2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Doktorunla görüş gitmeden tüm detayları almanı tavsiye ederim, herşey gönlünce olsun canım benim
Aynen hakkımızda hayırlısı adet olmayı bekliyorum az kaldı sonra ilaç başlayıp transfer olucam daha zaman var gidince hem İzmirdeki doktorumla hemde istanbulda ki doktorumla konuşurum amin hepimizin inşalah bu arada bende adaşınızım

sadece sagdan yumurta toplanacak,zaten hersey normalken 7 yumos olmustu simdi tek taraftan nasil.olucak bilmiyorum,esimin sperm testide sifir cikti zaten,ama.neyseki dondurulmus di tum spermimiz var.offf kafayi yicem
Bende çikolata kisti olduğu İçin benimde görünmedi İzmir’de 10 adet yumurta saydılar ultrasonda cumartesi günü sonra o gün çatlatma iğnesi oldum pazartesi toplandığında 18 yumurta çıktı yani küçükler de büyümüş o iki günde hiç belli olmuyor sıkma canını zaten 1 tanesi bile yeterli allah kalbine göre versin inşallah

ooo 3 figen varmı arttıran :) hadi bakalım inşaallah hayırlısıyla güzel haberleri alalım :)

aynen peşpeşe güzel haberler alalım inşaallah :) ben dayanamayıp 10. gün test yaparsam şaşırma :)
Ben beklerim heralde çünkü ilkinde erken yapmıştım 6.14 çıktı yükselir umudı oldu ama yükselmedi çok üzülmüştüm

transfer olan arkadaşlar konuyu ben açmayı beceremediğimden ötürü cocukoloji sağolsun benim adıma açmıştı. şimdi takip amaçlı kim ne zaman transfer oldu sonuç tarihi ne zaman onları görmüş oluruz. yeni topikin linkini bırakıyorum yazımı görenler oraya gelebilirler. transfer olanlar ve olacaklar transfer tarihlerini ve sonuç tarihlerini yazabilirler mi bana? burayada yazabilirsiniz ben burdan alır ilk sayfaya eklemeleri yaparım :) link aşağıda
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2019-subat-tup-bebek-transfer-ve-takip.1109717/

Konuyu takibe aldım.... inşallah 14 gün sonra civarı bende tarihimi derim :)

Kızlarrrr adet oldummm.... yarın doktor yolu göründü... rahim kalınlığı kontrollerine başlayıp transfer için gün saymaya start veriyorum bende... dua edin herşey yolunda gitsin ve transferimi olayım...
Hayırlısı olsun inşallah allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

Kızlarrrr adet oldummm.... yarın doktor yolu göründü... rahim kalınlığı kontrollerine başlayıp transfer için gün saymaya start veriyorum bende... dua edin herşey yolunda gitsin ve transferimi olayım...

gözün aydın kolaylıklar versin Rabbim :) 20 sinden sonra transferini olursun güzel haberler bekliyoruz inşaallah :)

ayyy çok tşk ederim cnm,kac tanesi dollendi?bizde esimdede sorun var canli sperm cikmadi donmdonmusu kullanacagiz oda cozulunce ne olur bilemiyoruz

ayyy çok tşk ederim cnm,kac tanesi dollendi?bizde esimdede sorun var canli sperm cikmadi donmdonmusu kullanacagiz oda cozulunce ne olur bilemiyoruz
Benim 13 tanesi döllendi ama 5 güne a kalite sadece 6 tanesi gelebildi hakkında hayırlısı inşallah allah ol derse olur hiç şüphen olmasın bir tane bile yeter dua et bol bol

Böyle durumlarda başka doktora bırakmazlar genelde canım benim inşaallah gönlünden geçtiği gibi olur
Şimdi geldim eve cumartesi transferim olucakmıs doktoruma söyledim sizin olmanızı istiyorum diye sen hiç orasını düşşnme ha ben ha ebru hanım 15 senedir birlikte çalısıyoruz dedi birde benim doktorum yurt dısında yale üniversitesinde öğretim görevlisi yani burda olmadıgı cok oluyo genelde Ebru hanım girdi muayenelerime o yüzden mevbur Ebru hanım transferimi yapıcak

olsun, madem o kadar yıldır çalışıyorlar ve bir çok muayenene de o girdi sıkma canını sen. doktoruna güven. gönlünüde ferah tut. bu bi ekip işi embriyologları doğru düzgün hiç birimiz tanımıyoruz sonuçta ama işin en önemli kısmı embriyologlardan başlıyor.

Hayırlısı olsun hakkında inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…