• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
okula gitmeleri cok guzel oluyor,cidden kendi adimiza bikac saatim hesabi degil de kendileri icin guzel degerlendirilmis oluyor :) enerjiyi atiyorlar da masallah bizmki uc bes gundur asiri enerjik. evde ziplamadan kosmadan durmuyor :) en yakin zamamda geliyo ins anneannesi :)) bizimk burda. 26sinda gece 23te bebis dogdu,27sinde gece 23 gbi annem bizdeydi :) cok da rahat geldi o kdr asiri stresten sonra byaa bi rahatladik. bebe dogdu sabahi eve geldik aksami nene geldi cok guzel denk gelmis oldu.hayirlisi dedik hayirlisi oldu cok sukur.sizlerin de duasini aldim isim rast gitti :)

Çok sevindim canım 😘😘
Canım eline sağlık . Ekledim diğerlerini hep sildim . Bitek bu tablo var . İçeriği zor büyütüyorum . Saçma sapan olmuş neyse artık doğuracak kalmadı zaten . Böyle kalır umarım.
Canım senin de ellerine sağlık ♥

Kafayı yicem bu bebe niye uyumuyo. Gündğzde uyumadı emiyo emiyo uyku yok süt mü yetmiyo anlamıyorum gaz da yok şuan. Ne yapmalıyım ya

Kuzum mama hiç vermiyo musun? Benimki mamayı yemiyo valla memede emerkenki uykuyu uykudan sayıyo diye bi meme bi mama yaparak sanki emiyo gibi mama yediriyorum, üstüne bizim yatağımıza yatırıyorum, kokumuzu mu alıyo neyse uyuyo orda azıcık. Tabi yine saatlerce değil ama biraz bana vakit kalıyor en azından.

İlk kızımda da 40 çıkınca mamayı hiç istememişti, o yüzden ben memeden vazgeçeceğini sanmıyorum Simlanın da.

V volveron damla ve mama iyi geldi mi size?
Mama kakasini düzeltti normal kivamli ve sarı renge döndü ama.kilo aldimi cuma ogrenicez gaz sancısı da azaldı ama tamamen geçmedi buna da çok şükür kilo da aldıysa cok mutlu olucaz insallah
relactaz ile mafloru bir kullaniyoruz bu arada relactaz i kolik bebeklere de veriyor lar mış

Çok sevindim canım 😘😘

Canım senin de ellerine sağlık ♥

Kuzum mama hiç vermiyo musun? Benimki mamayı yemiyo valla memede emerkenki uykuyu uykudan sayıyo diye bi meme bi mama yaparak sanki emiyo gibi mama yediriyorum, üstüne bizim yatağımıza yatırıyorum, kokumuzu mu alıyo neyse uyuyo orda azıcık. Tabi yine saatlerce değil ama biraz bana vakit kalıyor en azından.

İlk kızımda da 40 çıkınca mamayı hiç istememişti, o yüzden ben memeden vazgeçeceğini sanmıyorum Simlanın da.

Yok kuzum mamayı 12. Gün kontrolde bıraktırdı doktor. 5. Gün sarılık çıkmıştı yA günde 2 kere ver demişti doktor ben 1 kere vermiştim. 12. Gün sarılık geçince bırak dedi. O günden sonra daha vermedim hiç. Ama bizimki gece 2-2.5 saatte bir emiyo. Gece çok sık emmiyo ama derin uykuya geçmiyo. Gündğz saat başı istiyo ama :(

Kafayı yicem bu bebe niye uyumuyo. Gündğzde uyumadı emiyo emiyo uyku yok süt mü yetmiyo anlamıyorum gaz da yok şuan. Ne yapmalıyım ya
Bizde oyleyiz sabah 4 den beri sanırım meme yi de cok istemiyor cadi 2 günde biberona alıştı biberonu verince sakinleşiyor gaz sancisi oldugunda susturamiyorduk simdi kucakda pispisla gezdir mama ver bunu istiyor anne olmak ne zor ya memeyi birakmasini da istemiyorum mama da vermek zorundayim bakalim nolucaz

Bizde oyleyiz sabah 4 den beri sanırım meme yi de cok istemiyor cadi 2 günde biberona alıştı biberonu verince sakinleşiyor gaz sancisi oldugunda susturamiyorduk simdi kucakda pispisla gezdir mama ver bunu istiyor anne olmak ne zor ya memeyi birakmasini da istemiyorum mama da vermek zorundayim bakalim nolucaz

Bırakmaz memeyi kuzum. Sen memeni ver sonra mama ver aventin biberonunu al istersen. Bırakmaz memeyi merak etme sen bol bol emzir göğüslerinde şişmesin hem.

Kızlar moralim çok bozuk. Eşimin çocukluğundan beri bacağında tümör vardı iyi huylu şükür dağılmıyo ama bacağın çok içinde olduğu içinde alınmıyo damarların içinde diye. 1 aydır bacağım ağrıyo diyip duruyordu gittik emara girdi sonuçlarını gösterdik bugün. Sonuç çok kötü çıktı kızlar tam anlamadım eşimde anlatmadı ama galiba tümör yayılmış yada başka bişey çıkmış ameliyat olcak büyük ihtimalle :KK43: çocukluğundan beri kaç kere ameliyat olmuş bacağı üstten ayak bileğine kadar dikişli hepsindede çok acı çekti buna nasıl dayanıcak bilmiyorum nolur dua edin kızlar burda arkadaş olduk hepimiz aile gibi olduk duanızı eksik etmeyin bizden 2 çocukla ortalarda kalıcaz uzun zaman çalışamicak büyük ihtimal :KK43: elimde olsa gider ben çalışırım ama istemez kendini kötü hisseder :KK43::KK43: moralimiz çok bozuk ağlamamak için yanımda zor tutuyo kendini bu yaşına kadar çok çekmiş kolay bi hastalık değil yinede gitti çalıştı hastayım demedi evine ekmek getirdi allah razı olsun ondan :KK43: çok kötüyüm ya
Canim benim Allah yardimciniz olsun insallah Allahim şafi ismiyle acil sifalar versin cabucak atlatir toparlanir insallah zor bir durum Allah kolaylik versin hayirli kapilar acsin..😔

Mama kakasini düzeltti normal kivamli ve sarı renge döndü ama.kilo aldimi cuma ogrenicez gaz sancısı da azaldı ama tamamen geçmedi buna da çok şükür kilo da aldıysa cok mutlu olucaz insallah
relactaz ile mafloru bir kullaniyoruz bu arada relactaz i kolik bebeklere de veriyor lar mış

Ay çok sevindim canım, Cuma’ya da güzel haberlerle gelin inşallah. Şu dönem tam gaz dönemi tamamen geçmesi imkansız normal bebeklerdeki hale dönmüşsünüz bence, bizimkiler de gazdan duramıyorlar 😩

Sen diyet yapıyosun dimi?

Yok kuzum mamayı 12. Gün kontrolde bıraktırdı doktor. 5. Gün sarılık çıkmıştı yA günde 2 kere ver demişti doktor ben 1 kere vermiştim. 12. Gün sarılık geçince bırak dedi. O günden sonra daha vermedim hiç. Ama bizimki gece 2-2.5 saatte bir emiyo. Gece çok sık emmiyo ama derin uykuya geçmiyo. Gündğz saat başı istiyo ama :KK43:

Anladım canım, benim sabaha memede süt kalmıyor 30 cc sabah veriyorum zorla, üstüne biraz daha meme. Akşama kadar emzirmeye devam. Sonra yatmadan bi 30 cc daha veriyorum ki geceye süt birisin diye. Zorlaya zorlaya böyle bi düzen oldu. Memede durması da zor oluyor ya, insan kıyamıyor yutkunma sesi olmayınca sanki boş meme emiyor gibi geliyor.

Canım çiğdemin dediği gibi korkma sen, önce meme sonra biberon sonra meme ver anlamasın :) gerçi bu bebeler bizden zeki :)

Bende oyle düşünüyorum degistirilebilir hastaneye falan gidip gelirken hep uyudu araçta çok zorlamaz herhalde diye düşünüyorum. Şansımızı deneyeceğiz artık.Hem burda suyumuz kaynadı hemde çocuk nefrolojisi uzmani yok burda 2 tane var onlarda dünyanın parasını istiyorlar universite hastanesine gitmek istemiyorum on yargim var onlara karşı,birazda erken gitme sebebimiz bu da oldu yoksa o kadar beklemisim biraz daha beklerdim.ordaki evimiz kombili canım burdan çıkınca abime söylerim acar kombiyi biz gidene kadar sicacik olur zaten 12 saatte.
En güzeli canım sag saglim bebe hasta olmadan gidersiniz ınsallah

Aynen canım hava durumunada baktik 5°C oynuyor max. Önümüzdeki hafta. Bizimde suyumuz kaynadı iyice gitsek iyi olacak. Valla bana ümit oldun
Aracta bebek ve sen olduktan snra arkaya rahatca yerlesirsnz hallolur canm ya aklina kotuyu getrme bisiycik olmaz pusetin icinde alt degistrmstm ben yoldad a pusettd gtmisti emzrmk icin aldim sadece kucgma genelde pusetnde durdu.arabadyken onnda keyfi yerndeydi cokda sorun cikarmadi bize biz kar kisdan yazlik yere gectk baya bi sicaklik farki vardi ama.bisiy degismedi ordada evdeydi cocuk kendi evimzdede durdu disrisini gormedi cok.sukur hava degisimi sikintisi yasamadik bisiy olmaz allahn izniyle allah emnt de cik.yola

Kıyamam ya senin kaynanada allahından bulsun kücücük bebekle insan yalandan olsun kalın der işte gerçek anne gibi olsaydı adı kaynana olmazdı derler. Siz gidin o zaman canım allahın izniyle bişey olmaz sıkıca sar arabadan ineceği zaman falan evi de komşunuz falan var mı eve girebilecek doğalgazı siz gitmeden açsa ev ısınsa o zaman da bi sorun olmaz inşallah
Allaha havale ediyorum bu kadını ama hic düşünmüyor kizlari yok 4 oğlu var böyle yaparsa gelinlerde yarin yaşlılıkta bakar mı? Bu sekilde düşünmediği icin zaten öyle yapıyor yapsın varsın. Bugün komsusu bebek gormeye geldi. Kızım dedi hangi devirde yasiyoruz benim gelin 1gün gelip kalmiyor annesine gidiyor. Kadin düşün evini almis arabasini almış ona rağmen. Seni komsularla konuşuyoruz hep Lütfiyenin geline helal olsun aile bilmis aylardı burda kızcağız falan. İcimden dedim ah teyze ah gelmeyeydim bende kıymetli olurdum bir kiymetimiz kalmadı.Abimlerde anahtar var biz gitmrden 1 gün önce açarlar kombiyi güzelce ısınır. Zaten yengemle ablam önden evide komple temizleyecekler canlar perdeler falan 5 ay oldu kapalı ev baya tozlanmıştır

Aracta bebek ve sen olduktan snra arkaya rahatca yerlesirsnz hallolur canm ya aklina kotuyu getrme bisiycik olmaz pusetin icinde alt degistrmstm ben yoldad a pusettd gtmisti emzrmk icin aldim sadece kucgma genelde pusetnde durdu.arabadyken onnda keyfi yerndeydi cokda sorun cikarmadi bize biz kar kisdan yazlik yere gectk baya bi sicaklik farki vardi ama.bisiy degismedi ordada evdeydi cocuk kendi evimzdede durdu disrisini gormedi cok.sukur hava degisimi sikintisi yasamadik bisiy olmaz allahn izniyle allah emnt de cik.yola
İşallah canım bizde sorun yasamayiz sizin gibi gideceğiz canım bir şekilde artık arkada puset ve ben olacam sadece rahat rahat gideriz isalalh

Allaha havale ediyorum bu kadını ama hic düşünmüyor kizlari yok 4 oğlu var böyle yaparsa gelinlerde yarin yaşlılıkta bakar mı? Bu sekilde düşünmediği icin zaten öyle yapıyor yapsın varsın. Bugün komsusu bebek gormeye geldi. Kızım dedi hangi devirde yasiyoruz benim gelin 1gün gelip kalmiyor annesine gidiyor. Kadin düşün evini almis arabasini almış ona rağmen. Seni komsularla konuşuyoruz hep Lütfiyenin geline helal olsun aile bilmis aylardı burda kızcağız falan. İcimden dedim ah teyze ah gelmeyeydim bende kıymetli olurdum bir kiymetimiz kalmadı.Abimlerde anahtar var biz gitmrden 1 gün önce açarlar kombiyi güzelce ısınır. Zaten yengemle ablam önden evide komple temizleyecekler canlar perdeler falan 5 ay oldu kapalı ev baya tozlanmıştır
Ay cnm ya ablan yengen abin evine yakında niye gittin kaynana ne güzel akrabaların da yakınmış. Ben olsam giderdim yarı kırkın cikti hicbir sey olmaz arabanın ici tozlu olmasin yeter zaten anne sütü çocukları koruyor cnm eski insanlar dogurup tarlaya gidiyormuş çalışmaya bebekleri de sırtında o tozun içine valla bir sey de olmuyormuş. Evine git bence psikolojin aninda duzelecek

E kuzum abın ablan varmış orda ne diye geldin ya sen buraya zaten kendi işini kendin yaptın bıde odaya hapsoldun evinde istediğin gibi yatar kalkardın gerekirse ablana abine de giderdn ya onlar gelırdı

Ay cnm ya ablan yengen abin evine yakında niye gittin kaynana ne güzel akrabaların da yakınmış. Ben olsam giderdim yarı kırkın cikti hicbir sey olmaz arabanın ici tozlu olmasin yeter zaten anne sütü çocukları koruyor cnm eski insanlar dogurup tarlaya gidiyormuş çalışmaya bebekleri de sırtında o tozun içine valla bir sey de olmuyormuş. Evine git bence psikolojin aninda duzelecek
Okumamıstım bak sende aynını demissn sanırım eşi istedi die geldi ama orda daha rahat olurdu enazından kendi evi abla CAN ya varmı öylesi keske benmde ablam olaydı çok şükür görümcelerm her türlü yardım ediyor ama abla gibi de olmaz heralde

Okumamıstım bak sende aynını demissn sanırım eşi istedi die geldi ama orda daha rahat olurdu enazından kendi evi abla CAN ya varmı öylesi keske benmde ablam olaydı çok şükür görümcelerm her türlü yardım ediyor ama abla gibi de olmaz heralde
Benimde ablam yok kiz kardeşim yok kızım da yok. Keske bir kiz kardeşim olaydı diyorum hep dertlesebilecegim ama kısmet kader ya ne guzel senin görümcelerin çok iyi yardim ediyo benim Görümcem de yok:)))

Back
X