2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Selam kızlar benim sonuç 0.5 çıktı .14 yıllık evliyim 5. Gün embriyosu 5. Ve son denememdi.inşallah Allah sizlerin yüzünü güldürsün.nasipten ötesi olmuyor. (
Allahim sana normal yollardan gebelik nasip etsin insallah kuzumm dualarimda olucaksin insallah cok uzgunum adina uzulme demek bos yaasayan biir bu sureci Rabbim yar ve yardimcin olsun

Yoruldum her yönden
Haklısınız zaten çok zor bir süreç ama kendinizi toparladığınızda tekrar denemelisiniz yada inşallah bu süreçten kendiliğinden hamile kalırsınız.benimde bu 2.denemem 2 gün sonra sonucu öğreneceğim ama ben çok korkuyorum malesef yaşayan bilir.toparlanmanın en iyi yolu tekrar hazırlanmak.allah tez zamanda kucağınızı doldursun acınızı unuttursun inşallah

Çok teşekkür ederim siz inşallah hayırlı haberler alırsınız.

Selam kızlar benim sonuç 0.5 çıktı .14 yıllık evliyim 5. Gün embriyosu 5. Ve son denememdi.inşallah Allah sizlerin yüzünü güldürsün.nasipten ötesi olmuyor. (
Canım çok uzuldum defalarca negatif gören biri olarak seni çok iyi anlıyorum tez vakitte rabbim gönlüne
Allah tamamina erdirsingonlune gore olsun insallah tebrikler canimmmm
Sağol canim cok teşekkür ederim hepimizin inşallah. Pozitif gördük ama kucagimiza alana kadar stres bitmeyecek galiba

Kızlar hamilelikleriniz nasil geçiyor varmi belirtileriniz ben bisey olacak diye ödüm kopuyor

Ben 5. Gün embriyo su transferi oldum. Transferden 7 gün sonra erken gebelik testinde pozitif gördüm. 8. Gün kan verdim pozitif çıktı. Bugün 10. Gün pazar tekrar yaptırıp sonucu doktora atacağım.

Erken gebelik testi yapmışsın bende senin gibi sabırsız davrandım ve test yaptım rica etsem bir yorum yapabilirmisin?

Eklentiler

• 35660031-94FB-4EB8-A3EE-9AAA85124DE5.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 26
  • 0E837C9C-7C6F-4B04-94F7-2E00DCFB22B5.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 31
Evet pozitif. Bende 7. Gün yapmıştım aynen böyle silik çizgi çıkmıştı ertesi gün kanda 105 çıktı. Hayırlı olsun

Ayy inşallah pozitiftir ve öyle devam eder. İnan şimdi daha heyecanlıyım. Seni de tebrik ederim aşlah kucağımıza da sağ Salim almayı nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…