Az önce de dediğim gibi, kimsenin kanaması başkasına benzemez. Ben ilk doğumumda gereksiz olduğunu düşündüğüm için bu sefer almayı düşünmüyorum. Ama ilk doğumunu yapacak ve ben her istediğim şeyi bulamam hemen şıp diye diyenler alsın koysun çantasına canım en fazla para ziyan olur yoksa ne zararı olacak
Deodorant alma bence yanına. Yeni doğmuş yavrun senin kokunu alsın.
Dikişler konusunda da bu kadar peşin canını sıkma. İlk doğumda vardı benim dikişim ama bunda elimizden geleni yapcaz dikişsiz olması için dedi doktorum. Bakalım ona güveniyorum ama gerekirse de olsun çok problem değil. Doğum bittikten sonra inan dikiş falan vız geliyor insana. Öyle dayanılmayacak ağrılar da olmuyor. Olursa içer ağrı kesicini yatarsın.
Ben doğumdan sonra 'ilk tuvalete girdiğimde ne yapacağım çok canım yanacak' falan diye düşünmüştüm ama ne idrar sebebi ile dikişlerde yanma yaşadım ne de büyük tuvaletimde sıkıntı oldu. Bol su içmek ve kabız olmamak çok önemli o dönemde.
Dikiş duş almaya engel falan da olmuyor. Ben cuma 16.30'da doğum yapmıştım. Ertesi gün sabah 10'da çıkmıştık hastaneden. Eve geldim direk duşa girdim. Daha doğumun üstünden 1 gün geçmemişti düşün. Duşta ağladığımı hatırlıyorum ama, yanımda bekleyen annem "noldu şimdi niye ağlıyorsun" demişti de "çektiğim acılara ağlıyorum" demiştim

Ne günlerdi ya valla yaşarken hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçmeyen hiçbir şey kalmıyor. Ne manevi şeyler ne fiziksel acılar hiçbir şey sonsuza kadar sürmüyor. O yüzden güzelin, iyinin kıymetini bilmek için kötü şeylerin de sonuna kadar hissederek yaşanması gerektiğini düşünürüm hep. Zorluğun arkasından gelen huzurun tadı hiçbir şeyde yok çünkü.
Güzel günlerde kullanın kızlar, hepsi çok güzel.
Hadi gözün aydın için rahatlamış. Nst de iyi çıkar korkma hiç.
Ankara göz kırpıyor yarın kar tatiline. 6 saat dersim var, tatil olsa da evde dinlensem