2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Aynı ilaçları kullanıyoruz canım, yaşnız ben gitili günde 6 tane sabah öğlen akşam 2 şer tane kullanıyorum. Ve be kadar ittirirsem ittireyim her wc ye gittiğimde geri geliyor sinir oluyorum
O benmde oluyo normal herhlde ben günde 4 tane kullanıyorum birde hiç yatasım gelmiyo görümcemde kaldık şehirdısından geldigimz için görümcem daha yakın hastaneye yatasm gelmedi hiç dün akşamda yatamadım yatmak istemedim dha doğrusu

3. Gün embriyosumuydu senin? Yani 9. Gün 11. Gün 13. gün tekrar etmemi isticekler muhtemelen
4.gün emriyosuydu 21 tek günün 23 ğnde tekrar edilicek aynı hastanede dedi sonrada transferden sonra ki 18.gün gebelik muayenesi olucaksınız durumu bize bildiriceksiniz dedi yada gelebilirseniz kendi doktorunuz muayine edicek dedi sağolsunlar hiç olumsuzluktan bahsetmediler inşallah dondurulucak emriyolar için bile inşallah kardeşleri olarak degerlendirirsinz dediler

Anladım canım iyi olmana sevindim :) test günün 18 i mi benim 16 sı

Yani iştev9. Gün itibariyle 2 günde 1 testi tekrarlıyıcaz maksat değerler artıyorsa gebelik sağlıklı ilerliyor anlamında olacak. İnşaallah hayırlı ve güZel sonuçlar alırız

Ayy ilk ben mi öğrencem sonuçtan çok korkuyorum yine negatif olursa diye
Olursa olur be kuzum napalım bende korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok hiç kötüyü çağırma, napalım olumsuz olursa? Ölecek miyiz? Yoo, sabırla o günü beklicez inşaallah güzel olur herşey

Olursa olur be kuzum napalım bende korkuyorum ama korkunun evele faydası yok hiç kötüyü çağırma, napalı olumsuz olursa? Ölecek miyiz? Yoo, sabırla o günü beklicez inşaallah güzel olur herşey
Evet çok haklısın işte daha çok çevreye ne diyecem meselesi var herkes benden güzel haber bekliyor o duygu çok kötü tek tek tesellileri dinle açıklama yap.. İnşallah hepimiz muradımıza hayırla sağlıkla kavuşuruz canım Rabbim gönlümüze göre versin.. Ben aklıma gelsikçe elimi karnıma koyup ya halik ya mubdi çekiyorum sen de yap olur mu :)

Bende sırf etraftakiler acıyan gözlerle bakmasın diye kimseye söylemedim işyerinden bile izin alırken annem ameliyt olucak diye izin aldım şefim haricinde iki yakın arkadasım biliyo o kadar insanlar o kadar kötü yorum yapıyo ki konusulanlardan bile insan etkileniyo

Evet canım aynen öyle çok iyi yapmışsın ama ister istemez eşimin ailesi eltim götümcem biliyorlar Allah inşallah korktuğumuza uğratmaz..

Yaparım kuzum ben bu 2. Transferim oldugu için kimseye birşey söylemedim annem bile bilmiyor sadece eşim o yğzden kimseye açıkşama vs yapmıyocam ama inşaallah olumlu olursa da sürpriz yapmış olucam keseyi görene kadar söylemeyi düşünmüyorum ama bakalım inşaallah güzel haberler alırız

İyi yapmışsın sen de kimseye söylemeyerek canım güzel haberleri veririz birbirinize ard arda inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…