2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Satış değil ki canım ihtiyacı olana göndericem
Yok biliyorum anladım canım.. başka bi tüp bebek topiğini daha takip ediyrumda ordada aynı mevzu oldu... ilaç soguk zincirle gelip gittiği için site kuralları gereği alan kişiye uygun ortamlarda muhafaza olmamıştır belki diye hesabını dondurdular vereyim ücretsiz diyen kişinin... ondan dedim canım.... :)

Tamam canım Sağol sende sağlıklı koşullarda saklıyorum o kadar para verdim bana gerek kalmadı da yine gören olursa yazsın diye

Kızlar Cuma günü yine kontrolüm var rahim kalınlığım Pazartesi günü 7mm çıktı doktorum Cuma günü transfer degil de son kontrolümüzü yapalım deyip climara forte göbek bandı verdi 4 şubattan beri kullanıyorum çok sabırsızlanmaya başladım Bu transferi ben ne zaman olacağım ki

Kızlar benide dün aradılar 22 yumurtadan 14tanesi olgunmus 14 tanesini döllemeye bıraktık 12 tanesi döllendi dediler cok heycan yaptım transferden bi gün önce arayp hem amriyolar hakkında hem trabsfer gününü haber vericez dediler :) cok heycanlıyım arı sütü bal polen karısımı bizde işe yaramış gibime geldi

geçmiş olsun doğal arı sütü bulmak çok zor... nerden aldınız ??

egricayırdan cnm
hımm bende internette gördüm bu siteyi.. emin olamadım doğal falan diyorlar ama.. sonra saraçoğlunun bal polen propolis karışımını almıştım .. tüp şeklinde satılanladan aldınız demi arı sütünü... tadı nasıl ki şimdi eşim herşeyi yemez... bizde total sayı ve hız problemi var

en kısa zamanda olursun inşaallah canım benim 9,1 mm olduktan sonra transfer günümü 6 gün sonrasına bucumartesi için söyledi doktor.

5. güne gider inşaallah hepsi ve sende pazartesi yada salı transfer olursun inşaallah figencim :)

öğleden sonramı alıcaklar ? bu saate kadar aç mı beklettiler seni yoksaaa,
Hadi bakalım hayırlısıyla ol transferini bi aksilik olmadan ve 12 gün son güzel haberler duyalım senden :)
17.30 da transferim canım yoo aç değilim habire yiyorum hatta :)) açlık tokluk fark etmiyor transferde. Ay inşallah canım yaa çok teşekkür ederim :)

17.30 da transferim canım yoo aç değilim habire yiyorum hatta :)) açlık tokluk fark etmiyor transferde. Ay inşallah canım yaa çok teşekkür ederim :)
cnm hayirli olsun transfere 2 saat kala su icmeye basla,sıkışık olman lazim ve sakin sabunla falan yikanma

valla beni
m esimde her seyi yemiyo ama zorla yediriyorum:)yani benim en guvendigim yer orasi,arastormistim bende oyle almistim ari sutu sal polen yedim ben,arinsutude ayni ististe tatsiz bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…