2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Tuğba Yar var bayan olarak. Ilgiliyse ibrahim bey çok iyi devam et ona
Cnm kese olayini okudum insallah sknti cikmaz bn ilg gittigimde kesem hic yoktu 4+6 da ikinci gittigimde ki 3. Gun gttm 5+2 de kesem minik gozuktu dr gec dollenme dedi daha 4/4,5 haftalk gozukuomsm bnde son adetlermde 35,40 gunde br olmstm sanrm onla alakali

ne hakla azarladi o doktor ?! Boyle kendini begenmis kisilere gicik oluyorum gecen burda zaten bir hemsireyle atistim ( istanbulda ) sanki dunyayi onlar yarati onlarin etrafinda donuyor
Zaten stresiyim. Adet olamıyorum picodan dolayı. Çocuğun mu olmuyor dedi evet dedim. Şehir hastanesine git dedi. Aşılama yapsınlar dedi. Oraya gittim daha 6 aylık evliyim rahim filmi çekil esin de sperm testi yaptırsın gel dedi. Sonra hormon tahlili için gittim. Ben sana oraya git demedim mi dedi. Hormon için geldim dedim gerek yok tahlile dedi. Herkes suratı asık sinirli. Ben ordayken hamile kadin vardı. Kadını azarladı sana çocuğun özürlü diyorum şu hastaneye git diyorum dedi. Bari kilosu nasıl onu söyleyin dedi kadın. Nasıl içim yandı benim orda

Cnm kese olayini okudum insallah sknti cikmaz bn ilg gittigimde kesem hic yoktu 4+6 da ikinci gittigimde ki 3. Gun gttm 5+2 de kesem minik gozuktu dr gec dollenme dedi daha 4/4,5 haftalk gozukuomsm bnde son adetlermde 35,40 gunde br olmstm sanrm onla alakali
Aynen kuzum benim de döngüm 34. Uzun olduğu için de geç döllenme oluyormuş. Bu yüzden 1 hafta geriden takip etmek lazım yazıyordu nette. Şuan bende 6+1 yazıyor ama 5+1im o zaman ben. Ona göre de minicik kese görünmesi normal oluyormuş :) sıkıntı yaşamadan alsaydık kucağımıza bir. Sürekli korku oluyor nasıl iyi mi acaba diye

5. Haftada karından kese rahat görünen tanıdıklarım da oldu. O yüzden aha dedim gelişmiyor. Her gün ovülasyon testi yapıyorum. Az önce yine yaptım. Oh diyorum yine kopkoyu :KK70: herkesinki farklı demek ki. Umarım yolunda gider hepimizin hamileliği :) hem çok istiyorum hem de ilk olunca ister istemez ya bir şey olursa diyorum
O korkunun ne demek olduğunu çok iyi bilirim cnm. 7 yıl içindeyim tup bebekle hamile kaldım. Çok zor süreçlerden geçiyor insan. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. İsteyen herkesede annelik duygusunu yaşatsın inş. Merak Etme stres bebeğini de etkiler. Rahat olmaya çalış ben bu süreçte hep dua ederek ve bebegimin benimle olduğuna inanarak rahatlamaya çalıştım. İnş kalp sesini de duyacaksın minicik ama oyke atıyor ki... Rabbim ne buyuksun...:dua::emir_bebek:

Aynen kuzum benim de döngüm 34. Uzun olduğu için de geç döllenme oluyormuş. Bu yüzden 1 hafta geriden takip etmek lazım yazıyordu nette. Şuan bende 6+1 yazıyor ama 5+1im o zaman ben. Ona göre de minicik kese görünmesi normal oluyormuş :) sıkıntı yaşamadan alsaydık kucağımıza bir. Sürekli korku oluyor nasıl iyi mi acaba diye
Amin insallah dr tam tarihi bebek gorununce verecegini soledi bazen acik kapaniyormus bazen o sekilde devam ediyormus skinti olan br durum deil olusumla alakali dedi bn zaten ovulasyon tersti kullanmistim ordan biliyorum gec yumurtladim herseyin hayirlisi insallah

O korkunun ne demek olduğunu çok iyi bilirim cnm. 7 yıl içindeyim tup bebekle hamile kaldım. Çok zor süreçlerden geçiyor insan. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. İsteyen herkesede annelik duygusunu yaşatsın inş. Merak Etme stres bebeğini de etkiler. Rahat olmaya çalış ben bu süreçte hep dua ederek ve bebegimin benimle olduğuna inanarak rahatlamaya çalıştım. İnş kalp sesini de duyacaksın minicik ama oyke atıyor ki... Rabbim ne buyuksun...:dua::emir_bebek:
Aminn kuzum. Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. Duyar duymaz ağlarım eminim ki. Inşallah Allah nasip eder duymayi da kucağımıza almayı da

Amin insallah dr tam tarihi bebek gorununce verecegini soledi bazen acik kapaniyormus bazen o sekilde devam ediyormus skinti olan br durum deil olusumla alakali dedi bn zaten ovulasyon tersti kullanmistim ordan biliyorum gec yumurtladim herseyin hayirlisi insallah
Ben de 19. gün yumurtladım 20.gün de çatladı

Aminn kuzum. Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. Duyar duymaz ağlarım eminim ki. Inşallah Allah nasip eder duymayi da kucağımıza almayı da
Aminn inş cnm. Ben Ağlamış tim tutamadim kendimi onu görmeyince hamile değilmişim gibi geliyor keşke evde de ultrason aleti olsa da baksak :KK70::-)

Ben almayi dusunuyorum su kriyik donemi atlatalimda ..n 11 de var 194 lira falan daha pahalilarida var ama o iyiydi inceledim de gecnlerde
Evet bişey olacak korkusu çok kötü. Rabbim yavrularimizi korusun inş. Fiyat iyiymiş gerçi burda sağlık ocağı çok yakın bana hemşirede arkadaşım sağolsun ona biraz geçsin benden bikacaksin her hafta gelirim artık diyorum. guluyor gel zaten çoğu hastam yaşlı sorun olmaz diyor :KK68:

Back
X