• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    222
Bilemiyorum hurafe olabilir ama ben doğum yapmadan kestirmek istemiyorum ama o kadar uzadı ki Rapunzel oldum😄ve boyayacagim artık.

Ben artık kesinlikle çocuk düşünmüyorum ama spirale guvenmiyorum nedense kayabilir diye.Tupleri baglatayim diyorum ama dinen uygun değil diyorlar bilmiyorum .

Adı güzel kendi güzel melegimizde gelmiş dünyaya .Nasıl doğum yaptın cnm detayları müsait zamaninda bekliyoruz🥰
Saol balim Allah razi olsun normal dogum yaptim sabah nişanim geldi hastaneye gttik yatış verdiler sonra sancim basladi ufak ufak gece 12'de suyum geldi hastanede 5 cm açilmadan sonrasi çok ağrılıydi zor dayandım ama oğluşumu gorunce dünyaya yeniden geldim sanki 🥰❤️

Esmoşum hayırlı olsun dedim mi bilmiyorum sana da hayırlı olsun kuşummmmm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 😍😍😍 Esmoss60 Esmoss60

Kızlar benim boğazım yine hafiften kuru gibi hastalanacak gibiyim . Bebişi emzirmeye devam edin diyorlar antikorlar geçiyormuş ama nasılmolacak böyle oladar sinir oldumki .

Hiç bilgim yok bu korseler hakkında bakıyım nasılmış serti yumuşağı 😂 evet canım 24ünde doğdu. Çok geçmiş olsunnn niye olmuş ki? Benim de tam anlamıyla geçmedi rahatça yatıp kalkamıyorum hala
Sanırım oturma pozisyonunu ayarlayamadım bide oğlum var oda kucağa geliyor oldu bişiler ödem oluştu 😃

Sezaryenden sonra benim sağ omzumda aşırı ağrı vardı canım 4 5 günde geçti ama öyle bi ağrı ki beni karnımdan falan daha çok zorladı oturup kalkamadım doğrulamadım bile o ağrı yüzünden. Gazım olduğunda otururken yapamıyordum canım sancı oluyordu yürümek iyi gelir belki ben ayaktayken daha rahat yaptım hep. En güvende hissettikleri yer anne kucağı ☺️ bana bi ebe gündüz 3 saat gece 4 saatte 1 besleyebilirsin her ağladığında da mutlaka besle demişti ama bana süre çok uzun geldi o yüzden ben de 2 saatte 1 beslemeye çalışıyorum
Ay teşekkür ederim ne güzel bilgilendirmişsin ❤️

Ah ne güzel acısız ağrısız kavuş inşallah, ben kendi sancımı beklediğim için günü de belli değil 😃
Amiiinnn 🙏🏻
Güzel kızını o kadar çok içerde tutmaya çalıştınız ki şimdi o nazlanıyor 🤓 Allahım sana da en güzel zamanda,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,sen de fazlasıyla hak ettin 🌸

Benimki de öyle 34ü zor görür diyorlardı en ufak açılmam bile yok şuan 37+3 😂
Maşallah 🧿baştan anlatmayım bilyosunuz zaten ben 4cm de tıkandım kaldım dağlara tırmanıyorum şu an bana mısın demiyo 😃

Ayy kalkın ben yarın doğuruyorum şeklinde dolanıyorum evde 😂😂
Yarın bu saatlerde bebitom doğmuş olacak,düşünmesi bile kalbimi yerinden çıkarıcak gibi oluyor 😢
Bebeksiz son gününüzde zamanı nasıl geçirdiniz ya,akmayacak gibi sanki

Back
X