- 3 Ocak 2014
- 1.279
- 1.114
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.761
Çok üzüldümSelam kızlar benim sonuç 0.5 çıktı .14 yıllık evliyim 5. Gün embriyosu 5. Ve son denememdi.inşallah Allah sizlerin yüzünü güldürsün.nasipten ötesi olmuyor.(
Allahim sana normal yollardan gebelik nasip etsin insallah kuzumm dualarimda olucaksin insallah cok uzgunum adina uzulme demek bos yaasayan biir bu sureci Rabbim yar ve yardimcin olsunSelam kızlar benim sonuç 0.5 çıktı .14 yıllık evliyim 5. Gün embriyosu 5. Ve son denememdi.inşallah Allah sizlerin yüzünü güldürsün.nasipten ötesi olmuyor.(
Yoruldum her yöndenÇok üzüldümneden son denemeniz..
Allah razı olsun canım herşeyin hayırlısı inşallah sizler evlatlarınızı sağlıkla alırsınız kucağınızaAllahim sana normal yollardan gebelik nasip etsin insallah kuzumm dualarimda olucaksin insallah cok uzgunum adina uzulme demek bos yaasayan biir bu sureci Rabbim yar ve yardimcin olsun
Haklısınız zaten çok zor bir süreç ama kendinizi toparladığınızda tekrar denemelisiniz yada inşallah bu süreçten kendiliğinden hamile kalırsınız.benimde bu 2.denemem 2 gün sonra sonucu öğreneceğim ama ben çok korkuyorum malesef yaşayan bilir.toparlanmanın en iyi yolu tekrar hazırlanmak.allah tez zamanda kucağınızı doldursun acınızı unuttursun inşallahYoruldum her yönden
Çok teşekkür ederim siz inşallah hayırlı haberler alırsınız.Haklısınız zaten çok zor bir süreç ama kendinizi toparladığınızda tekrar denemelisiniz yada inşallah bu süreçten kendiliğinden hamile kalırsınız.benimde bu 2.denemem 2 gün sonra sonucu öğreneceğim ama ben çok korkuyorum malesef yaşayan bilir.toparlanmanın en iyi yolu tekrar hazırlanmak.allah tez zamanda kucağınızı doldursun acınızı unuttursun inşallah
Allah tamamina erdirsingonlune gore olsun insallahKızlar cokk şükür bin şükür rabbim tamamına erdirirse insallah pozitif ağlamam bitince ilk sizinle paylaşmak istedim inanamıyorum bu bir mucizee
Canım çok uzuldum defalarca negatif gören biri olarak seni çok iyi anlıyorum tez vakitte rabbim gönlüneSelam kızlar benim sonuç 0.5 çıktı .14 yıllık evliyim 5. Gün embriyosu 5. Ve son denememdi.inşallah Allah sizlerin yüzünü güldürsün.nasipten ötesi olmuyor.(
Sağol canim cok teşekkür ederim hepimizin inşallah. Pozitif gördük ama kucagimiza alana kadar stres bitmeyecek galibaAllah tamamina erdirsingonlune gore olsun insallahtebrikler canimmmm
Ben 5. Gün embriyo su transferi oldum. Transferden 7 gün sonra erken gebelik testinde pozitif gördüm. 8. Gün kan verdim pozitif çıktı. Bugün 10. Gün pazar tekrar yaptırıp sonucu doktora atacağım.
Çatlatma iğnesi de yok zaten kesin pozitif yarın kan tahlili yaptır bence idrardan önce kana geçiyor kesin çıkar için rahat ederErken gebelik testi yapmışsın bende senin gibi sabırsız davrandım ve test yaptım rica etsem bir yorum yapabilirmisin?
Çatlatma iğnesi de yok zaten kesin pozitif yarın kan tahlili yaptır bence idrardan önce kana geçiyor kesin çıkar için rahat eder
Evet pozitif. Bende 7. Gün yapmıştım aynen böyle silik çizgi çıkmıştı ertesi gün kanda 105 çıktı. Hayırlı olsunErken gebelik testi yapmışsın bende senin gibi sabırsız davrandım ve test yaptım rica etsem bir yorum yapabilirmisin?
Evet pozitif. Bende 7. Gün yapmıştım aynen böyle silik çizgi çıkmıştı ertesi gün kanda 105 çıktı. Hayırlı olsun
Canım kan tahlili yaptırdın mı? bizi habersiz bırakmaAyy inşallah pozitiftir ve öyle devam eder. İnan şimdi daha heyecanlıyım. Seni de tebrik ederim aşlah kucağımıza da sağ Salim almayı nasip eder.
Canım kan tahlili yaptırdın mı? bizi habersiz bırakma
Güp güp güp güpŞimdi kan verdim 3-4 gibi alacağım sonucu
Tebrik ederim, maşallah☺Hayırlı olsun
AminnnTeşekkür ediyorum canım darısı isteyen tüm arkadaşlarıma. Hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip etsin allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?