• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Resmen ayaklarını kaldırıp indiren hareket eden bi bebek gördüm .:nazar: Maşallah Kocaman olmuş .herşey gayet yolunda . 2li teste ayrı randevu verdi doktor . Ona gittiğimde sanırım cinsiyetide söyler öle umuyorım:KK200::emir_bebek:Darısı size kızlar inanılmaz yaaaa
Yaaa çok sevindim maşallah darısı bizim başımıza inşallah canım:KK200:

Kizlar ilk kizimda sabah kahvalti sofrasini aksam esim gelmeden acele topladigimi bilirim ev basima yikilacakmis gibi gelirdi bu zamana kadar ev islerini nasil yapmisim diye dusunurdum ama 3 aydan sinra gecti.Ikincide en belirgin ozellik refluydu bisey yiyip icince enseme kadar bi yanma hissederdim o da gecti bunda ise en belirgin koku hassasiyeti,uykuya duskunluk.:)ama tunelin sonu aydinlik 3 aydan sonra gecip gidiyor :dondurma:

Kizlar ilk kizimda sabah kahvalti sofrasini aksam esim gelmeden acele topladigimi bilirim ev basima yikilacakmis gibi gelirdi bu zamana kadar ev islerini nasil yapmisim diye dusunurdum ama 3 aydan sinra gecti.Ikincide en belirgin ozellik refluydu bisey yiyip icince enseme kadar bi yanma hissederdim o da gecti bunda ise en belirgin koku hassasiyeti,uykuya duskunluk.:)ama tunelin sonu aydinlik 3 aydan sonra gecip gidiyor :dondurma:
insan hic gecmicek sanıyor benim iki hamileligimde kopya oldu oglumdada mutfaktan igrenme bol bulanti kusma yasadim buda ayni o uzun sürdü ama bunda erken bitmesini umut ediyorum:))))

insan hic gecmicek sanıyor benim iki hamileligimde kopya oldu oglumdada mutfaktan igrenme bol bulanti kusma yasadim buda ayni o uzun sürdü ama bunda erken bitmesini umut ediyorum:))))
insallah biter canim valla bi an insan hep boylr surecek zannediyor :)o mutfaktan tiksinme Allahin emri gibi her gebeye ugruyor galiba:))

İyi geceler herkese biz eşimle 2 günlük bir tatil kaçamağı yaptık ikimize de çok iyi geldi ❤️ Evde heryer kokuyor oralarda da koktu ama sanki daha iyiydim denize girdim yürüyüş yaptım çok iyi geldi
İmkanınız oldukça temiz havaya çıkın derim;) Hamile kalmadan 2 ay önce sigarayı bırakmıştım zaten ama tek tük içiyordum çok şükür şuan sigara dumanından tiksiniyorum midemi bulandırıyor inşallah bir daha içmem :dua:
Karı koca rakı balık yapmayı çok severdik Cunda'ya gidip yapamayınca dank etti hayatın Başka bir boyutuna geçtiğimiz :halay:
Yarın doktor kontrolü var inşallah kalbini duyacağız bebişimizin
Umarım hepinizin keyfi yerindedir :anneadayı:

Back
X