• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Evet canm bende gördüm şimdi küvezede girmemiş büyük ihtimal ciğer geliştirici vurdular
Benim oğluşumu hatırladım benimkide 34 haftalıkken doğdu 2700 kilo ile 48 cm boyu vardı.küveze girmedi ama sonradı çok zor oluyor bakımı.çünkü hemen bi 200 gr geri veriyorlaro yüzden inşallah zamanında doğarlar

Bende aynıyım canim birde her şey e ağlar oldum o zaman daha çok bulanıyor. Bende de var gebelik şekeri ama şu anda yüksekte değil düşükte değil arada bir yerde . Beraberiz senle canim
Aynen canm benimde oyle 1. Saatte 150yi gecmiyor 2.saatte de 110 falan öyle idare ediyoruz valla dedigin gibi arada gidip geliyoruz.dogumdan sonra inslah her seye duzene girer.

Benim oğluşumu hatırladım benimkide 34 haftalıkken doğdu 2700 kilo ile 48 cm boyu vardı.küveze girmedi ama sonradı çok zor oluyor bakımı.çünkü hemen bi 200 gr geri veriyorlaro yüzden inşallah zamanında doğarlar
Amin inşallah Canm peki ne gibi zorluk oldu? Az önce instagramda bi sayfada gördüm birinin bebeği 36 haftalık doğmuş solunum sıkıntısı varmış en erken ne zaman doğsa küveze girmez?

Kizlar isim konusunda sizde bir fikir verin.Aklımızda olan isimleri yazıyorum.
Asaf,
Buğra,
Pars,
Doruk,
Dağhan
Veya baska onerisi olan varsada yazabilir tek isim diye düşündük ama 2 isimde olabilir
Ben direk Asaf diyorum benimde cok hoşuma gidiyor ikinci isim olarak düşünüyoruz bizde :)
Doruk da güzel

iyi geceler kizlar öğlenden beri dr daydim.2 cm acilmam var suan 34+1 im rahimde yumusamis dedi dr.Serum ciger gelistirici ve progestan verdi.Sabah bi doz daha ignem var insallah 2 hafta daha bekler..3.dogumum olacak ilk kizim bile 38 i anca gordu oburunde 5 cmle 2 haftadan fazla bekledim bu haftalara gelince benimkiler bir cosuyor insallah bu da 36 yi doldurur
Canım geçmiş olsun sabırsız sipa inşallah bekler zamanını çok stres yapmamaya çalış

Oyumu Asaf'tan yana kullanıyorum :KK73:

Canım inşallah dilediğin güne kadar bekler. Çok kafaya takma, doktorun gerekenleri yapmış zaten. Her şey olacağına varıyor en nihayetinde. Bol bol yat, dinlenerek geçir kalan süreyi. 2 çocukla nasıl başarırsın bilmiyorum ama :KK64:

Ben de 2 gündür pek normal hissetmiyorum kendimi ama hayırlısı bakalım. İnce sızı şeklinde ağrılarım oluyor rahim ağzında. Hareketler de şiddetli ve sık, kasılmalarım da var hafiften. Şiddeti ve sıklığı artarsa ben de gitcem doktora. Bu haftalarda doğurmak istemiyorum ya:işsiz:
Bende ayniyim bu hafta bel sirt agrisi kasıklarda inceden inceye bi sizi oluyor bide herseye ağlar oldum ilk zamanlardaki gibi cocuk da tuhaf bisiler yapıyor bacaklarimda hissediyorum sanki hareketleri

Asaf ve dağhan çok güzel bence canım.
Ay çok zormus çocuğa isim bulmak:işsiz:
Aynen canim bende zorla yiyorum şu günlerde çocuğun saçı çıkıyor diyolar insanlar ne kadar doğru bilmiyorum
Bazı dr'lar onu kabul etmiyor alakasi yok diyorlar ama halk arasında öyle bir tabir var bende duydum
iyi geceler kizlar öğlenden beri dr daydim.2 cm acilmam var suan 34+1 im rahimde yumusamis dedi dr.Serum ciger gelistirici ve progestan verdi.Sabah bi doz daha ignem var insallah 2 hafta daha bekler..3.dogumum olacak ilk kizim bile 38 i anca gordu oburunde 5 cmle 2 haftadan fazla bekledim bu haftalara gelince benimkiler bir cosuyor insallah bu da 36 yi doldurur
Çok geçmiş olsun canım işallah zamanını doldurup sağlıkla gelir kuzun:dua:

Oyumu Asaf'tan yana kullanıyorum :KK73:

Canım inşallah dilediğin güne kadar bekler. Çok kafaya takma, doktorun gerekenleri yapmış zaten. Her şey olacağına varıyor en nihayetinde. Bol bol yat, dinlenerek geçir kalan süreyi. 2 çocukla nasıl başarırsın bilmiyorum ama :KK64:

Ben de 2 gündür pek normal hissetmiyorum kendimi ama hayırlısı bakalım. İnce sızı şeklinde ağrılarım oluyor rahim ağzında. Hareketler de şiddetli ve sık, kasılmalarım da var hafiften. Şiddeti ve sıklığı artarsa ben de gitcem doktora. Bu haftalarda doğurmak istemiyorum ya:işsiz:
:KK200:
Asaf
Ben direk Asaf diyorum benimde cok hoşuma gidiyor ikinci isim olarak düşünüyoruz bizde :)
Doruk da güzel
Aslında içimden geçen Doruk Asaf ya da Dağhan Asaf ama 2 isim

Günaydın kızlarr. Sanki yeni hamileymiş gibi bir mide bulantısı halsizlik hazımsızlık var :( haftalarımıza göre normal mi üşüttüm mü bilmiyorum. Sürekli ateş basıyo yanıyorum cam pencere açık ordan soğuk mu kaptım bilemedim:(

Günaydın anneler :anneadayı:

Mide ağrısıyla güne başlamak günaydın:KK12:

Geçmiş olsun canım. Beni de reflü sıkıştırıyor bu ara çok aşırı derecede. Valla ne yesem aynıyım. Doğumda rahatlayacağım ben başka çözümü yok biliyorum.

Bende ayniyim bu hafta bel sirt agrisi kasıklarda inceden inceye bi sizi oluyor bide herseye ağlar oldum ilk zamanlardaki gibi cocuk da tuhaf bisiler yapıyor bacaklarimda hissediyorum sanki hareketleri

Bu sefer 40'a kadar beklemeyecek içime doğuyor. Çok erken de gelmeseler bari.
Duygusallık saçmalığı bana da geri geldi. Sabah eşimle çocuk sofrada az bişey atıştılar yemek yeme mevzusu üstüne, gittim banyo ağladım:işsiz:Salak saçma şeylere ağlama günleri geri dönüyor heralde son zamanlarda.

Back
X