- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.741
Sonuç güzel olsun da uzun kısa farketmez zaten canım, senin oluşan yumurta sayın çok güzeldi, bence bu sefer bol bol toplanacak kardeşleri de hazır olacak inşallahAnladım cnm az kaldı yaşayıp göreceğiztek isteğim bu sefer dondurulmuş yumurta olması her ihtimale karşı.aralık annesi mi olacaksın sen şimdi hiç başlamamışsın öyle bir sayfaya burayı sevdin sende herhalde benim gibi
östrojen bantı nasıl oluyor. faydası nedirBen de adetimi bekliyorum. Ocak sonu şubat başı gibi gelecek. Adetin ilk günü östrojen bantı takıcam. Sonrasında da progestan hap şeklinde kullanıcam. Umarım hepimizin ve tüm isteyenlerim olur.
Vücuda yapışan bir bant. Östrojen veriyor, Hormonu hap ya da iğneden değil de oradan alıyorsun. Faydasını bilemeyeceğim.östrojen bantı nas
östrojen bantı nasıl oluyor. faydası nedir
Tebrik ederim hayırlı olsun ne mutlu sizeKızlaar müjde 8 senenin sonunda bende hamileyimşükürler olsun. Rabbim sizede tez vakitte nasip etsin inşallah dualarım sizinle
Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese inşallahTebrik ederim hayırlı olsun ne mutlu size☺
Hayırlı uğurlu olsun Canım 8 sene dile kolay ne hikayeler var çok şükür güzel haberle gelsin inşallah herkesKızlaar müjde 8 senenin sonunda bende hamileyimşükürler olsun. Rabbim sizede tez vakitte nasip etsin inşallah dualarım sizinle
Hayirli olsun canım gözün aydın sağlıcakla kucağına al bebisini insallahKızlaar müjde 8 senenin sonunda bende hamileyimşükürler olsun. Rabbim sizede tez vakitte nasip etsin inşallah dualarım sizinle
Allah razı olsun canım dediğin gibi neler yaşandı 8 senede Rabbim güzel günler yaşatsın hepimizeHayırlı uğurlu olsun Canım 8 sene dile kolay ne hikayeler var çok şükür güzel haberle gelsin inşallah herkes
O çok doğru bir bilgi değil bence çünkü yüksek değerle tek ve kız olanda var.. benim kızımda beta 390lardaydi ilk değer ikinci 800lerde bu seferde 170le başladım 800lere çıktım bakalım bu ne olacak kızımda da iki adet transfer olmuştu bunda da hayırlısıKızlar bhcg değeri yüksek olanlar ya ikiz ya da erkek bebek sahibi oluyorlarmış bhcg düşük olanların kızı oluyormus ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında tabiki bizim icin önemli olan sağlıkla kucağınıza alabilmemiz
Hmm bir topik de gordum çoğusununo şekilde olmus ama senin değerin bayagi yükselmiş hatta bu seferki iki gunde 170 den 800 cikmasi ikiz gibi sankiO çok doğru bir bilgi değil bence çünkü yüksek değerle tek ve kız olanda var.. benim kızımda beta 390lardaydi ilk değer ikinci 800lerde bu seferde 170le başladım 800lere çıktım bakalım bu ne olacak kızımda da iki adet transfer olmuştu bunda da hayırlısı
Bu sefer 3 kere kan verdim 170 .. 315 .. 863 hayırlısı ri ikiz mıdır bilemiyorum pazartesi ilk dr kontrolüm var bakalım neler göreceğizHmm bir topik de gordum çoğusununo şekilde olmus ama senin değerin bayagi yükselmiş hatta bu seferki iki gunde 170 den 800 cikmasi ikiz gibi sanki
Bugün benim de 6.günüm.ben bildiğin adet ağrısı çekiyorum malesef.sivilcem bile çıktıArkadaşlar 3. Gün iki embriyo transfer oldu ve 6. Günümdeyim. Adet sızlamalarım var sadece ve cok hafif. Dün biraz pembe gördüm jel den ama kendimi kesinlikle hamile hissetmiyorum. Göğüslerim de hiçbirşey yok, kasık ağrısı yok, okadar da dersek hormon alıyoruz. Böyle olup posifiv gören ler tecrübelerinizi paylaşır mısınız.. Umutsuz oldum
Arkadaşlar 3. Gün iki embriyo transfer oldu ve 6. Günümdeyim. Adet sızlamalarım var sadece ve cok hafif. Dün biraz pembe gördüm jel den ama kendimi kesinlikle hamile hissetmiyorum. Göğüslerim de hiçbirşey yok, kasık ağrısı yok, okadar da dersek hormon alıyoruz. Böyle olup posifiv gören ler tecrübelerinizi paylaşır mısınız.. Umutsuz oldum
Kizlarr bnm 5. Gun embriyosu transferi yapildi..transferin 4 5 ve 6. Gunleri ayni adet agrisi inanin hic farki yoktu adet agrisi cektim 4. Gunu olunca oturdum agladm 5. Gunde kendimi toplayamadim sonra biraz alistm olumsuz dedm yani sona idrar testinde pozitifi gorup kan testiyle onaylayinca dunyalar benim oldu insallah olumlu sonuclar alirsiniz surec zorlu Rabbim yardimcimiz olsnnBugün benim de 6.günüm.ben bildiğin adet ağrısı çekiyorum malesef.sivilcem bile çıktısanırım Benin ki olumsuz oldu
Bende dün boşverdim artık.sivilcelerim çıktı acayip moralim bozulduKizlarr bnm 5. Gun embriyosu transferi yapildi..transferin 4 5 ve 6. Gunleri ayni adet agrisi inanin hic farki yoktu adet agrisi cektim 4. Gunu olunca oturdum agladm 5. Gunde kendimi toplayamadim sonra biraz alistm olumsuz dedm yani sona idrar testinde pozitifi gorup kan testiyle onaylayinca dunyalar benim oldu insallah olumlu sonuclar alirsiniz surec zorlu Rabbim yardimcimiz olsnn
Bnde 10 gun sonrasinda cikmaya basladi adet belirtim degildi bu ama..Allah razi olsunn..insallah guzel sonuclar alirsiniz duacinizim kizlarBende dün boşverdim artık.sivilcelerim çıktı acayip moralim bozuldubu arada hayırlı olsun bize de dua et
Ayy ne guzel sen yarin bebisini göreceksin gönlüne göre olsun inşallah. Benden de 3 kez test istediler oysaki 2. Test iki katı geçmişti anlamadimBu sefer 3 kere kan verdim 170 .. 315 .. 863 hayırlısı ri ikiz mıdır bilemiyorum pazartesi ilk dr kontrolüm var bakalım neler göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?