- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #6.961
Dün iğne oldum ama kanamam hala kesilmedi. Doktora gidecegim. Bana dua edin kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala çok mu geliyor? umarım her şey yolundadır bence yolunda içini ferah tut arkadaşımDün iğne oldum ama kanamam hala kesilmedi. Doktora gidecegim. Bana dua edin kızlar
İnşallah ciddi bişey değildir canım iyi haberlerini bekliyoruzDün iğne oldum ama kanamam hala kesilmedi. Doktora gidecegim. Bana dua edin kızlar
Bence doktoruna sor canım belki kontrole çağırır doktorunKızlar ben günde 3 kere Progestan alıyorum ama dün sadece 1 kere alabildim midem hiç bişeyi kabul etmiyor sizce bişey olur mu?
Pazartesi günü randevum var bugün midem alırsa yine içmeye çalışıcam artıkBence doktoruna sor canım belki kontrole çağırır doktorun
Ben tüp bebek tedavimde vajinadan yapıyordum bol yürüyüş yaparak emilmesi sağlanıyordu sanırım.çok miğdem bulanıyorsa ara sor canım doktoruna kendine eziyet etmePazartesi günü randevum var bugün midem alırsa yine içmeye çalışıcam artık
Yemek yiyemiyorum canım kokuları bile beni rahatsız ediyor canım hiç bişe istemiyorBen tüp bebek tedavimde vajinadan yapıyordum bol yürüyüş yaparak emilmesi sağlanıyordu sanırım.çok miğdem bulanıyorsa ara sor canım doktoruna kendine eziyet etme
Kasık ağrısı rahim genişlediği için oluyor canım ama göğüslerini bilemem herkese farklı etki ediyor olabilirGünaydın kızlar hepinize.benim göğüslerim tamamen küçüldü hiçbişey kalmadıbugün 3te kontrolüm var.çok merak ediyorum umarım iyidir bebeğim.karnım adet olacakmışım gibi çok ağrıyor.9.haftalarda olan arkadaşlarım sizin göğüsleriniz hassasiyetini koruyor mu.hepimizin farklı tabiki vücut yapıları ama merak ettim genel büşey mi?
Benimde çok küçüldü canm zaten küçüklerdiGünaydın kızlar hepinize.benim göğüslerim tamamen küçüldü hiçbişey kalmadıbugün 3te kontrolüm var.çok merak ediyorum umarım iyidir bebeğim.karnım adet olacakmışım gibi çok ağrıyor.9.haftalarda olan arkadaşlarım sizin göğüsleriniz hassasiyetini koruyor mu.hepimizin farklı tabiki vücut yapıları ama merak ettim genel büşey mi?
Canım bekle bakalım cumayı inşallah bebişin seninledir...Kizlar malesef bende olumsuz sonuc alanlardanim dün ogrendim bu haberi yeni kendime gelebildim aglamaktan helak oldum.gecen jafta olan bebek bu hafta yok.doktorum cumaya bi daha bakalim ama yuzde 1 ihtimali bekliyoruz dedi.cok uzuldum ama nasibimizde yokmus ..
Evet benimde küçüktü eski haline döndüBenimde çok küçüldü canm zaten küçüklerdi
Hala çok mu geliyor? umarım her şey yolundadır bence yolunda içini ferah tut arkadaşım
Düne götw azaldı. İnşallah iyiydir bebeğim. Doktorda bekliyorum.İnşallah birazdan iyi bir haber alırımİnşallah ciddi bişey değildir canım iyi haberlerini bekliyoruz
Nette yapar yazıyordu. Şubat ayındaki kimyasal gebeliği ben de ona bağladım. 64 çıkmıştı. Belki ondan sonra yükseldi bilmiyorum vallahaBenim zaten 8.haftada 45 cıktı sürekli baktırmak gerekiyor sanırım. Benim 7.haftada bir kaybım olmuştu acaba prolaktinden dolayı oldu bilmiyorum düşük yaparmis mi