2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Crinone jel günde iki kere estrofem günde 4 kere bir de folik asit kullanıyorum canım
Crinone jel progesteron hormonu içeriyormuş bende onun fitilini kullanıyorum sabah öğle akşam 2 şer tane estrofem günde 3 tane folik asit birde ekstra olarak cprasprin kullanıyoruö corasprinin sebebide genetikte heterezigot mutasyon çıktı bende onunla ilgiliymiş galiba, ilk transferimde faha fazla ilaç kullanıyordum transferden sonraki sadece 4 günlük kullandıgım ilaçlar vardı doktor onları vermeyince şaşırdım da, bu farklı bir protokolmüş. Bakalım artık hayırlısıyla geçsin günlerimiz, varmı farklı hissettiğin batmalar akıntılar vs birşey?

Ben de bugün adetimin 3.günü başladım iğnelerimin ilk günüydü.13 yumurtam görünüyordu bakalım yumoşlarda artma azalma olacak mı

Bende pıhtılaşma yok cnaım ondan kan sulandırıcı vermedi doktor bizim doktorlar zaten her zaman gereksiz ilaç kullanımını önermiyor bece böyle daha iyi.. Canım transfer gününü saymazsak bugün ikinci günüm dün ve bu sabah hiç bişi hissetmiyordum ama öğleden sonra arada adet ağrısı hissetmeye başladım bide sürekli bel ağrım olmaya başladı.önceki denemede hiç birşey hissetmemiştim bugün biraz umutlandım o yüzden ama belli de olmaz tabi.. Akıntı da zaten jelden dolayı sürekli oluyor

Evet diğer transferden farklı olması dediğin gibi insanda umut oluşturuyor inşaallah Rabbim

Kızlar benim de yarin ( Pazar ) embriyolarımı çözdürecekler doktorum Pazartesi ya da Salı hazır bekle dedi transfer için Fena heyecanlıyım sanki daha önce bu anı yaşamamış gibiyim

Canım transferden sonra hangi ilaçları kullanıcaksın birde öncesinde hangi ilaçları kullanmıştın?
Transferden önce iki tane antibiyotik ilacıydı galiba su anda evde degilim tam hatrlayamıyorm adlarını transferden sonra progestan fitil olarak kullanıcam folik coraspirin birde estrofem günde 3 kere estrofem sana neler verdiler

4 günlük kullanılan ilaçlar yumurta toplamada engeksiyon kapılmaması içinmiş bana rahim filminden snrada vermişlerdi bnde 4 gn iki ilac kullandım

Aynı ilaçları kullanıyoruz canım, yaşnız ben gitili günde 6 tane sabah öğlen akşam 2 şer tane kullanıyorum. Ve be kadar ittirirsem ittireyim her wc ye gittiğimde geri geliyor sinir oluyorum

Neden canım rahat olman lazım sen de biliyorsun. Hareketlerini kısıtladığın için mi
Yok ondan değil ilk çok sıkışmamıştım bi baktılar yeterli değil diyip beklettiler iyice sıkışana kadar o bekleyiş gergindi bolca dua ettim ama, sonrasındada eşimin her söylediğine alındım çok gerildim ama yersizdi tabi neyseki şimdi iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…