- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
- Konu Sahibi cocukoloji
-
tşk edeyim bu ay arı sütü alayım diye düşünüyorumvalla beni
m esimde her seyi yemiyo ama zorla yediriyorum:)yani benim en guvendigim yer orasi,arastormistim bende oyle almistim ari sutu sal polen yedim ben,arinsutude ayni ististe tatsiz bisey
:) BEN OPUYLA KARIŞTIRDIM GALİ OPU GÜNÜ BİRŞEY YENMİYORDU :)17.30 da transferim canım yoo aç değilim habire yiyorum hatta :)) açlık tokluk fark etmiyor transferde. Ay inşallah canım yaa çok teşekkür ederim :)
benimde cumartesi :) niye haftaya kalsın istiyosun? kaçıncı gün embriyosu olacak?Doktorum cumartesi büyük ihtimal dedi ama inşallah haftaya kalır öyle daha cok istiyorum aslında
faydası var zararı yok emin ol.ama tam ne kadar kullanmalisin onu ara istersen o siteyi konus.onlar ayarliyotşk edeyim bu ay arı sütü alayım diye düşünüyorum
tamam tşk ederimfaydası var zararı yok emin ol.ama tam ne kadar kullanmalisin onu ara istersen o siteyi konus.onlar ayarliyo
Hadi inşallahKızlar bugün transferim var bende bi sakinlik
Tansferi kendi doktorum yapsın istiyorum cünkü cumartesi olursa baska doktor giricek bnm 5.günüm pazara denk geliyo dün aradıklarnda transferden bi gün önce arıycaz dedilerbenimde cumartesi :) niye haftaya kalsın istiyosun? kaçıncı gün embriyosu olacak?
inşaallah ne zaman istersen ozaman olsunTansferi kendi doktorum yapsın istiyorum cünkü cumartesi olursa baska doktor giricek bnm 5.günüm pazara denk geliyo dün aradıklarnda transferden bi gün önce arıycaz dediler
Hayırlısı be zamansa o zaman olsun inşallah artık takmıyorum yeter ki meleğim bizimle olsun artık etrafımdaki herkes hamile ve hiç kmse zorla hamile kalmıyo ilk yada ikinci ay piskolojim bozuldu resmen ya Allah bilir vakti saatini ama artık bizimde olsun yıpranıyorm ister istemezinşaallah ne zaman istersen ozaman olsun
Bende aksu vitalin kullandım diğer markaları bulamayınca oda fayda etti banatamam tşk ederim
Takılma kuzum Rabbim be zaman hayırlısıysa ozaman nasip etsin. Ben bu mübarek gecede teheccüt namazı için kalkıcam gece 3 te hepinize de dua edicem inşaallah tutunsun bebişlerimiz bizimle olsunlar
Hayırlısı be zamansa o zaman olsun inşallah artık takmıyorum yeter ki meleğim bizimle olsun artık etrafımdaki herkes hamile ve hiç kmse zorla hamile kalmıyo ilk yada ikinci ay piskolojim bozuldu resmen ya Allah bilir vakti saatini ama artık bizimde olsun yıpranıyorm ister istemez
hımmm bu markayı da araştırayım..tsk ederimBende aksu vitalin kullandım diğer markaları bulamayınca oda fayda etti bana
Tamam canım sağol :)cnm hayirli olsun transfere 2 saat kala su icmeye basla,sıkışık olman lazim ve sakin sabunla falan yikanma
Canım iyiyim Allah a şükür dinleniyorum yarın memlekete dönüş var akşama doğru uçak..atlattık şimdilik şükür iniallah sonu da güzel olur :)Mojo44 kuzum ne durumdasın
sen transferi nerde yaptırdın? şehir dışından mı gidiyorsun. Hadi bakalım hayırlısı olsun. Rabbim günlerini güzel geçirmeni ve sonunda güzel haberler almanı nasip etsin inşaallah. Allah kolaylık versin.Canım iyiyim Allah a şükür dinleniyorum yarın memlekete dönüş var akşama doğru uçak..atlattık şimdilik şükür iniallah sonu da güzel olur :)
Sağol canım evet şehşr dışından geliyorum istanbul şişli memorial da yaptırdımsen transferi nerde yaptırdın? şehir dışından mı gidiyorsun. Hadi bakalım hayırlısı olsun. Rabbim günlerini güzel geçirmeni ve sonunda güzel haberler almanı nasip etsin inşaallah. Allah kolaylık versin.
Allah kabul etsin inşallah yavrum hayırlısıyla hepimizin bebeişleri tutunsun kurban olduğum rabbim cuma saati hürmetine hepimizi bu güzellikle taclandırsınTakılma kuzum Rabbim be zaman hayırlısıysa ozaman nasip etsin. Ben bu mübarek gecede teheccüt namazı için kalkıcam gece 3 te hepinize de dua edicem inşaallah tutunsun bebişlerimiz bizimle olsunlar
Bende bu pazartesi günü ilk transfe'rimi yapacaklar bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?