- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #24.561
Of aynı kendi kayınvalidemi gördüm. Allahtan o bende kalmıyor ama kayınpedere birsey olsa oda bizde kalır eminim. Oda giyimime karıstır of cok zor Allah yardımcın olsunKızlar o kadar stresliyim ki. Kayınvalidem bende 2 haftadır. Doğuma kadarda duracak. Kayınpederim vefat etti her kış bizde kalır. Köy işlerinden çok iyi anlar tarla inek falan. Ama ev işi hiç yapmıyor. Yani şöyle ki suyunu bile ben getiririm. Benim zaten belim sakat trafik kazası geçirmiştim kırılmıştı . Şeker var tansiyon riski var zaten aç aç geziyorum sinirim bozuk. Bugün giydiğim kıyafete laf etti yırtık kot giymiştim laf dedi bende modeli bu dedim. Senin bu saatten sonra modelle işin yok dedi bana nasıl zoruma gitti nasıl ağladım. Yok başımı kapatacakmışım falan. Ay nasıl sinirim bozuk ağlaya ağlaya eşimi aradım o da ben halledicem akşam ağlama falan dedi ama durduramıyorum kendimi. Şeker fırladı. Ya benim ailem asla benim ne giyimime karışır ne başka bir şeyime. Sanane ya benim kıyafetimden. Hem geldiğinden beri elini bir gram işe sürmüyosun kırık belimle senle ığraşıyorum hemde bana laf ediyosun. Çok moralim bozuk ya çokkk napıcam ben takmamak olmuyo söz geçiremiyorum kendime zaten hassas bir dönemdeyim. Ya kilo almayayım diye koridorda tur atıyo ama suyunu bile ben getiriyorum . Zihniyeti geri çünkü gelinim ya hizmet etmek zorundayım.