamile kaldım biliyorum her hafta kontrole gittim doktor aşılamadan üç gün sonra progestan fitil başlattı keseyi görünce coraspin çıkıp ta ben şunu bunu kullanmak istemiyorum demedim ve hatta tansiyonum yüksek onun için de ayrıca ilaç alıyorum tek halsizlik var çalışıyorum işim ağır ve problemli sesim çıkmıyor ne bulantı ne kusma bebek daha 6.gr nasıl hareket edebilir nasıl göbek çıkartacak anlamıyorum .
Biraz fazla nazlanıyoruz gibime geliyor. Burda okudum işte 9/10 haft lık oldum kalp atışı yok diyorlar doktorum hamile kaldıktan 31 gün sonra eger bebek saglıklı ise kalp atışı baslar hiç okadarbeklemeye gerek yok demişti.
Daha önce bir arkadaş ile de atıştık.doktor bana tek folikasit yazdı dedi acaba neden ben az ilaç kullanıyorum diye hayıflandı ya dedim ki herkes keyfinden mi ilaç alıyor doktor riskli görmemiş yazmamış bu yüzden kötü doktor mu oluyor .
Birde cinsiyet 14,haftadan önce belli olmaz yok rüyada şunu gördük yok şunu hissediyorum %50 sans var ve Allah biliyor ne olacağını hayırlısı sağlıklısını hissetmek en güzeli 2.5 sene uğraştım hamile kalmak için kolay değil yıllarca uğraşan insanlar var yeterki hamile kalayım cinsiyetin ne önemi var diyor oturup şükür edeceğimize neler ile uğraşıyoruz birbirimizi aydınlatıcı bilgiler paylaşalım genelde iki yada üçüncü çocuğu herkesin yani biri çıksın şu ürün güzel öbürü hastaneye şu ürünü illa götürsün desin.
Uxun oldu kusura bakma ama çok farklı düşünüyor insanımız
Sessizce yazılanları okuyup durdum... şimdi yazacaklarımı yanlış anlama lütfen eminim burada senden daha uzun düredir çocuk isteyip daha çok uğraşıp mesela ben 2 aşılama 2 tüp bebek yaptım yinede olmadı artık yaşımda 37 olduğu için acaba evlatlık çocuk mu almayı mı araştırsam derken kendiliğinden mucize eseri ilk çocuğuma hamile kaldım... tabiki burası sadece ilk çocuğu olanların veya zorluklarla çocuğuna kavuşanların topiği değil... burada 2. Ve 3. Çocuğu olan arkadaşlar var... onlar tecrübelerini hislerini hatta kalplerini paylaşıyorlar... sen bunlarla aynı paralelde değilsen burada insanları eleştirmen çok yersiz bu topiğe yazmazsın... eğer burada yazılanlara bu kadar rahatsız oluyorsan girmezsin okumazsın... yada okudan bile insanlara böyle sert cevaplar vermen yersiz... göbeği çıkmışsa çıkmıştır yada öyle hayal edip mutlu oluyordur... ya da cinsiyet konusunda tahminde bulunuyordur hayal kuruyordur... tabiki cinsiyeti Allah biliyor şuan ama insanların bunu konuşmasını garip bulman da bana göre garip sen bunları buradaki diğer insanlarla aynı seviyede heyecanlı hissetmiyorsan senin adına üzüldüm ama inan burada neredeyse tüm herkesi eleştirmen bence doğru davranış değil... sadece fikrimi söyledim...

Canım benim durumum şöyle çift rahimliymişim ben bebeğin olduğu rahimde bişe yok sağlıklı Bebek dedi kalp atışınıda duyduk ama diğer rahimde kanama alanım çok fazlaydı düşüğe sebep olabilir demişti
doktora gıttıgınde sor bneve dusuk riskin azaldimi diye ben korkuma haftada ıkı defa gıttım suan hala korkuyorum ama yuzum yok gıtmeye :/

Günaydın kızlar. Folik asit dışında doktorunuz vitamin vs verdi mı? Hamilelikte bebek için kullanılıyormuş ama bana vermedi. Yarın sağlık ocagina gitsem yazar mı

Bana folik asit versi sadece. Ama icinde b vitamini ve zencefil de varmus. Zencefil bulantilari azaltiyomus. Dun ictim ilk defa aksama dogru. Sanki aksami daha rahat gecirdim bulanti olarak. Ilactan midir bilmem. Bugun de daha icmedim ve aairi siddetli bulantim var. Sabaha karsi bi basladiysa uykumdan uyandirdi. Daha da uyutmadi.

Sessizce yazılanları okuyup durdum... şimdi yazacaklarımı yanlış anlama lütfen eminim burada senden daha uzun düredir çocuk isteyip daha çok uğraşıp mesela ben 2 aşılama 2 tüp bebek yaptım yinede olmadı artık yaşımda 37 olduğu için acaba evlatlık çocuk mu almayı mı araştırsam derken kendiliğinden mucize eseri ilk çocuğuma hamile kaldım... tabiki burası sadece ilk çocuğu olanların veya zorluklarla çocuğuna kavuşanların topiği değil... burada 2. Ve 3. Çocuğu olan arkadaşlar var... onlar tecrübelerini hislerini hatta kalplerini paylaşıyorlar... sen bunlarla aynı paralelde değilsen burada insanları eleştirmen çok yersiz bu topiğe yazmazsın... eğer burada yazılanlara bu kadar rahatsız oluyorsan girmezsin okumazsın... yada okudan bile insanlara böyle sert cevaplar vermen yersiz... göbeği çıkmışsa çıkmıştır yada öyle hayal edip mutlu oluyordur... ya da cinsiyet konusunda tahminde bulunuyordur hayal kuruyordur... tabiki cinsiyeti Allah biliyor şuan ama insanların bunu konuşmasını garip bulman da bana göre garip sen bunları buradaki diğer insanlarla aynı seviyede heyecanlı hissetmiyorsan senin adına üzüldüm ama inan burada neredeyse tüm herkesi eleştirmen bence doğru davranış değil... sadece fikrimi söyledim...

Merhabalar söylediklerinizin harfi harfine katılıyorum.

Bana folik asit versi sadece. Ama icinde b vitamini ve zencefil de varmus. Zencefil bulantilari azaltiyomus. Dun ictim ilk defa aksama dogru. Sanki aksami daha rahat gecirdim bulanti olarak. Ilactan midir bilmem. Bugun de daha icmedim ve aairi siddetli bulantim var. Sabaha karsi bi basladiysa uykumdan uyandirdi. Daha da uyutmadi.
Bende daha bulantı yok. Vitamin vermediler mı diye duyunca sorayim dedim. Randevum da 9 gün sonraya. Sağlık ocağına sorayım diyecem de bilirler herhalde

Back
X