- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #26.221
insallah cnm yarim saat sonra gidicem dr a uyku tutmadı hicİnşallah biraz daha durur ama önlemini almışlar doğsada sıkıntı çıkmaz inşallah canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah cnm yarim saat sonra gidicem dr a uyku tutmadı hicİnşallah biraz daha durur ama önlemini almışlar doğsada sıkıntı çıkmaz inşallah canm
Benim oğluşumu hatırladım benimkide 34 haftalıkken doğdu 2700 kilo ile 48 cm boyu vardı.küveze girmedi ama sonradı çok zor oluyor bakımı.çünkü hemen bi 200 gr geri veriyorlaro yüzden inşallah zamanında doğarlarEvet canm bende gördüm şimdi küvezede girmemiş büyük ihtimal ciğer geliştirici vurdular
Amin canım inşallahSagolasin canim insallah dr gecenlerde 2010 gr bi bebek dogurttum 37 haftalik kuveze bile girmedi dedi insallah cigerleri falan gelisirde gerek kalmaz
Aynen canm benimde oyle 1. Saatte 150yi gecmiyor 2.saatte de 110 falan öyle idare ediyoruz valla dedigin gibi arada gidip geliyoruz.dogumdan sonra inslah her seye duzene girer.Bende aynıyım canim birde her şey e ağlar oldum o zaman daha çok bulanıyor. Bende de var gebelik şekeri ama şu anda yüksekte değil düşükte değil arada bir yerde . Beraberiz senle canim
Amin inşallah Canm peki ne gibi zorluk oldu? Az önce instagramda bi sayfada gördüm birinin bebeği 36 haftalık doğmuş solunum sıkıntısı varmış en erken ne zaman doğsa küveze girmez?Benim oğluşumu hatırladım benimkide 34 haftalıkken doğdu 2700 kilo ile 48 cm boyu vardı.küveze girmedi ama sonradı çok zor oluyor bakımı.çünkü hemen bi 200 gr geri veriyorlaro yüzden inşallah zamanında doğarlar
Günaydın canmmmGünaydınlar![]()
Günaydın canmGünaydın Kızlar![]()
Ben direk Asaf diyorum benimde cok hoşuma gidiyor ikinci isim olarak düşünüyoruz bizde :)Kizlar isim konusunda sizde bir fikir verin.Aklımızda olan isimleri yazıyorum.
Asaf,
Buğra,
Pars,
Doruk,
Dağhan
Veya baska onerisi olan varsada yazabilir tek isim diye düşündük ama 2 isimde olabilir
Canım geçmiş olsun sabırsız sipa inşallah bekler zamanını çok stres yapmamaya çalışiyi geceler kizlar öğlenden beri dr daydim.2 cm acilmam var suan 34+1 im rahimde yumusamis dedi dr.Serum ciger gelistirici ve progestan verdi.Sabah bi doz daha ignem var insallah 2 hafta daha bekler..3.dogumum olacak ilk kizim bile 38 i anca gordu oburunde 5 cmle 2 haftadan fazla bekledim bu haftalara gelince benimkiler bir cosuyor insallah bu da 36 yi doldurur
Bende ayniyim bu hafta bel sirt agrisi kasıklarda inceden inceye bi sizi oluyor bide herseye ağlar oldum ilk zamanlardaki gibi cocuk da tuhaf bisiler yapıyor bacaklarimda hissediyorum sanki hareketleriOyumu Asaf'tan yana kullanıyorum
Canım inşallah dilediğin güne kadar bekler. Çok kafaya takma, doktorun gerekenleri yapmış zaten. Her şey olacağına varıyor en nihayetinde. Bol bol yat, dinlenerek geçir kalan süreyi. 2 çocukla nasıl başarırsın bilmiyorum ama
Ben de 2 gündür pek normal hissetmiyorum kendimi ama hayırlısı bakalım. İnce sızı şeklinde ağrılarım oluyor rahim ağzında. Hareketler de şiddetli ve sık, kasılmalarım da var hafiften. Şiddeti ve sıklığı artarsa ben de gitcem doktora. Bu haftalarda doğurmak istemiyorum ya![]()
Ay çok zormus çocuğa isim bulmakAsaf ve dağhan çok güzel bence canım.
Bazı dr'lar onu kabul etmiyor alakasi yok diyorlar ama halk arasında öyle bir tabir var bende duydumAynen canim bende zorla yiyorum şu günlerde çocuğun saçı çıkıyor diyolar insanlar ne kadar doğru bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım işallah zamanını doldurup sağlıkla gelir kuzuniyi geceler kizlar öğlenden beri dr daydim.2 cm acilmam var suan 34+1 im rahimde yumusamis dedi dr.Serum ciger gelistirici ve progestan verdi.Sabah bi doz daha ignem var insallah 2 hafta daha bekler..3.dogumum olacak ilk kizim bile 38 i anca gordu oburunde 5 cmle 2 haftadan fazla bekledim bu haftalara gelince benimkiler bir cosuyor insallah bu da 36 yi doldurur
Oyumu Asaf'tan yana kullanıyorum
Canım inşallah dilediğin güne kadar bekler. Çok kafaya takma, doktorun gerekenleri yapmış zaten. Her şey olacağına varıyor en nihayetinde. Bol bol yat, dinlenerek geçir kalan süreyi. 2 çocukla nasıl başarırsın bilmiyorum ama
Ben de 2 gündür pek normal hissetmiyorum kendimi ama hayırlısı bakalım. İnce sızı şeklinde ağrılarım oluyor rahim ağzında. Hareketler de şiddetli ve sık, kasılmalarım da var hafiften. Şiddeti ve sıklığı artarsa ben de gitcem doktora. Bu haftalarda doğurmak istemiyorum ya![]()
AsafAsaf diyorum
Aslında içimden geçen Doruk Asaf ya da Dağhan Asaf ama 2 isimBen direk Asaf diyorum benimde cok hoşuma gidiyor ikinci isim olarak düşünüyoruz bizde :)
Doruk da güzel
Mide ağrısıyla güne başlamak günaydın![]()
Bende ayniyim bu hafta bel sirt agrisi kasıklarda inceden inceye bi sizi oluyor bide herseye ağlar oldum ilk zamanlardaki gibi cocuk da tuhaf bisiler yapıyor bacaklarimda hissediyorum sanki hareketleri