2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Aynen doğru söylüyosun Allah ol desin yeter ki olucagı varsa her türlü oluyo ben bigün bişeye denk geldim instagramda tüp bebek anneleri diye bi sayfa var sürekli soru paylaşılıyo arkadasın birisi cok tedirgin bi şekilde sormus karda kayıp poposunun üstüne düşmüş cok üzülmüş tutunr öu tutunmaz mı diye gecenlerde bi yorum yapmıs ona ragmen tutundu diye Allah ol derse her şekilde olur

Kurban oldugum Rabbim işte nasip edince ediyor inşaallsh bizede basip eder ve benişkerimizin ruhuna üfler ol der olur inşaallah

Merhaba ben de şubat ayında ilk tüp bebek macerama başlayacağım inşallah, bir düşük iki dış gebelik geçirdim , üstüne 6 aydır hamile kalamayıp yaşım 31 olunca daha fazla vakit kaybetmek istemedim inşallah vesile olur, bugün lucrin iğnemin 10. günüydü adetimi bekliyorum, sonrasında yeni ilaçlara başlayacağım herhalde tecrübesiz olduğum için sizlere danışmak istedim, adetim iki gün gecikti kasıklarım ağrıyor günlerdir, göğüslerim de çok acıyor lucrinin böyle bir yan etkisi olmuş muydu sizde normalde bu kadar ağrım olmazdı çünkü

benimde eşim kaynaklı. hareketsizlik sayı azlığı var. Benim 2. deneme oldu yarın transferimin 9. günü kanda gebelik testi baktırıcam inşallah bu sefer olmuştur.... inşallah bu topik banada uğurlu gelir
inşaallah Rabbim mutlu haberler almanızı nasip etsin inşaallah güzel haberrler alalım

Canım hadı bakalım az kalmış Sen bu süreçte guzel beslen sağlığına dikkat et. Usutme hasta olma.

Çok teşekkür ederim.... inşallah herşey yolunda gider bide hastalanmazsam çok iyi olur.... Az kaldı valla... aralık ayından beri zaman geçmedi şükür sona yaklaştım :)
Guzel olumlu dusunelim, guzel haberler alalım , Allah nasip etsin hepimiz saglikla evlat sahibi olalım gec olsun guc olmasın , kıs sebzelerinı meyvelerini tuket bol su ıc, hasta olsanda stres etme.,atlatırız biz. Gucluyuz

ahh ahh napcaz bu heyecanı :) bi an önce geçsin zaman istiyoruz artık :) hepinize dua ediyorum güzel haberler alalım diye inşaallah. Asıl transferden sonraki zaman geçmicek nasıl atlatıcaz bilmiyorum :)

Merhaba hanimlar bende varim subat ayinda tadaviye baslayanlar arasinda
1 subatta basladik tedaviye
Hepimizin embriyolari ğöbüslerimize dolsun bebekler olsun insallah
Bu arada cok stresliyim
hoşgeldin :) hayırlı olsun tedavin inşaallah hayırlı sonuçlar alırız. bendede çok stres var ama bir an önce atmamız gerekiyor

Guzel olumlu dusunelim, guzel haberler alalım , Allah nasip etsin hepimiz saglikla evlat sahibi olalım gec olsun guc olmasın , kıs sebzelerinı meyvelerini tuket bol su ıc, hasta olsanda stres etme.,atlatırız biz. Gucluyuz
Biz kadınlar heleki tüp bebek anne adayları daha güçlüyüz.... inşallah topik bebiş haberleriyle çalkalancak... :)

ahh ahh napcaz bu heyecanı :) bi an önce geçsin zaman istiyoruz artık :) hepinize dua ediyorum güzel haberler alalım diye inşaallah. Asıl transferden sonraki zaman geçmicek nasıl atlatıcaz bilmiyorum :)
Ahh sormaa o 12 gün nasıl geçer... valla kanaviçe malzemeleri aldım... o dönemde yaparım kafam dagılır diye .... öyle böyle derken geçer inşallah... sonunda mutlu haberi alalımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…