• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar günler sonra bizden güzel haber 😊 160 gr almış oğlum cumadan bu yana. Doğum kilomuza yaklaştık 3800 olmuşuz. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Doktor mama verdin mi dedi. Günde 60 cc gecmemiştir. Oda Bi kere 60nyedi diğer günler anca 40 yemiştir. Çok şükür. Sarılık en son 8.8 di bugün 8.3. 1 nisanda kalça ultrasonu var. O zaman geldiğinde sarılığı göster dedi. Artık getirmene gerek yok dedi.

Kızlar günler sonra bizden güzel haber 😊 160 gr almış oğlum cumadan bu yana. Doğum kilomuza yaklaştık 3800 olmuşuz. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Doktor mama verdin mi dedi. Günde 60 cc gecmemiştir. Oda Bi kere 60nyedi diğer günler anca 40 yemiştir. Çok şükür. Sarılık en son 8.8 di bugün 8.3. 1 nisanda kalça ultrasonu var. O zaman geldiğinde sarılığı göster dedi. Artık getirmene gerek yok dedi.
Gözün aydın canım cok sevındm senin adına. 1 Gr bile nasıl mutlu eder insanı iyi masallah böylece devam eder inşallah.

Benimde ablam yok kiz kardeşim yok kızım da yok. Keske bir kiz kardeşim olaydı diyorum hep dertlesebilecegim ama kısmet kader ya ne guzel senin görümcelerin çok iyi yardim ediyo benim Görümcem de yok:)))
İlk hamileliğimde aglama krizine girmiştim benim bir ablam yok die :D
Bnm anne baba ayrı annem de yok pek görüşmüyoruz üvey anneye anne diyorum ondan iki kiz kardesm var ama küçükler bayaaaaaaa bir kusak farkı var arada işe yaramıyorlar :D

İlk hamileliğimde aglama krizine girmiştim benim bir ablam yok die :D
Bnm anne baba ayrı annem de yok pek görüşmüyoruz üvey anneye anne diyorum ondan iki kiz kardesm var ama küçükler bayaaaaaaa bir kusak farkı var arada işe yaramıyorlar :D
Cnm bizim günler aynı ya sana bir şey soracağım senin bebek günde kaç kere kaka yapiyo? Benimki 3 kere yapıyorsa eskiden daha cok yapardı bana az geldi

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Mamaya devam edicej misin ? Günde 40 cc mi verdin sadece ?

kızımı kucağıma alıp tarttım hala 4 kilo :( az mı emziriyorum acaba 2 aylık olcaz kilo alımı durdu mu acaba ya haftaya doktor kontrolümüz var inşallah bi yanlışlık vardır

Allaha havale ediyorum bu kadını ama hic düşünmüyor kizlari yok 4 oğlu var böyle yaparsa gelinlerde yarin yaşlılıkta bakar mı? Bu sekilde düşünmediği icin zaten öyle yapıyor yapsın varsın. Bugün komsusu bebek gormeye geldi. Kızım dedi hangi devirde yasiyoruz benim gelin 1gün gelip kalmiyor annesine gidiyor. Kadin düşün evini almis arabasini almış ona rağmen. Seni komsularla konuşuyoruz hep Lütfiyenin geline helal olsun aile bilmis aylardı burda kızcağız falan. İcimden dedim ah teyze ah gelmeyeydim bende kıymetli olurdum bir kiymetimiz kalmadı.Abimlerde anahtar var biz gitmrden 1 gün önce açarlar kombiyi güzelce ısınır. Zaten yengemle ablam önden evide komple temizleyecekler canlar perdeler falan 5 ay oldu kapalı ev baya tozlanmıştır

Allaha havale ediyorum bu kadını ama hic düşünmüyor kizlari yok 4 oğlu var böyle yaparsa gelinlerde yarin yaşlılıkta bakar mı? Bu sekilde düşünmediği icin zaten öyle yapıyor yapsın varsın. Bugün komsusu bebek gormeye geldi. Kızım dedi hangi devirde yasiyoruz benim gelin 1gün gelip kalmiyor annesine gidiyor. Kadin düşün evini almis arabasini almış ona rağmen. Seni komsularla konuşuyoruz hep Lütfiyenin geline helal olsun aile bilmis aylardı burda kızcağız falan. İcimden dedim ah teyze ah gelmeyeydim bende kıymetli olurdum bir kiymetimiz kalmadı.Abimlerde anahtar var biz gitmrden 1 gün önce açarlar kombiyi güzelce ısınır. Zaten yengemle ablam önden evide komple temizleyecekler canlar perdeler falan 5 ay oldu kapalı ev baya tozlanmıştır
İşte kızı olmadığı için öyle benim kaynananın kızı yok empati yapamıyorlar. Ya artık bizim kaynanalar kardeş veya akrabamı diye düşünmeye başadım aynı şeyleri benim için de akrabaları söylüyor ama anlayan kim işte. Abinlerde anahtar olması çok iyi olmuş hem ev temizlnivek hem ısınacak sende gidiceksin oh mis gibi kazasız gidin inşallah

Back
X