2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Sonuç güzel olsun da uzun kısa farketmez zaten canım, senin oluşan yumurta sayın çok güzeldi, bence bu sefer bol bol toplanacak kardeşleri de hazır olacak inşallah Ya sorma inan aynı yoldan geçenlerle derleşmek konuşmak çok ayrı, biraz okudum ama hissettiklerimiz telaşlarımız o kadar farklı ki, onlar kolay bulduğundan yok kese kaç mm, yok kaç günlük, inan hiçbiri umrumda değil, sağlıkla doğsun da inşallah

östrojen bantı nas
Ben de adetimi bekliyorum. Ocak sonu şubat başı gibi gelecek. Adetin ilk günü östrojen bantı takıcam. Sonrasında da progestan hap şeklinde kullanıcam. Umarım hepimizin ve tüm isteyenlerim olur.
östrojen bantı nasıl oluyor. faydası nedir

Kızlar bhcg değeri yüksek olanlar ya ikiz ya da erkek bebek sahibi oluyorlarmış bhcg düşük olanların kızı oluyormus ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında tabiki bizim icin önemli olan sağlıkla kucağınıza alabilmemiz

O çok doğru bir bilgi değil bence çünkü yüksek değerle tek ve kız olanda var.. benim kızımda beta 390lardaydi ilk değer ikinci 800lerde bu seferde 170le başladım 800lere çıktım bakalım bu ne olacak kızımda da iki adet transfer olmuştu bunda da hayırlısı

Hmm bir topik de gordum çoğusununo şekilde olmus ama senin değerin bayagi yükselmiş hatta bu seferki iki gunde 170 den 800 cikmasi ikiz gibi sanki

Arkadaşlar 3. Gün iki embriyo transfer oldu ve 6. Günümdeyim. Adet sızlamalarım var sadece ve cok hafif. Dün biraz pembe gördüm jel den ama kendimi kesinlikle hamile hissetmiyorum. Göğüslerim de hiçbirşey yok, kasık ağrısı yok, okadar da dersek hormon alıyoruz. Böyle olup posifiv gören ler tecrübelerinizi paylaşır mısınız.. Umutsuz oldum

Bugün benim de 6.günüm.ben bildiğin adet ağrısı çekiyorum malesef.sivilcem bile çıktı sanırım Benin ki olumsuz oldu

Bugün benim de 6.günüm.ben bildiğin adet ağrısı çekiyorum malesef.sivilcem bile çıktı sanırım Benin ki olumsuz oldu
Kizlarr bnm 5. Gun embriyosu transferi yapildi..transferin 4 5 ve 6. Gunleri ayni adet agrisi inanin hic farki yoktu adet agrisi cektim 4. Gunu olunca oturdum agladm 5. Gunde kendimi toplayamadim sonra biraz alistm olumsuz dedm yani sona idrar testinde pozitifi gorup kan testiyle onaylayinca dunyalar benim oldu insallah olumlu sonuclar alirsiniz surec zorlu Rabbim yardimcimiz olsnn

Bende dün boşverdim artık.sivilcelerim çıktı acayip moralim bozuldu bu arada hayırlı olsun bize de dua et

Bu sefer 3 kere kan verdim 170 .. 315 .. 863 hayırlısı ri ikiz mıdır bilemiyorum pazartesi ilk dr kontrolüm var bakalım neler göreceğiz
Ayy ne guzel sen yarin bebisini göreceksin gönlüne göre olsun inşallah. Benden de 3 kez test istediler oysaki 2. Test iki katı geçmişti anlamadim

Selam kızlar benim sonuç 0.5 çıktı .14 yıllık evliyim 5. Gün embriyosu 5. Ve son denememdi.inşallah Allah sizlerin yüzünü güldürsün.nasipten ötesi olmuyor. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…