2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
kizlar kendinizi strese sokmayin gece gece ,tabiki insan kendini takip edecek, ilaclarin yan etkileri olmasa prospektuse yazmazlardi.Ayrica dr lar tabiki onca emek vermisler o tartisilmaz ama her meslekte oldugu gibi isinin ehli olmak baska,o yuzden vucudunun verdigi sinyalleri, hislerinide gozardi etmeyip,gerekirse degisik gorusler alacaksin.Akil suzgeci diye birsey var, dr da olsa her dedigi yuzde yuz dogru diyemeyiz

Son düzenleme:
Arkadaslar ortaligi germeye gelmisler heralde. Iyi niyetli de olunsa konusma diliyle yazma dili cok farkli malesef. Burda okurken hersey yanlis anlasilabiliyor. Biraz secici olmak lazim yazarken. Hosunuza gitmiyorsa konusulanlar takip etmeyebilirsiniz. Kimse burda kimseyi zorla tutmuyor sonucta.

Bayırlı
Bende önce kahve rengi olarak başladı sonra kanamam geldi düşük tehlikem var devamlı yatıyorum progestan kullanıyorum günde 3 kere ve iğnesini de oluyorum 10 gün sonra ne dicek bakalım doktor çift rahimli olduğumdan kanamam var bebeğin olduğu rahimde hiç birşey yok dedi doktor ama kanama olması düşüğe sebep olabilir dedi oğlumda hiç bir sorunum olmamıştı çok kolay bir gebelik geçirmiştim
dikkat et canım yanlız kalma

Bize abartıyo diyen arkadas için foto cektim..Ayrıca hasta olan insanlar için abartıyosun yazıyorsun ya büyük konusuyosun hamilelik 40hafta sende bişe yasarsın umarım yasamazsında şurda sana abartıyo deriz haberin olsun büyük konusma..burda herkes hammis kimsenin günahını alma bence..

Eklentiler

• IMG_2092.webp
    IMG_2092.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 105
Valla ben yumuşak yazıyorum ama herkesin bana üslubu daha set anlamdım ben bu durumu sanada sevgiler yolluyorum ne dedim abla gecmiş olsun dedim Allah aşkına bir oku ya
İzninizle bir yorum da ben getirmek isterim . sanırım çok hassas bir süreçten geçtiniz anlayabiliyorum ama birkaç hafta önce de bir arkadaşla aynı fikir diretme konusunda sıkıntı yaşadınız . Birazcık objektif bir gözle yorumlayınca cümleleriniz çok kırıcı olabiliyor ( gerçekten eleştirmek için yazmıyorum göZlemim bu yönde) Bu tarz üstten üstten konuşan üslubu ailemiz bile yapınca geriliyoruz tanımadığımız biri yapınca gerilmek çok normal.
Evet benim de çok farklı yerine göre absürt yerine göre abartı olarak gördüğüm şeyler oluyor burda ama herkes çok hassas ve Allah her zaman dağına göre kar verir.saçma bulduğum şeyleri okuyup geçiyorum sadece. Belki düşünce size ters ama öyle sert eleştiriyorsunuz ki çocuk azarlar gibi hisler iyice kötüleşiyor naçizane fikrim
Uzun oldu kusura bakmayın ama hoşlanmadığınız her duruma veya size göre önemli olan ve burda önemsizleştirildiğini düşündüğünüz her yoruma muhalefet olursanız geçmez ki bu 40 hafta
İyi geceler huzurlu uykular dilerim

wawww ilk hamileliginmi peki ?
Buda oynuor Sanirim ikinci hamilelikte gobek daha cabuk cikiyormus ( ben insanlarin yalancisiyim suan benim karnim fazla cikmadi ama insallah cikar biran once kipirdamaya baslar) bu arada masallah kac haftalıksın
Yok canım ikinci gebelik ama hiç göbeğim kalmamıstı ilk gebeliğimde..benimde ilk gebeliğimde 5 aya kadar cok belli değildi..zaten canım bugun onu konustuk dedik 2.gebelikte böyle olurmus karınalr cıktı fln arkadasta 8 haftalık bebekte nasıl karın olsun abartıyorlar fln demis ondan koydum..Aslında kalcamda cıktı biraz..haftamı bilmiyorum canım pkoluyum 7 8 sanırım büyüyünce söyleyecek doktorum haftamı

evet canim 3. olacak insallah supriz bi gebelik oldu,basladi gene heyecanlar sen nasilsin senindr hayirli olsun bebisin
Maşallah canım olsun ne güzel olmuş hayırlı olsun inş :nazar: evet aynı şekilde heyecan bende de. Benim 2.hamileliğim kızıma kardeş olsun o seneye eylülde 3.5 yaşında kreşe başlarken bakıcı teyzemiz de 2.bebeğe devam eder diye bi plan düşünerek yola çıktık bakalım neler olacak inş hayırlı güzel günlerimiz olur hepimizin:KK36: seni burda gördüğüme sevindim 2016 şubat anneleri iyice sessiz artık. Ne güzel heyecanlar paylaşmıştık çok severek takip ediyordum grubumuzu:KK68:

Bize abartıyo diyen arkadas için foto cektim..Ayrıca hasta olan insanlar için abartıyosun yazıyorsun ya büyük konusuyosun hamilelik 40hafta sende bişe yasarsın umarım yasamazsında şurda sana abartıyo deriz haberin olsun büyük konusma..burda herkes hammis kimsenin günahını alma bence..
Ya bisey diyim mi bende ayni boyleyim ama kilom ayni duruyo sisiyorm. Millet hemen hamilemisin diyo sonra 2 aylik olunca nkdr bellinolmus hemen diyolr:anneadayı: biz buna hormonlar diyoruz tüm tezleri cürütup sasirtabiliyor bizi. Herkesin bir olmaz tabi

Maşallah canım olsun ne güzel olmuş hayırlı olsun inş :nazar: evet aynı şekilde heyecan bende de. Benim 2.hamileliğim kızıma kardeş olsun o seneye eylülde 3.5 yaşında kreşe başlarken bakıcı teyzemiz de 2.bebeğe devam eder diye bi plan düşünerek yola çıktık bakalım neler olacak inş hayırlı güzel günlerimiz olur hepimizin:KK36: seni burda gördüğüme sevindim 2016 şubat anneleri iyice sessiz artık. Ne güzel heyecanlar paylaşmıştık çok severek takip ediyordum grubumuzu:KK68:
Guzel dusunmussun canim bi bakmissin büyümüşler bile sen diyince baktim gruba gercekten sessizlige burunmus simdi sira 2019 annelerinde insallah :anneadayı::halay:

Ya bisey diyim mi bende ayni boyleyim ama kilom ayni duruyo sisiyorm. Millet hemen hamilemisin diyo sonra 2 aylik olunca nkdr bellinolmus hemen diyolr:anneadayı: biz buna hormonlar diyoruz tüm tezleri cürütup sasirtabiliyor bizi. Herkesin bir olmaz tabi
Bende ayni durumdayim gecen bir teyze cinsiyetni sordu daha 7 haftalik dedim ii ediyon kizim soleme nazar olur dio :)))

Ne guzel supriz olmus size. Sebepsiz infertilite miydi peki?
Yok canım erkek kaynaklıydı eşimin sperm sayısı 6 milyon civarıydı ve morfoloji %1 di.. dr tüp bebek dışında yapacak birşey yok kendilinden olmaz dedi. O doktoru bıraktım tabiki... şimdiki doktorum bu hediye mucize bir bebek dedi... onu ve seni iyi korumalıyız dedi beni kalbimden vurdu :)))

Maşallah cnm Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin ins. Evet tup bebekde tutmayınca kendiliğinden hamile kalan da olabiliyormus bikaç kişide duymuştum. HayİRLİSİ olsun hakkımızda. :emir_bebek::nazar:
Hayırlısıyla kavuşalımda bebişlerimize... tüp bebek ya da normal farketmez... ama burada tüp bebek yapan arkadaşların neden bu kadar telaşlı olduğunu çooookkk iyi anlıyorum... yıllarca çocuk hasretiyle yanıp şimdi kavuşma ihtimali olunca herşey yolunda gitsin istiyoruz... ben 37 yaşındayım ve ilk çocuğum olacak...

Yok canım erkek kaynaklıydı eşimin sperm sayısı 6 milyon civarıydı ve morfoloji %1 di.. dr tüp bebek dışında yapacak birşey yok kendilinden olmaz dedi. O doktoru bıraktım tabiki... şimdiki doktorum bu hediye mucize bir bebek dedi... onu ve seni iyi korumalıyız dedi beni kalbimden vurdu :)))
Merhaba paylaşımınızı okuyunca bende yorum yapayım dedim. Benim de eşim kaynaklı olmuyordu. Sayı ve hız sorunumuz vardı bi ara morfoloji 1 di son testte 3 olmustu. Derken doktorlar varikosel ameliyatı olmassa cocuk sahibi olamazsınız dedi. 2 doktor da aynı şeyi söyleyince ameliyat olmaya karar verdi eşim. Ben ne olur ne olmaz diye ovulasyon günlerimi geçirip öyle ameliyat gününü ayarladım. Tam derler ya ümidini kestiğin anda. Aynen öyle oldu. Sadece 2 kere denedik. Eşim ameliyat oldu o ay. Meğer ikisinden biri tutmuş. Allahın işi. Eşimde Boşuna ameliyat oldum diyor. Ama demekki nasip bu zamanaymış. Hala inanamıyorum. Rabbimin mucizesi. Ki bize de ameliyat sonrası hemen tüp dediler yaşınız geciyor dediler.

Back
X