2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

17.30 da transferim canım yoo aç değilim habire yiyorum hatta :)) açlık tokluk fark etmiyor transferde. Ay inşallah canım yaa çok teşekkür ederim :)
:) BEN OPUYLA KARIŞTIRDIM GALİ OPU GÜNÜ BİRŞEY YENMİYORDU :)

Ay sevindim ya sonunda başladı sayacağın günler hai bakalım az kalmış. ya fetih çek girene kadar transfer anında da ya varis çek olur mu :) bebişin seninle olsun

inşaallah ne zaman istersen ozaman olsun
Hayırlısı be zamansa o zaman olsun inşallah artık takmıyorum yeter ki meleğim bizimle olsun artık etrafımdaki herkes hamile ve hiç kmse zorla hamile kalmıyo ilk yada ikinci ay piskolojim bozuldu resmen ya Allah bilir vakti saatini ama artık bizimde olsun yıpranıyorm ister istemez

Takılma kuzum Rabbim be zaman hayırlısıysa ozaman nasip etsin. Ben bu mübarek gecede teheccüt namazı için kalkıcam gece 3 te hepinize de dua edicem inşaallah tutunsun bebişlerimiz bizimle olsunlar

Yumurta takibinde olanlar
Kizlar benim adetin 2. Günü 4 yumurta vardi 6. Günu 6 tane olmus ve irili ufakli var mi aranizda benim gibi olan

Canım iyiyim Allah a şükür dinleniyorum yarın memlekete dönüş var akşama doğru uçak..atlattık şimdilik şükür iniallah sonu da güzel olur :)
sen transferi nerde yaptırdın? şehir dışından mı gidiyorsun. Hadi bakalım hayırlısı olsun. Rabbim günlerini güzel geçirmeni ve sonunda güzel haberler almanı nasip etsin inşaallah. Allah kolaylık versin.

Sağol canım evet şehşr dışından geliyorum istanbul şişli memorial da yaptırdım

Takılma kuzum Rabbim be zaman hayırlısıysa ozaman nasip etsin. Ben bu mübarek gecede teheccüt namazı için kalkıcam gece 3 te hepinize de dua edicem inşaallah tutunsun bebişlerimiz bizimle olsunlar
Allah kabul etsin inşallah yavrum hayırlısıyla hepimizin bebeişleri tutunsun kurban olduğum rabbim cuma saati hürmetine hepimizi bu güzellikle taclandırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…