- 9 Haziran 2016
- 298
- 287
- 33
- 30
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Aynen doğru söylüyosun Allah ol desin yeter ki olucagı varsa her türlü oluyo ben bigün bişeye denk geldim instagramda tüp bebek anneleri diye bi sayfa var sürekli soru paylaşılıyo arkadasın birisi cok tedirgin bi şekilde sormus karda kayıp poposunun üstüne düşmüş cok üzülmüş tutunr öu tutunmaz mı diye gecenlerde bi yorum yapmıs ona ragmen tutundu diye Allah ol derse her şekilde olurolsun, madem o kadar yıldır çalışıyorlar ve bir çok muayenene de o girdi sıkma canını sen. doktoruna güven. gönlünüde ferah tut. bu bi ekip işi embriyologları doğru düzgün hiç birimiz tanımıyoruz sonuçta ama işin en önemli kısmı embriyologlardan başlıyor.
Hayırlısı olsun hakkında inşaallah.
Yaa gerçekten maşallah bize hepimz birdenooo 3 figen varmı arttıran :) hadi bakalım inşaallah hayırlısıyla güzel haberleri alalım :)
Kurban oldugum Rabbim işte nasip edince ediyor inşaallsh bizede basip eder ve benişkerimizin ruhuna üfler ol der olur inşaallahAynen doğru söylüyosun Allah ol desin yeter ki olucagı varsa her türlü oluyo ben bigün bişeye denk geldim instagramda tüp bebek anneleri diye bi sayfa var sürekli soru paylaşılıyo arkadasın birisi cok tedirgin bi şekilde sormus karda kayıp poposunun üstüne düşmüş cok üzülmüş tutunr öu tutunmaz mı diye gecenlerde bi yorum yapmıs ona ragmen tutundu diye Allah ol derse her şekilde olur
Hadi inşallahh.... Rabbim nasip etsin inşallah :)benimde eşim kaynaklı. hareketsizlik sayı azlığı var. Benim 2. deneme oldu yarın transferimin 9. günü kanda gebelik testi baktırıcam inşallah bu sefer olmuştur.... inşallah bu topik banada uğurlu gelir
Amin amin aminnKurban oldugum Rabbim işte nasip edince ediyor inşaallsh bizede basip eder ve benişkerimizin ruhuna üfler ol der olur inşaallah
İnşallah pozitif olur canım dualarımız seninlebenimde eşim kaynaklı. hareketsizlik sayı azlığı var. Benim 2. deneme oldu yarın transferimin 9. günü kanda gebelik testi baktırıcam inşallah bu sefer olmuştur.... inşallah bu topik banada uğurlu gelir
inşaallah Rabbim mutlu haberler almanızı nasip etsin inşaallah güzel haberrler alalımbenimde eşim kaynaklı. hareketsizlik sayı azlığı var. Benim 2. deneme oldu yarın transferimin 9. günü kanda gebelik testi baktırıcam inşallah bu sefer olmuştur.... inşallah bu topik banada uğurlu gelir
Canım hadı bakalım az kalmış Sen bu süreçte guzel beslen sağlığına dikkat et. Usutme hasta olma.Selammmm kızlarrr.... doktordan geldim.... bugunden itibaren lucrin iğnemi 5 mg devam edicem ve estrofeme başlattı... 18 şubatta kontrole gelceksin dedi... 18 -22 şubat aralıgında transferi yaparız herşey yolunda olursa dedi .... ayyy çok heycanlandım....
Çok teşekkür ederim.... inşallah herşey yolunda gider bide hastalanmazsam çok iyi olur.... Az kaldı valla... aralık ayından beri zaman geçmedi şükür sona yaklaştım :)Canım hadı bakalım az kalmış Sen bu süreçte guzel beslen sağlığına dikkat et. Usutme hasta olma.
Guzel olumlu dusunelim, guzel haberler alalım , Allah nasip etsin hepimiz saglikla evlat sahibi olalım gec olsun guc olmasın , kıs sebzelerinı meyvelerini tuket bol su ıc, hasta olsanda stres etme.,atlatırız biz. GucluyuzÇok teşekkür ederim.... inşallah herşey yolunda gider bide hastalanmazsam çok iyi olur.... Az kaldı valla... aralık ayından beri zaman geçmedi şükür sona yaklaştım :)
Selammmm kızlarrr.... doktordan geldim.... bugunden itibaren lucrin iğnemi 5 mg devam edicem ve estrofeme başlattı... 18 şubatta kontrole gelceksin dedi... 18 -22 şubat aralıgında transferi yaparız herşey yolunda olursa dedi .... ayyy çok heycanlandım....
hoşgeldin :) hayırlı olsun tedavin inşaallah hayırlı sonuçlar alırız. bendede çok stres var ama bir an önce atmamız gerekiyorMerhaba hanimlar bende varim subat ayinda tadaviye baslayanlar arasinda
1 subatta basladik tedaviye
Hepimizin embriyolari ğöbüslerimize dolsun bebekler olsun insallah
Bu arada cok stresliyim
Biz kadınlar heleki tüp bebek anne adayları daha güçlüyüz.... inşallah topik bebiş haberleriyle çalkalancak... :)Guzel olumlu dusunelim, guzel haberler alalım , Allah nasip etsin hepimiz saglikla evlat sahibi olalım gec olsun guc olmasın , kıs sebzelerinı meyvelerini tuket bol su ıc, hasta olsanda stres etme.,atlatırız biz. Gucluyuz
Ahh sormaa o 12 gün nasıl geçer... valla kanaviçe malzemeleri aldım... o dönemde yaparım kafam dagılır diye .... öyle böyle derken geçer inşallah... sonunda mutlu haberi alalımdaahh ahh napcaz bu heyecanı :) bi an önce geçsin zaman istiyoruz artık :) hepinize dua ediyorum güzel haberler alalım diye inşaallah. Asıl transferden sonraki zaman geçmicek nasıl atlatıcaz bilmiyorum :)
esinizin soerm sayisi ileri hareketliligi kac acababenimde eşim kaynaklı. hareketsizlik sayı azlığı var. Benim 2. deneme oldu yarın transferimin 9. günü kanda gebelik testi baktırıcam inşallah bu sefer olmuştur.... inşallah bu topik banada uğurlu gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?