- 6 Haziran 2018
- 433
- 386
- 23
- 36
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #6.601
Kızlar bizim bi ikizimiz vardı kimdi o?baska ikizimiz va rmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cnm biseylerle oyalaninca unutuyo insan. Kendini dinledikce hep var gibi[/QUOTE
Mahalle arası futbol turnuvası vardı eşimin takımını izlemeye gittim hoplama zıplama ne ararsan var ve hicbiyerim agrimiyordu mac öncesi evde yataktan kalkamiyordum yanlız![]()
![]()
bendim canım ama büyük ihtimal teke düşecek yârin netleşecek bir kese düzensizdi bugun kan tahlili verdim saglik ocaginda 7+0 im betam 100.000 ustu hala yüksek bakalim hayırlısı neyse o olsunKızlar bizim bi ikizimiz vardı kimdi o?baska ikizimiz va rmı
Ne güzel sizde bi fikir var bizde hicbisey yok ve aklıma gelen bi isim de yok napicam bilmiyorumAhahahhh bizde oğlumuzda ismini babası koydu Kuzey diye şimdi diyor kız olursa sen koyarsın ama yine erkek olursa ismi belli Güney olcak![]()
Hayırlısı olsun canım inşallah ikisi de sağlıklıdirbendim canım ama büyük ihtimal teke düşecek yârin netleşecek bir kese düzensizdi bugun kan tahlili verdim saglik ocaginda 7+0 im betam 100.000 ustu hala yüksek bakalim hayırlısı neyse o olsun
iyi bir psikiyatristle durumu görüşürsün sana emzirme döneminde kullanılabilen ve uyku yapmayan bir tedavi uygular bu sırada gebeliğin surece psikolog görüşmesi ile terapi uygulanabilir ve ataklarının önüne geçebilirsin aklına kötüyü getirme lütfen psikaytrik rahatsızlıklar evlenmene anne olmana yada çalışmana engel değil yeterli guvenebilecegin bir doktorun olsunKızlar benim okb hastalığım var. Bebek konusunda bile sevinemiyorum bu ara zor zamanlar geçirdiğim için. Öyle üzülüyorum ki bugün fark ettim karnım normale göre biraz büyümüş. Evliliğe alışmadan hemen çocuk kararı almak onun için yaptığım en büyük kötülük. Depresyon atağım oldu bu aralar görseniz bende büyü olduğunu düşünüp hocaya götürdüler. Hoca ne diyecek? Tabiki var diyecek. Bebek doğduktan sonra psikolojik destek al dedi. Ne yani ilaç tedavisi alıp bebeğimi kayınvalidem büyütsün ilaçların etkisi yüzünden sürekli uyuyan bir anne mi olayım? Tedavi sürecinde evlenmemi söyleyen isteyen destekleyen tüm doktorlardan nefret ediyorum.
Amin canım inşallahÇok güzel Nisa da Güneyde canım gönlünce olsun inşallah![]()
Araştır şimdiden canımNe güzel sizde bi fikir var bizde hicbisey yok ve aklıma gelen bi isim de yok napicam bilmiyorum
Ay canım benim dua edelim grupça inşallah düşmezbendim canım ama büyük ihtimal teke düşecek yârin netleşecek bir kese düzensizdi bugun kan tahlili verdim saglik ocaginda 7+0 im betam 100.000 ustu hala yüksek bakalim hayırlısı neyse o olsun
Amin canım insallah hepimizinki sağlıkla gelsinHayırlısı olsun canım inşallah ikisi de sağlıklıdir
hadi inş normalde hormonlu kıllarım hiiçç çıkmıyor bu aralar göğüsle popuş da tamam benim kesin kızım olacakAhanda size bi teori daha söyleyim kıllar geç uzarsa kız çabuk uzarsa erkek derlerbende her gün yeni bişe atıyorum ortaya
![]()

Güzel isim neden olmasın. internetten bakiyordum bi suru isim var ama hicbiri çekmedi beni Alya da biraz düşündüm bilemiyorum erkek olursa var mi fikirBu arada kızınız olursa ilk isim fikri benden olsun hemen Mısra koyun çok güzel bi isim akrabamda olmasa ben bile koyardım yani![]()
Hevesini kirmayim de ben kız dogurdum ne gogsum büyüdü ne kalça sadece karnima bi top koymuş gibiydi ve herkes erkek diyordu :)hadi inş normalde hormonlu kıllarım hiiçç çıkmıyor bu aralar göğüsle popuş da tamam benim kesin kızım olacak![]()
Cinsiyeti ogrenseydik o alana yönelirdik kizimda 3ayda isim bulmuştum hatta cinsiyeti bilmiyorduk erkek ismi bile bulmuştum neyse aceleye gerek yok zaman çok dahaAraştır şimdiden canım
ay bi sevineyim demiştim :) sezeryanla doğum yapıyorum son hakkım 2 oğlum var sağlıkla bide kızım olsa diye ayaklandım ama rabbim neyi layık görürse artıkHevesini kirmayim de ben kız dogurdum ne gogsum büyüdü ne kalça sadece karnima bi top koymuş gibiydi ve herkes erkek diyordu :)
Kisinin yapısına gore değişiyor Allah Gönlünüze gore versin insllah

Ayy demiyeydim de az daha sevineydin keşkeay bi sevineyim demiştim :) sezeryanla doğum yapıyorum son hakkım 2 oğlum var sağlıkla bide kızım olsa diye ayaklandım ama rabbim neyi layık görürse artık
Allah razı olsun inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı ve gönlünüze göre olurAyy demiyeydim de az daha sevineydin keşkeAllah gönlüne gore versin canım kişiden kişiye vücut yapısına gore değişir benle beraber kız doğuran kuzenim iki uç katına çıkmıştı kalça ve gogusler demem o ko vücuda gore değişiyor inşallah sağlıklı bi kızınız olur :)
Hayirlisi olsun canim bakalim bende merak ediyorumAy canım benim dua edelim grupça inşallah düşmezgönlünce olsun haber et mutlaka