- 20 Temmuz 2018
- 13
- 8
- 6
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
-
maalesef yine negatifinşaallah Rabbim mutlu haberler almanızı nasip etsin inşaallah güzel haberrler alalım
kaçıncı transferindi? Hayırlı zaman değilmiş hep böyle düşün, bunun hayırlı bir zamanı varmaalesef yine negatif
Canım transferden sonra hangi ilaçları kullanıcaksın birde öncesinde hangi ilaçları kullanmıştın?Amin amin hepimizden inşallah hayrlısıyla
Canım sen transferden sonra hangi ilaçları kullandınHayırlı olsun canım trsnsferin :)
Crinone jel günde iki kere estrofem günde 4 kere bir de folik asit kullanıyorum canımCanım sen transferden sonra hangi ilaçları kullandın
Crinone jel progesteron hormonu içeriyormuş bende onun fitilini kullanıyorum sabah öğle akşam 2 şer tane estrofem günde 3 tane folik asit birde ekstra olarak cprasprin kullanıyoruö corasprinin sebebide genetikte heterezigot mutasyon çıktı bende onunla ilgiliymiş galiba, ilk transferimde faha fazla ilaç kullanıyordum transferden sonraki sadece 4 günlük kullandıgım ilaçlar vardı doktor onları vermeyince şaşırdım da, bu farklı bir protokolmüş. Bakalım artık hayırlısıyla geçsin günlerimiz, varmı farklı hissettiğin batmalar akıntılar vs birşey?Crinone jel günde iki kere estrofem günde 4 kere bir de folik asit kullanıyorum canım
Bende pıhtılaşma yok cnaım ondan kan sulandırıcı vermedi doktor bizim doktorlar zaten her zaman gereksiz ilaç kullanımını önermiyor bece böyle daha iyi.. Canım transfer gününü saymazsak bugün ikinci günüm dün ve bu sabah hiç bişi hissetmiyordum ama öğleden sonra arada adet ağrısı hissetmeye başladım bide sürekli bel ağrım olmaya başladı.önceki denemede hiç birşey hissetmemiştim bugün biraz umutlandım o yüzden ama belli de olmaz tabi.. Akıntı da zaten jelden dolayı sürekli oluyorCrinone jel progesteron hormonu içeriyormuş bende onun fitilini kullanıyorum sabah öğle akşam 2 şer tane estrofem günde 3 tane folik asit birde ekstra olarak cprasprin kullanıyoruö corasprinin sebebide genetikte heterezigot mutasyon çıktı bende onunla ilgiliymiş galiba, ilk transferimde faha fazla ilaç kullanıyordum transferden sonraki sadece 4 günlük kullandıgım ilaçlar vardı doktor onları vermeyince şaşırdım da, bu farklı bir protokolmüş. Bakalım artık hayırlısıyla geçsin günlerimiz, varmı farklı hissettiğin batmalar akıntılar vs birşey?
Evet diğer transferden farklı olması dediğin gibi insanda umut oluşturuyor inşaallah RabbimBende pıhtılaşma yok cnaım ondan kan sulandırıcı vermedi doktor bizim doktorlar zaten her zaman gereksiz ilaç kullanımını önermiyor bece böyle daha iyi.. Canım transfer gününü saymazsak bugün ikinci günüm dün ve bu sabah hiç bişi hissetmiyordum ama öğleden sonra arada adet ağrısı hissetmeye başladım bide sürekli bel ağrım olmaya başladı.önceki denemede hiç birşey hissetmemiştim bugün biraz umutlandım o yüzden ama belli de olmaz tabi.. Akıntı da zaten jelden dolayı sürekli oluyor
İnşallah canım inşallah.. Sen nasıl hissediyorsunEvet diğer transferden farklı olması dediğin gibi insanda umut oluşturuyor inşaallah Rabbim
Şuanlık hiç birşey hissetmiyorum ama niyeyse ilk gğnğmü gergin geçirdim.İnşallah canım inşallah.. Sen nasıl hissediyorsun
Neden canım rahat olman lazım sen de biliyorsun. Hareketlerini kısıtladığın için miŞuanlık hiç birşey hissetmiyorum ama niyeyse ilk gğnğmü gergin geçirdim.
Aa benm neden o kadar uzattılar acabaYok bana 18 şubatta yapmamı yazmışlar
Transferden önce iki tane antibiyotik ilacıydı galiba su anda evde degilim tam hatrlayamıyorm adlarını transferden sonra progestan fitil olarak kullanıcam folik coraspirin birde estrofem günde 3 kere estrofem sana neler verdilerCanım transferden sonra hangi ilaçları kullanıcaksın birde öncesinde hangi ilaçları kullanmıştın?
Bnde ilk günümü baya gergin gecirdmŞuanlık hiç birşey hissetmiyorum ama niyeyse ilk gğnğmü gergin geçirdim.
4 günlük kullanılan ilaçlar yumurta toplamada engeksiyon kapılmaması içinmiş bana rahim filminden snrada vermişlerdi bnde 4 gn iki ilac kullandımCrinone jel progesteron hormonu içeriyormuş bende onun fitilini kullanıyorum sabah öğle akşam 2 şer tane estrofem günde 3 tane folik asit birde ekstra olarak cprasprin kullanıyoruö corasprinin sebebide genetikte heterezigot mutasyon çıktı bende onunla ilgiliymiş galiba, ilk transferimde faha fazla ilaç kullanıyordum transferden sonraki sadece 4 günlük kullandıgım ilaçlar vardı doktor onları vermeyince şaşırdım da, bu farklı bir protokolmüş. Bakalım artık hayırlısıyla geçsin günlerimiz, varmı farklı hissettiğin batmalar akıntılar vs birşey?
Ben sürekli eşimle kavga ettim her söylediğine alındım Bnde ilk günümü baya gergin gecirdm
Aynı ilaçları kullanıyoruz canım, yaşnız ben gitili günde 6 tane sabah öğlen akşam 2 şer tane kullanıyorum. Ve be kadar ittirirsem ittireyim her wc ye gittiğimde geri geliyor sinir oluyorumTransferden önce iki tane antibiyotik ilacıydı galiba su anda evde degilim tam hatrlayamıyorm adlarını transferden sonra progestan fitil olarak kullanıcam folik coraspirin birde estrofem günde 3 kere estrofem sana neler verdiler
Yok ondan değil ilk çok sıkışmamıştım bi baktılar yeterli değil diyip beklettiler iyice sıkışana kadar o bekleyiş gergindi bolca dua ettim ama, sonrasındada eşimin her söylediğine alındım çok gerildim ama yersizdi tabi neyseki şimdi iyiyimNeden canım rahat olman lazım sen de biliyorsun. Hareketlerini kısıtladığın için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?