- 23 Şubat 2019
- 124
- 198
- 18
- 39
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.721
Selam olumlu düşün lütfen hakkında ne hayırlıysa o olsun.Kızlar nasılsınız benim de test günüm bugün ama ayaklarım gitmiyor bir türlü gerçekle yüzleşmeye henüz hazır değilim sanırım
Cnm idrar testi yapmadinmi hicc..kendini ne zaman hazir hissedersen o zmn git kuzum illa gununde gidiceksin diye bisi ykkinsallah olumludur haberdar et bizideKızlar nasılsınız benim de test günüm bugün ama ayaklarım gitmiyor bir türlü gerçekle yüzleşmeye henüz hazır değilim sanırım
Çok şükür cnm maşallah Allah tamamına erdirsin .Kızlar cokk şükür bin şükür rabbim tamamına erdirirse insallah pozitif ağlamam bitince ilk sizinle paylaşmak istedim inanamıyorum bu bir mucizee
Allaha sukur kuzummm ck sevindimm Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallahhhKızlar cokk şükür bin şükür rabbim tamamına erdirirse insallah pozitif ağlamam bitince ilk sizinle paylaşmak istedim inanamıyorum bu bir mucizee
Hayırlı olsun canımKızlar cokk şükür bin şükür rabbim tamamına erdirirse insallah pozitif ağlamam bitince ilk sizinle paylaşmak istedim inanamıyorum bu bir mucizee
Çok şükür cnm maşallah Allah tamamına erdirsin .
Allaha sukur kuzummm ck sevindimm Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallahhh
Çok sağolun kizlar allah hepinizden razi olsun inşallah beni birakmaz.Hayırlı olsun canımRabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
hadi gözün aydın canım çooook sevindim valla benimki pozitif çıktı sanki tüylerim diken diken oldu sevinçten maşallah diyelim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar cokk şükür bin şükür rabbim tamamına erdirirse insallah pozitif ağlamam bitince ilk sizinle paylaşmak istedim inanamıyorum bu bir mucizee
Gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Kızlar nasılsınız benim de test günüm bugün ama ayaklarım gitmiyor bir türlü gerçekle yüzleşmeye henüz hazır değilim sanırım
Canımm i 2.tedaviye başlıyorum nisan 10 gibiHayırlı olsun canımRabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Ay hadi çok sevindim canımCanımm i 2.tedaviye başlıyorum nisan 10 gibi1.ye cesaret edemiyordum bir zamanlar sen nasılsın nasıl geçiyor günleriniz bebişle
Aynen bende sana yetişmek istiyorum güzel oluyordu beraber ilerleyince,hayırlısı bakalımAy hadi çok sevindim canımdoktorum birincide %40-50, ikincide %90 başarı şansı olduğunu söylemişti bu sefer sıra sende inşallah Bize yetiş de yine tatlı telaşlarımız beraber olsun inşallah,
Ben de dün bir tane kesemi gördüm çok şükürdiğeri doktora göre öyle olmasa da bana göre kayıp aklımda deli sorular doktorum kan değerlerine bakılırsa biri tutmamış korkma dedi ama bazen biri rahme biri tüpe tutunabiliyormuş, 20.000de 1 de olsa iki kere dış gebelik geçirince bi oh diyemedim anlayacağın, bu süreçte oh denmiyormuş iki hafta sonra kalbini dinlemeye gideceğim inşallah darısı önce sana sonra bu yolda tüm emek verenlere olsun inşallah
İnşallah inşallah canımAynen bende sana yetişmek istiyorum güzel oluyordu beraber ilerleyince,hayırlısı bakalımyalnız 2. Sürecinde burdan uzak durmam lazım çok stres oluyrum yoksa,ana gelişmelerden haberdar ederiz birbirimizi sende keyfini çıkar doyasıya
Aynen çok şükür ben baya hızlı atlattım,doktoruda daha bugün arayıp olumsuz dedimİnşallah inşallah canımgeç olsun güç olmasın da, herşeyde vardır bi hayır, olmayınca iki gün üzülüyorsun sonra yine umutlanıp ayağa kalkıyorsun ama kayıplar hem bedenen hem ruhen çok yıpratıyor zaman kaybı da cabası...
Haklısın kk hem ilaç gibi geliyor hem de bazen yüksek dozdan götürüyorhadi güzel haberlerini bekliyorum inşallah artık tecrübeli olunca stresin de daha az olur inşallah Ben de hamile kalıp hala kılı kırk yarıp dert edinenlere kızıyordum dediğin gibi yapacağım inşallah göreceğimiz varsa da önüne gelmiyor zaten
Maşallahın var canım ne güzelAynen çok şükür ben baya hızlı atlattım,doktoruda daha bugün arayıp olumsuz dedimardından psikolog aradı nasılsınız filan üzgün üzgün konuşuyor,ben bomba gibiyim hiç bir sorun yok dedim ben gülünce kızında keyfi yerine geldi,Allah bu süreçte herkese bende ki rahatlıktan versin.Burdan bilgileniyoruz filan ama konuyu hep güncel tuttuğumuz için stres tavan yapıyor maalesef onun yerine bidaha ki süreçte yabancı diziye başlıcam.ister istemez insan tedirgin oluyor çünkü bu sürece ulaşmak için biraz fazla çaba harcıyoruz hayırlısıyla 1 2 ay geçsin çok daha rahat edersin
Uzun protokol ne oluyor?öncekinde 1 ay yasmin vermişti.13 Şubat iğnelere başladım 13 mart aldım ağzımın payınıMaşallahın var canım ne güzelen iyisini yapmışsın ölümden başka herşeyin çaresi var çok şükür günlerini zehir etmektense ümit etmek en güzeli, uzun protokol mu yapacaklar yine, haklısın uzun ve yorucu bi süreç ama pozitif sonucu alınca hepsine değmiş diyeceksin inşallah
Uzunda adetin 21.günü lucrin gibi yumurta baskılayıcı iğneya başlıyorsun sonra adet görüyorsun adetin 3.günü gonalf gibi yumurta geliştirici iğne ekleniyor, kısa protokolde direkt adetin 3.günü çağırıp hemen yumurta geliştirici iğnelereUzun protokol ne oluyor?öncekinde 1 ay yasmin vermişti.13 Şubat iğnelere başladım 13 mart aldım ağzımın payını
Anladım cnm az kaldı yaşayıp göreceğizUzunda adetin 21.günü lucrin gibi yumurta baskılayıcı iğneya başlıyorsun sonra adet görüyorsun adetin 3.günü gonalf gibi yumurta geliştirici iğne ekleniyor, kısa protokolde direkt adetin 3.günü çağırıp hemen yumurta geliştirici iğnelere
başlanıyor diye biliyorum, süre biraz daha kısalmış oluyor, bu sefer ağzının payı değil müjdemizi alacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?