- 23 Ağustos 2012
- 14.983
- 39.645
- 798
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #37.921
okula gitmeleri cok guzel oluyor,cidden kendi adimiza bikac saatim hesabi degil de kendileri icin guzel degerlendirilmis oluyor :) enerjiyi atiyorlar da masallah bizmki uc bes gundur asiri enerjik. evde ziplamadan kosmadan durmuyor :) en yakin zamamda geliyo ins anneannesi :)) bizimk burda. 26sinda gece 23te bebis dogdu,27sinde gece 23 gbi annem bizdeydi :) cok da rahat geldi o kdr asiri stresten sonra byaa bi rahatladik. bebe dogdu sabahi eve geldik aksami nene geldi cok guzel denk gelmis oldu.hayirlisi dedik hayirlisi oldu cok sukur.sizlerin de duasini aldim isim rast gitti :)
Çok sevindim canım
Canım senin de ellerine sağlık ♥Canım eline sağlık . Ekledim diğerlerini hep sildim . Bitek bu tablo var . İçeriği zor büyütüyorum . Saçma sapan olmuş neyse artık doğuracak kalmadı zaten . Böyle kalır umarım.
Kafayı yicem bu bebe niye uyumuyo. Gündğzde uyumadı emiyo emiyo uyku yok süt mü yetmiyo anlamıyorum gaz da yok şuan. Ne yapmalıyım ya
Kuzum mama hiç vermiyo musun? Benimki mamayı yemiyo valla memede emerkenki uykuyu uykudan sayıyo diye bi meme bi mama yaparak sanki emiyo gibi mama yediriyorum, üstüne bizim yatağımıza yatırıyorum, kokumuzu mu alıyo neyse uyuyo orda azıcık. Tabi yine saatlerce değil ama biraz bana vakit kalıyor en azından.
İlk kızımda da 40 çıkınca mamayı hiç istememişti, o yüzden ben memeden vazgeçeceğini sanmıyorum Simlanın da.