• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Arka tarafta degistiririm diye düşündüm 3 kez değiştirsem yeterli gelecek.

Arabada burda onunda gitmesi lazım bir şekilde hem direk ucak yok aktarma yapmamiz lazım. Ne bileyim bebegi hic indirmeyiz aractan diye düşündük sadece biz ihtiyac molası veririz dedik.Artık gitmemiz lazım çünkü gideceğiz dedik aileside gitmeyin çocuk küçük falanda demedi daha fazla rahatsızlık vermeyelim

Bizimkide ceviriyor kafasını dur bende deneyeyim yanında bekledigim bir zaman
Aman dikkat et canım :)

Kızlar moralim çok bozuk. Eşimin çocukluğundan beri bacağında tümör vardı iyi huylu şükür dağılmıyo ama bacağın çok içinde olduğu içinde alınmıyo damarların içinde diye. 1 aydır bacağım ağrıyo diyip duruyordu gittik emara girdi sonuçlarını gösterdik bugün. Sonuç çok kötü çıktı kızlar tam anlamadım eşimde anlatmadı ama galiba tümör yayılmış yada başka bişey çıkmış ameliyat olcak büyük ihtimalle :( çocukluğundan beri kaç kere ameliyat olmuş bacağı üstten ayak bileğine kadar dikişli hepsindede çok acı çekti buna nasıl dayanıcak bilmiyorum nolur dua edin kızlar burda arkadaş olduk hepimiz aile gibi olduk duanızı eksik etmeyin bizden 2 çocukla ortalarda kalıcaz uzun zaman çalışamicak büyük ihtimal :( elimde olsa gider ben çalışırım ama istemez kendini kötü hisseder :(:( moralimiz çok bozuk ağlamamak için yanımda zor tutuyo kendini bu yaşına kadar çok çekmiş kolay bi hastalık değil yinede gitti çalıştı hastayım demedi evine ekmek getirdi allah razı olsun ondan :( çok kötüyüm ya
Canım Allah yardımcınız olsun. İşallah ameliyatla sağlığına kavuşacak sana burda çok is düşüyor eşinin moralini ve kendi moralini yüksek tutmaya calisacaksin herzaman en büyük destekcisi olacaksın. Hemen en kötüsünude aklına getirme lütfen. Annemde ölunce abimler annemin evini kapattı kira vermemek için bende aylarca kendimi harap ettim ortada kaldım diye. Yani demem o ki Allah bir şekilde derdini veriyorsa dermaninida veriyor bol bol dua edicem sizin icin. Eşin isallah sağlığına kavuşur ve güzel bir hayatiniz olur. her zaman sıkıldığında bunaldiginda buraya yaz aile gibj olduk burda hepimiz elimizden geldigince her zaman yanında olmaya çalışırız

Valla canım etkilemek istemem ama ben de olsam giderdim arka koltukta coook bez degiştirdm ben arabanın içinde sıcak soguk görmez bebeklerde arabayı sever zaten evine inerken sıkıca sarar sarmalarsın evde de dogakgaz falan varsa yıne üşümez ha yoksa da siz arabada beklerken eşin evi ısıtacak sen öyle çok evine
Bende oyle düşünüyorum degistirilebilir hastaneye falan gidip gelirken hep uyudu araçta çok zorlamaz herhalde diye düşünüyorum. Şansımızı deneyeceğiz artık.Hem burda suyumuz kaynadı hemde çocuk nefrolojisi uzmani yok burda 2 tane var onlarda dünyanın parasını istiyorlar universite hastanesine gitmek istemiyorum on yargim var onlara karşı,birazda erken gitme sebebimiz bu da oldu yoksa o kadar beklemisim biraz daha beklerdim.ordaki evimiz kombili canım burdan çıkınca abime söylerim acar kombiyi biz gidene kadar sicacik olur zaten 12 saatte.

Kızlar günaydın dünden beri bebeğimin karnı gurulduyo gazdan kıvraniyo çocuk üşüttu Sanirim ne yapmalıyım gazi oldugu icin az emiyo karnına sıcak bez yaptim baska ne yapabilirim
Kızlar günaydın dünden beri bebeğimin karnı gurulduyo gazdan kıvraniyo çocuk üşüttu Sanirim ne yapmalıyım gazi oldugu icin az emiyo karnına sıcak bez yaptim baska ne yapabilirim
Kimyon lu su verebilirsin ben vermiştim Bayaa rahatlamıştı

Canım Allah yardımcınız olsun. İşallah ameliyatla sağlığına kavuşacak sana burda çok is düşüyor eşinin moralini ve kendi moralini yüksek tutmaya calisacaksin herzaman en büyük destekcisi olacaksın. Hemen en kötüsünude aklına getirme lütfen. Annemde ölunce abimler annemin evini kapattı kira vermemek için bende aylarca kendimi harap ettim ortada kaldım diye. Yani demem o ki Allah bir şekilde derdini veriyorsa dermaninida veriyor bol bol dua edicem sizin icin. Eşin isallah sağlığına kavuşur ve güzel bir hayatiniz olur. her zaman sıkıldığında bunaldiginda buraya yaz aile gibj olduk burda hepimiz elimizden geldigince her zaman yanında olmaya çalışırız
Amin canım o iyi olsun başka bişey istemiyorum nezaman dara düşsem size yazıp moral buluyorum zaten çok sağolun..
allah yuzunuze baksin cnm 2 cocuk da var. ben de cok kotu oldum simdi okuyunca,ck uzuldm keske yakininzda olsaydik hepimiz destek olsaydik moral olsaydik. dualarimizla ancak... en kisa zamanda toparlar saglikla atlatir insallah. sen de dikkat et kendine sut veriyosun bebegine.etkilenmesin bir de ona can skmayin :KK43: rabbim yardimciniz olsun bebeklerinizin yuzu hurmetine
Düşünüp dua etmeniz bile yeter canım allah razı olsun hepinizden boynumuzu büken onlar oldu zaten bakıp bakıp ağlıyo allahım eşimi çocuklarımı başkalarına muhtaç ettirme diyo hala bizi düşünüyo bu halde bile :( bugün yine kalp damar cerrahına gittiler bakalım inşallah güzel sonuçla gelirler yarın yine gidicekler bebeğim küçük olmasaydı tek bırakmazdım ama küçücük bebek yollarda harap oluyo dün zor gittim geldim :( dünde doplere girdi adam bacağında damar bulamamış ameliyat olmaktan bacağının yapısı değişmiş sen naptın demiş ben nezamandır git dedim bi göster dedim bişey olmaz dedi dinlemedi beni. Hergün ağrı çekti şimdi sözüme geldi ama ne yazar :( Allahım çocuklarımızın yüzüne baksın kimseyi babasız annesiz bırakmasın kimseyide evladıyla sınamasın

Kuzum youtube de ayşe önerin masajları var onları dene çok işe yarıyo ben öyle yapıyorum. 30 cc kaynamış suya 1 çay kaşığı rezene atıp demle ondan 1-2 çay kaşığı verebilirsin. Ilık zeytinyağı ile masaj.

Kuzum youtube de ayşe önerin masajları var onları dene çok işe yarıyo ben öyle yapıyorum. 30 cc kaynamış suya 1 çay kaşığı rezene atıp demle ondan 1-2 çay kaşığı verebilirsin. Ilık zeytinyağı ile masaj.
Sağol cnm biraz uyusam kendime gelicem ayakta uyuyorum şimdi uyudu ama sürekli garp sesler çıkarıyor sallıyorum sürekli deliksiz uyuyamadı kuzucum :(

Sağol cnm biraz uyusam kendime gelicem ayakta uyuyorum şimdi uyudu ama sürekli garp sesler çıkarıyor sallıyorum sürekli deliksiz uyuyamadı kuzucum :(

Ah ah bizde gece boyu öyleydik hiç uyumadım zombi gibiyim. Bizimki gazdanda değil sebepsiz uyanıyo

Arka tarafta degistiririm diye düşündüm 3 kez değiştirsem yeterli gelecek.

Arabada burda onunda gitmesi lazım bir şekilde hem direk ucak yok aktarma yapmamiz lazım. Ne bileyim bebegi hic indirmeyiz aractan diye düşündük sadece biz ihtiyac molası veririz dedik.Artık gitmemiz lazım çünkü gideceğiz dedik aileside gitmeyin çocuk küçük falanda demedi daha fazla rahatsızlık vermeyelim

Bizimkide ceviriyor kafasını dur bende deneyeyim yanında bekledigim bir zaman
Kıyamam ya senin kaynanada allahından bulsun kücücük bebekle insan yalandan olsun kalın der işte gerçek anne gibi olsaydı adı kaynana olmazdı derler. Siz gidin o zaman canım allahın izniyle bişey olmaz sıkıca sar arabadan ineceği zaman falan evi de komşunuz falan var mı eve girebilecek doğalgazı siz gitmeden açsa ev ısınsa o zaman da bi sorun olmaz inşallah

Amin canım o iyi olsun başka bişey istemiyorum nezaman dara düşsem size yazıp moral buluyorum zaten çok sağolun..

Düşünüp dua etmeniz bile yeter canım allah razı olsun hepinizden boynumuzu büken onlar oldu zaten bakıp bakıp ağlıyo allahım eşimi çocuklarımı başkalarına muhtaç ettirme diyo hala bizi düşünüyo bu halde bile :KK43: bugün yine kalp damar cerrahına gittiler bakalım inşallah güzel sonuçla gelirler yarın yine gidicekler bebeğim küçük olmasaydı tek bırakmazdım ama küçücük bebek yollarda harap oluyo dün zor gittim geldim :KK43: dünde doplere girdi adam bacağında damar bulamamış ameliyat olmaktan bacağının yapısı değişmiş sen naptın demiş ben nezamandır git dedim bi göster dedim bişey olmaz dedi dinlemedi beni. Hergün ağrı çekti şimdi sözüme geldi ama ne yazar :KK43: Allahım çocuklarımızın yüzüne baksın kimseyi babasız annesiz bırakmasın kimseyide evladıyla sınamasın
Çok geçmiş olsun canım benim Kötü düşünme şimdi küçücük sana muhtaç bebeğin var, allah sana eşine sabır versin, eminim atlatacaksınız bu dönemi, böyle düşün eşine destek olmaya çalış. Allahım sizi korusun

Kızlar dün sormuştum size olur da serum fizyolojik kullanmak zorunda kalırsanız nasıl kullanılacak diye. Biz becerdik sonunda, kuzuya işkence ama sonu güzel. Bebişi yan yatırıyorsunuz elleri tutuyorsunuz bizimkinin elleri hiç durmuyor, bana vurmuşluğı var:) başını da bir elinizle hafifçe pozisyonu bozmasın diye tutuyorsunuz. Sonra serım fizyolojikin ucunu burnuna azıcık sokup hafifçe sıkıyorsunuz. Diğer burun ucundan bütün salya sümük ne varsa akıyor... hala biraz tıkalı ama sabah baya akıtabildik. Aklınızda bulunsun. Bu arada gece kızım uyudu. Akşamları yatarak emziriyorum ve mememde uyuyakalıyor. Yanından kalmıyorum ben de uyuyorum ıyuyor bebiş... şimdi de yn yana yatıyoruz. Ben kalktıktan bir yarım saat sonra uyanıyor. Bir müddet kalmayacağıö gazını da çıkarmadım uyuyor diye bakalım bugün gündüz neler olacal

Düşünüp dua etmeniz bile yeter canım allah razı olsun hepinizden boynumuzu büken onlar oldu zaten bakıp bakıp ağlıyo allahım eşimi çocuklarımı başkalarına muhtaç ettirme diyo hala bizi düşünüyo bu halde bile :KK43: bugün yine kalp damar cerrahına gittiler bakalım inşallah güzel sonuçla gelirler yarın yine gidicekler bebeğim küçük olmasaydı tek bırakmazdım ama küçücük bebek yollarda harap oluyo dün zor gittim geldim :KK43: dünde doplere girdi adam bacağında damar bulamamış ameliyat olmaktan bacağının yapısı değişmiş sen naptın demiş ben nezamandır git dedim bi göster dedim bişey olmaz dedi dinlemedi beni. Hergün ağrı çekti şimdi sözüme geldi ama ne yazar :KK43: Allahım çocuklarımızın yüzüne baksın kimseyi babasız annesiz bırakmasın kimseyide evladıyla sınamasın
amin cnm Allah yuzunuze baksin,isiniz rast gitsin ins. saglik cok onemli ama anne baba olmak boyle bir sey. o kadar acisi vardir ama onceligi cocuklari ve karisi. temiz kalbinizin iyi niyetinizin karsiligini alirsiniz ins her sey cok daha guzel olur. hayirli haberlerle gelsin esin

Back
X