- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #6.681
Günaydın erkenci kuşlar 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnn canımm nasılsın nasıl geçiyor bakalım hamilelikkGünaydın erkenci kuşlar![]()

Valla canım yatıyorum devamlı doktor 10 gün boyunca yatacaksın dedi daha 1 hafta sıkıldımGünaydınnn canımm nasılsın nasıl geçiyor bakalım hamilelikk![]()
Dikkat et canım ilaçların varsa iç yat hiç kalkma inşallah atlatırsınGünaydın herkese ben sabah yine kötü uyandım.2 gün kanamam geçmişti sabah yine vardı hep yatıyorum neden oldu anlamadım

Sana şimdiden kolay gelsin ama kendine dikkat et canım fazla yorma kendinigünaydınnnn bebekler bizi erken uyanmaya şimdiden hazırlıyor sabah 6 da uyanıyorum,bugün koşturmalı gün benim için,davetiye dağıtacağım temizlik yapılacak ufak tefek kalan eksikler var onlarıda bi halledeyim![]()
günaydınnnn bebekler bizi erken uyanmaya şimdiden hazırlıyor sabah 6 da uyanıyorum,bugün koşturmalı gün benim için,davetiye dağıtacağım temizlik yapılacak ufak tefek kalan eksikler var onlarıda bi halledeyim![]()
sağol canm ama hiç dikkat etmiyorum ya geçen piknikteydik benim oğlanlar su savaşı yapıyorlar beni ıslatmaya çalışıyorlar bi koşuyorum ki ıslanmayım diye sonradan diyorum ki ayy ben hamileydim naptım.öyleSana şimdiden kolay gelsin ama kendine dikkat et canım fazla yorma kendini![]()
iki oğluşumun sünnetini yapıyorum bu cumartesi inşallah onlarınne davetiyesi bu?
aynıyız aynı hormonlar kafayı yedi geçen ben bilmem eşim bilir yarışmasında kadın oyunu yapamadı diye bir ağlıyorum ki Allahtan kimse yoktu yanımda:)günaydın arkadaşlar. bende çalışıyorum alarmı 8e kuruyoruma ma yok her sabah 7'de dipçik gibi uyanıyorum:)
sizde de duygu durum bozukluğu var mı? bazen moralim çok düşüyor. kötü şeyler geliyor aklıma ağlama hissiyatı falan. bazen çok sinirli oluyorum bazende çok mutlu.
aynıyız aynı hormonlar kafayı yedi geçen ben bilmem eşim bilir yarışmasında kadın oyunu yapamadı diye bir ağlıyorum ki Allahtan kimse yoktu yanımda:)
Ahahahh olsun hamileyim diye çok kısıtlamamak lazımmış aslında sağlıklıysan hareket etmek gerekiyormuş tabiki yine dikkatli olmak lazımsağol canm ama hiç dikkat etmiyorum ya geçen piknikteydik benim oğlanlar su savaşı yapıyorlar beni ıslatmaya çalışıyorlar bi koşuyorum ki ıslanmayım diye sonradan diyorum ki ayy ben hamileydim naptım.öyle![]()

Allah en hayırlısını en kısa sürede nasip etsin inşllah çok geçmiş olsun canmGünaydın şubat anneleri. Uzun süredir yazamadim, maalesef 2019 şubat anneleri forumundan ayrılıyorum 2 hafta önce düşük yaptım. Zaten ilk gebelikte de kalp atışı durmuştu. Doktor büyük ihtimalle kan pıhtılaşması olabilir dedi. Tabi tahlilleri verdik genetik inceleyecek 1.5 ay sonra sonuçlar çıkcak. Rabbim bir daha yaşatmasın Insallah. İsteyen herkese sağlıkli, eksiksiz fazlasiz hayirli evlatlar nasip eylesin. Insallah bebişlerinizi kucaginiza almayi nasip etsin rabbim. Bana da dua edin olur mu
Ayyy canım benim çok üzüldüm ama rabbimin vardır bi bildiği Allah evladın bile hayırlısını sağlıklısını versin nasibimizde varsa olur lütfen kendini üzme olur mu her zaman şuna İnan Allah çok istediğin bişeyi istediğin zamanda nasip etmiyorsa daha vakti gelmemiştir Allah en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin güzel arkadaşım sen gönlünü ferah tut verende Allah alanda Allah’ım gönlünden geçeni nasip eder inşallahGünaydın şubat anneleri. Uzun süredir yazamadim, maalesef 2019 şubat anneleri forumundan ayrılıyorum 2 hafta önce düşük yaptım. Zaten ilk gebelikte de kalp atışı durmuştu. Doktor büyük ihtimalle kan pıhtılaşması olabilir dedi. Tabi tahlilleri verdik genetik inceleyecek 1.5 ay sonra sonuçlar çıkcak. Rabbim bir daha yaşatmasın Insallah. İsteyen herkese sağlıkli, eksiksiz fazlasiz hayirli evlatlar nasip eylesin. Insallah bebişlerinizi kucaginiza almayi nasip etsin rabbim. Bana da dua edin olur mu
Genelde herkesin yaşadığı şeyler canım bu haftalar böyleymiş ana geçicek inşallah üzme kendini.bebeğini düşün hep güzel şeyler hayal etgünaydın arkadaşlar. bende çalışıyorum alarmı 8e kuruyoruma ma yok her sabah 7'de dipçik gibi uyanıyorum:)
sizde de duygu durum bozukluğu var mı? bazen moralim çok düşüyor. kötü şeyler geliyor aklıma ağlama hissiyatı falan. bazen çok sinirli oluyorum bazende çok mutlu.