2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Perşembe günü doktora gittim ama daha kalp atışını duyamadık önümüzdeki perşembe duymak için tekrar çağırdı.Herşey iyi sağlıklı gözüküyor dedi keseyi gorduk.Şimdilik iyi gidiyor inşallah böyle geçer ilk hamileliğinde kusma çok olmuştu bunda olmaz insallah.NBL alg yagi coraspin ve folik asit verdi.

8 saat arayla günde 3 tane içiyorum ağız yoluyla hiç bir yan etkisini görmedim bazen abartılıyo gibi geliyo bana 8 haftalık hamileyim ne bi mide bulantısı ne kusma ne halsizlik ne göbeğin çıkması hiç bişey olmadı kaldıki 1,5 cm lik bebek nasıl karın çıkarır anlamışta değilim burda okudukça bebeğimi görmesem hamile değilim dicem ya bazı arkadaşlar abartıyo yada bende problem var konuya geri dönücek olursak hiç bir yan etkisi yok bence rahatlıkla kullanabilirsiniz :)
Walla canım bende öyle diyordum ama kısımda 4ayliktim hafiften belliydi az bi göbek kaldı ilk doğumdan ama bu kadar değildi bi kaç gündür baya baya göbek belli nedeni bilmiyorum ama baya belli

Hayırdır inşallah bende rüyamda kar yağdığını gördüm kar mevsiminde değilse üzüntü ve kedere işarettir diyo bu düşük tehlikesi beni korkutuyor umarım bebeğim iyidir :KK43:
Aynı rüyayı bende görmüştüm arkadaşım Allah korusun bebeklerimize bişeymolmasın ben eşimle tartışmıştım o sıkıntı oldu galiba

Bize abartıyo diyen arkadas için foto cektim..Ayrıca hasta olan insanlar için abartıyosun yazıyorsun ya büyük konusuyosun hamilelik 40hafta sende bişe yasarsın umarım yasamazsında şurda sana abartıyo deriz haberin olsun büyük konusma..burda herkes hammis kimsenin günahını alma bence..
Oyyyy göbüş hayırlı olsun çok güzel :)

Merhaba paylaşımınızı okuyunca bende yorum yapayım dedim. Benim de eşim kaynaklı olmuyordu. Sayı ve hız sorunumuz vardı bi ara morfoloji 1 di son testte 3 olmustu. Derken doktorlar varikosel ameliyatı olmassa cocuk sahibi olamazsınız dedi. 2 doktor da aynı şeyi söyleyince ameliyat olmaya karar verdi eşim. Ben ne olur ne olmaz diye ovulasyon günlerimi geçirip öyle ameliyat gününü ayarladım. Tam derler ya ümidini kestiğin anda. Aynen öyle oldu. Sadece 2 kere denedik. Eşim ameliyat oldu o ay. Meğer ikisinden biri tutmuş. Allahın işi. Eşimde Boşuna ameliyat oldum diyor. Ama demekki nasip bu zamanaymış. Hala inanamıyorum. Rabbimin mucizesi. Ki bize de ameliyat sonrası hemen tüp dediler yaşınız geciyor dediler.
Hayırlısı canım çok s vindim tüp bebek ya da değil bebişlerimiz kucağımıza gelsinde sağlıkla...

Ya bisey diyim mi bende ayni boyleyim ama kilom ayni duruyo sisiyorm. Millet hemen hamilemisin diyo sonra 2 aylik olunca nkdr bellinolmus hemen diyolr:anneadayı: biz buna hormonlar diyoruz tüm tezleri cürütup sasirtabiliyor bizi. Herkesin bir olmaz tabi
Ya bende hemen karin çıkar mi demiştim basta daha 9.haftada benim de ayni karnim gayet belli hamile olduğum ve hic de kilo almamisim ama gobek belli kişinin vücut yapısına gore değişiyor da olabilir

Perşembe günü doktora gittim ama daha kalp atışını duyamadık önümüzdeki perşembe duymak için tekrar çağırdı.Herşey iyi sağlıklı gözüküyor dedi keseyi gorduk.Şimdilik iyi gidiyor inşallah böyle geçer ilk hamileliğinde kusma çok olmuştu bunda olmaz insallah.NBL alg yagi coraspin ve folik asit verdi.

Yok cnm vermedi 3 aydan sonra verecekmis
Kızlar sizin son adet tarihiniz 19 mayıs mı

Hayırdır insallah benimde rüyamda sürekli koca aldatıyo adama catıyorum bende ahhahahahah:)gece almadım yanıma sonra niye zorla gelip yatmadın diye kızdım hahahahhaha:))
Delinin zoruna bak :D
O bende de oluyor adama küsüyorum tabii haberi yok garibin özür diliyor ama neye dilediğini bilmiyor :D

Canım sağlık ocağı demir ve kan hapı veriyor ama kadın dogumcu sadece folikasit veriyor demir ve kan hapı kokuyor bulantısı olana galiba o yüzden 3aydan sonra veriyor
Biliorum cnm dr dan dr a gorende degisiyor fakat ben zaten hayatimda cok ilac icmek taraftari olan biri deilim drbumda cok ii cok dr gezdim ona uyacagim tercih meselesi tabi...

Back
X