- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #6.661
:))) insallah progestan koymassin :))Daha çok vardı gelmedi aklıma bu progestan aklımı başımdan alıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))) insallah progestan koymassin :))Daha çok vardı gelmedi aklıma bu progestan aklımı başımdan alıyor![]()
Ahahhahahahh kız Allah seni ne yapmasın:))) insallah progestan koymassin :))
Hahaha bebek emince heleki büyüdüğünde patlamış balon gibi oluyobenim göğüslerde aynı silikon yapılmış gibi keşke hep böyle kalsa![]()
.benimki öyleydi ama şimdi tekrar dolgunlaştı.Yaaa çok sevindim maşallah darısı bizim başımıza inşallah canımResmen ayaklarını kaldırıp indiren hareket eden bi bebek gördüm .Maşallah Kocaman olmuş .herşey gayet yolunda . 2li teste ayrı randevu verdi doktor . Ona gittiğimde sanırım cinsiyetide söyler öle umuyorım
Darısı size kızlar inanılmaz yaaaa
Tamam canım teşekkür ederim cevabın için çok sağolasın.. inşallah hepimiz sağlıkla sıkıntısız hayırlısıyla yaşayalım bu güzel günlerimizi..Besinler arasında düşük karbohidrat yüksek protein içerikli yiyebildiklerinle olabildiği kadar devam edersin tatlım...
evet canim normal dogumamin inş senin araları yakınmış normal doğum mu diğerleri
Evet en rahat dönemi olacak inşallah :)Ayyy çok sevindim canım eminim 12 haftayı tamamlayalım bu durumlarda azalıcak...
Gul diye dedim zaten :) amin cnm cumlemizi guldursun her daim insallahAhahhahahahh kız Allah seni ne yapmasın![]()
akşam akşam güldürdün beni Allah da seni güldürsün
![]()

insan hic gecmicek sanıyor benim iki hamileligimde kopya oldu oglumdada mutfaktan igrenme bol bulanti kusma yasadim buda ayni o uzun sürdü ama bunda erken bitmesini umut ediyorum:))))Kizlar ilk kizimda sabah kahvalti sofrasini aksam esim gelmeden acele topladigimi bilirim ev basima yikilacakmis gibi gelirdi bu zamana kadar ev islerini nasil yapmisim diye dusunurdum ama 3 aydan sinra gecti.Ikincide en belirgin ozellik refluydu bisey yiyip icince enseme kadar bi yanma hissederdim o da gecti bunda ise en belirgin koku hassasiyeti,uykuya duskunluk.:)ama tunelin sonu aydinlik 3 aydan sonra gecip gidiyor![]()
benim en rahat donemim 3. trimesterdı :)Evet en rahat dönemi olacak inşallah :)
insallah biter canim valla bi an insan hep boylr surecek zannediyor :)o mutfaktan tiksinme Allahin emri gibi her gebeye ugruyor galiba:))insan hic gecmicek sanıyor benim iki hamileligimde kopya oldu oglumdada mutfaktan igrenme bol bulanti kusma yasadim buda ayni o uzun sürdü ama bunda erken bitmesini umut ediyorum:))))
O zaman da sırt ağrısından duramiyorum gece uyuması ayrı dert gündüz otur kalk ayrı ama yine de hepsi güzel:)benim en rahat donemim 3. trimesterdı :)

Bende kendi isteğim ile erkek olursa kayınpederin adını koyucam kız olursa muallaktayım hayırlısıAhahahhh bizde oğlumuzda ismini babası koydu Kuzey diye şimdi diyor kız olursa sen koyarsın ama yine erkek olursa ismi belli Güney olcak![]()
Ne mutlu kayınpederinin ismini koyman hemde kendi isteğinle.eşin Eminim çok mutlu olmuştur.Bende kendi isteğim ile erkek olursa kayınpederin adını koyucam kız olursa muallaktayım hayırlısı