- 8 Ocak 2015
- 210
- 294
- 53
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Canım keşke yazmasaydın bunu buraya... yasak çünkü... uyarı gelir az sonra...Clexan ve Prolutex ihtiyacı olan bana ulaşsın kızlar
Satış değil ki canım ihtiyacı olana göndericemCanım keşke yazmasaydın bunu buraya... yasak çünkü... uyarı gelir az sonra...(
Yok biliyorum anladım canım.. başka bi tüp bebek topiğini daha takip ediyrumda ordada aynı mevzu oldu... ilaç soguk zincirle gelip gittiği için site kuralları gereği alan kişiye uygun ortamlarda muhafaza olmamıştır belki diye hesabını dondurdular vereyim ücretsiz diyen kişinin... ondan dedim canım.... :)Satış değil ki canım ihtiyacı olana göndericem
Sagol canim benim insallah cumlemizinki hayirli evlatlar insallahhoşgeldin :) hayırlı olsun tedavin inşaallah hayırlı sonuçlar alırız. bendede çok stres var ama bir an önce atmamız gerekiyor
Tamam canım Sağol sende sağlıklı koşullarda saklıyorum o kadar para verdim bana gerek kalmadı da yine gören olursa yazsın diyeYok biliyorum anladım canım.. başka bi tüp bebek topiğini daha takip ediyrumda ordada aynı mevzu oldu... ilaç soguk zincirle gelip gittiği için site kuralları gereği alan kişiye uygun ortamlarda muhafaza olmamıştır belki diye hesabını dondurdular vereyim ücretsiz diyen kişinin... ondan dedim canım.... :)
Stres yok hepimiz sakin olucaz bebeklerimiz bizimle olucak hayrlısıylaMerhaba hanimlar bende varim subat ayinda tadaviye baslayanlar arasinda
1 subatta basladik tedaviye
Hepimizin embriyolari ğöbüslerimize dolsun bebekler olsun insallah
Bu arada cok stresliyim
geçmiş olsun doğal arı sütü bulmak çok zor... nerden aldınız ??tese oldu cnm bulunamadi,sonra esim 9ay igne tedavisi gordu ve kendiliginden cikis oldu.valla tup bebekde bir sperm bile yeter.ben sukr ediyorum deneyebiliyoruz en azindan.ari sutu bal poleni yumurta toplanana kadar kullan.he eger a bisey kalmissa.sadece ari sutu satiliyo kapsulde.onu bir hafta kullansna bile yeter.cok faydasi var.bir kurdanin uci kadar dilinin altina altuyosun.
egricayırdan cnmgeçmiş olsun doğal arı sütü bulmak çok zor... nerden aldınız ??
hımm bende internette gördüm bu siteyi.. emin olamadım doğal falan diyorlar ama.. sonra saraçoğlunun bal polen propolis karışımını almıştım .. tüp şeklinde satılanladan aldınız demi arı sütünü... tadı nasıl ki şimdi eşim herşeyi yemez... bizde total sayı ve hız problemi varegricayırdan cnm
en kısa zamanda olursun inşaallah canım benim 9,1 mm olduktan sonra transfer günümü 6 gün sonrasına bucumartesi için söyledi doktor.Kızlar Cuma günü yine kontrolüm var rahim kalınlığım Pazartesi günü 7mm çıktı doktorum Cuma günü transfer degil de son kontrolümüzü yapalım deyip climara forte göbek bandı verdi 4 şubattan beri kullanıyorum çok sabırsızlanmaya başladımBu transferi ben ne zaman olacağım ki
5. güne gider inşaallah hepsi ve sende pazartesi yada salı transfer olursun inşaallah figencim :)Kızlar benide dün aradılar 22 yumurtadan 14tanesi olgunmus 14 tanesini döllemeye bıraktık 12 tanesi döllendi dediler cok heycan yaptım transferden bi gün önce arayp hem amriyolar hakkında hem trabsfer gününü haber vericez dediler :) cok heycanlıyım arı sütü bal polen karısımı bizde işe yaramış gibime geldi
Doktorum cumartesi büyük ihtimal dedi ama inşallah haftaya kalır öyle daha cok istiyorum aslında5. güne gider inşaallah hepsi ve sende pazartesi yada salı transfer olursun inşaallah figencim :)
öğleden sonramı alıcaklar ? bu saate kadar aç mı beklettiler seni yoksaaa,Kızlar bugün transferim var bende bi sakinlik
17.30 da transferim canım yoo aç değilim habire yiyorum hatta :)) açlık tokluk fark etmiyor transferde. Ay inşallah canım yaa çok teşekkür ederim :)öğleden sonramı alıcaklar ? bu saate kadar aç mı beklettiler seni yoksaaa,
Hadi bakalım hayırlısıyla ol transferini bi aksilik olmadan ve 12 gün son güzel haberler duyalım senden :)
cnm hayirli olsun transfere 2 saat kala su icmeye basla,sıkışık olman lazim ve sakin sabunla falan yikanma17.30 da transferim canım yoo aç değilim habire yiyorum hatta :)) açlık tokluk fark etmiyor transferde. Ay inşallah canım yaa çok teşekkür ederim :)
m esimde her seyi yemiyo ama zorla yediriyorum:)yani benim en guvendigim yer orasi,arastormistim bende oyle almistim ari sutu sal polen yedim ben,arinsutude ayni ististe tatsiz biseyhımm bende internette gördüm bu siteyi.. emin olamadım doğal falan diyorlar ama.. sonra saraçoğlunun bal polen propolis karışımını almıştım .. tüp şeklinde satılanladan aldınız demi arı sütünü... tadı nasıl ki şimdi eşim herşeyi yemez... bizde total sayı ve hız problemi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?