- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 133
- 38
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.781
Huhhhh huuuuVe sonuç 117.50
Huhhhh huuuuTebrikler canım darısı başımıza, Rabb im sağlıkla kucağında da göstersin inşAllah
Harika bir haber bu gözün aydın canımVe sonuç 117.50
Öncelikle hayırlı olsun inşallah pozitif olur sonucun.Tab ki 3. Gün embriyosuyla hamile kalan var hatta 2. Gün embriyosuyla bile hamile kalanlar var,sen bunları düşünüp hiç canını sıkmaKızlar yarın transferim var 3. Gün iki embriyo transfer edilecek 5. Güne kadar gidemezlermiş doktor bugün şansımız 5. Güne göre biraz daha azaldı dedi. 3. Gün transfer olup hamile kalanlar var mı acaba
Sağol canım benim çok teşekkür ederim rahatlattı vallaÖncelikle hayırlı olsun inşallah pozitif olur sonucun.Tab ki 3. Gün embriyosuyla hamile kalan var hatta 2. Gün embriyosuyla bile hamile kalanlar var,sen bunları düşünüp hiç canını sıkma
Hamişler forumu bırakıyor geneldeKizlar nasılsınız sonucunu alan buraya yazmayı bıraktı. Hamisler nasil gidiyor? Peki hamiş olmayanlar neler yapiyor? Birbirimize desteğe devam edelim.
Oo cok guzel canım cok sevindim hadi hayirli haberler inşallah. Bende hamisim ama daha hamiş gibi hissedemedim düşük riskim var elim yüreğimde dua ile geziyorumHamişler forumu bırakıyor geneldecanım 13 Mart negatif almıştım ben dondurulmuşum da yok 13 Nisan 2. Tedaviye başladık.Sen napıyosun nasıl gidiyor
İnşallah sağsalim kavuşursun canım yat dinlen,stres yapma çok fazla,başka şeylerle oyalan bütün hamilelikler ilk 3 ay zaten hep bir riskliOo cok guzel canım cok sevindim hadi hayirli haberler inşallah. Bende hamisim ama daha hamiş gibi hissedemedim düşük riskim var elim yüreğimde dua ile geziyorumdiğer kızları da merak ediyorum ama herkes terk etti burayi
Oh oh maşallahBizde de aynı bi yandan 3 yaşındaki kızımla uğraşıyorum bi yandan ikiz hamilelik.. biraz zor geçiyor Ilaclar devam onun verdiği bi dengesizlik de var.. pek giremiyorum
diğer kızlardan biri de bendimOo cok guzel canım cok sevindim hadi hayirli haberler inşallah. Bende hamisim ama daha hamiş gibi hissedemedim düşük riskim var elim yüreğimde dua ile geziyorumdiğer kızları da merak ediyorum ama herkes terk etti burayi
Hayirli olsun canım az kalmis seninde hayirli haberler inşallah hepimiz sağlıkla kucağınıza alalim bebelerimizidiğer kızlardan biri de bendimuzun zaman oldu buraya yazmayalı hala transfer olamadım buraya da pek giremedim ama nasipse Mayıs ta artık transfer olacağım sizin de hayırlısı olsun bebişiniz darısı başımıza inşallahhhh doktorunuz düşükle ilgili ilaç iğne vs vermiştir umarımm
Ikiz di dimi senin ne guzel 3 bebeğin olacak ben zorlamıyorsam seni düşünemiyorum allah yardımcın olsun. Nasil yapıyorsun peki kızınla nasil ilgileniyorsun kucağına felan alabiliryormusun onunda ilgiye ihtiyaç olduğu zaman çünküBizde de aynı bi yandan 3 yaşındaki kızımla uğraşıyorum bi yandan ikiz hamilelik.. biraz zor geçiyor Ilaclar devam onun verdiği bi dengesizlik de var.. pek giremiyorum
Ben biraz rahat takılıyorum yani aman aman diyip sürekli diken üstünde hareket etmek bana göre değil kızımda tüp bebekti onda da yatamıyordum her işimi yapıyordum bunlarda da yapıyorum. Çok halsizligim oluyor tüm gün yatasım geliyor bunlarda sanırım ikiz olduğu için bu kadar etkileniyorum.. kızımla da mecbur oyunda oynuyoruz kucağıma da geliyor dediğin gibi onunda ilgiye ihtiyaç duyduğu zamanlar.. üstelik ben tedaviye başladığımdan beri daha da kucağıma düştü sürekli dip dibeyiz kucak kucağayız hissediyor mu bilmiyorum.. sonrası nasıl olacak Onu da bilmiyorum bi anda 3 çocuk.. Allah yardımcımız olsun sağlıkla doğsunlar inşallah hepimizin bebekleri..Ikiz di dimi senin ne guzel 3 bebeğin olacak ben zorlamıyorsam seni düşünemiyorum allah yardımcın olsun. Nasil yapıyorsun peki kızınla nasil ilgileniyorsun kucağına felan alabiliryormusun onunda ilgiye ihtiyaç olduğu zaman çünkü
Guzel olacak inşallah benimde arkadaşın oğlu vardi oda 3 yaş civarıydı sonra ikizleri oldu nasil ilgileniyor du kardeşleriyle cok guzel pozları vardi. Şahsen çok özenmiştim allah her isteyene versin. Sen ne kullanıyorsun şuan kac olarakBen biraz rahat takılıyorum yani aman aman diyip sürekli diken üstünde hareket etmek bana göre değil kızımda tüp bebekti onda da yatamıyordum her işimi yapıyordum bunlarda da yapıyorum. Çok halsizligim oluyor tüm gün yatasım geliyor bunlarda sanırım ikiz olduğu için bu kadar etkileniyorum.. kızımla da mecbur oyunda oynuyoruz kucağıma da geliyor dediğin gibi onunda ilgiye ihtiyaç duyduğu zamanlar.. üstelik ben tedaviye başladığımdan beri daha da kucağıma düştü sürekli dip dibeyiz kucak kucağayız hissediyor mu bilmiyorum.. sonrası nasıl olacak Onu da bilmiyorum bi anda 3 çocuk.. Allah yardımcımız olsun sağlıkla doğsunlar inşallah hepimizin bebekleri..
Canım 8. Ay mi yoksa hafta mi yazmak istedim? Çok üzüldüm neler yaşadığını tahmin edebiliyorum rabbim aynı acıyı tekrar yaratmasın tez vakitte sende kucağına al insallah. Çocuk işi cok zor olana kadar ayri stres olduktan doğama kadar daha başka stres ne diyim allah yardım etsin bize.Ahh kızlar bende ne güzel hamiş haberimi sizlerle paylaşmıştım fakat 8. Ayında bebeğimin kalbi durmuş gelişmemiş ve kürtajla aldilar. Benim için büyük yıkım oldu. Hiç beklemiyordum. Iki ay sonra tekrar deneyeceğim ama şimdide korku oluştu bende ya aynı şeyi tekrar yaşarsam diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?