- 20 Nisan 2017
- 3.231
- 7.436
- 158
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Evet kendim yapmıştım ben göbek ve kol iğnelerimiBen de Şubat ayında herşeye baştan başlıyorum. Yalnız bu iğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz merak ediyorum???
cnm hemşire gösteriyo zzaten çok kolay ben once korktum ama alıştım sonraBen de Şubat ayında herşeye baştan başlıyorum. Yalnız bu iğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz merak ediyorum???
Batırdım canım ikinci gebelikten sonra homozigot pıhtılaşma çıktı.3.de 4000lik iğne oldum yine durdu.sonra sperm testi istediler morfoloji %5çıktı buna bağladılar ve tüp dedikkan pihtilaşmaya mutlaka baktır cnm
amin cnm insallah guzel haberle gelirsinMerhaba arkadaşlar benim transferimin 3. Günü bugn inşallah banada uğur getirir bu topik. Rabbim hepimize nasip etsin anne olma duygusunu inşallah
İnşallah canım hemize nasip olsun güzel hayırlı haberler vermekamin cnm insallah guzel haberle gelirsin
bendede xikolata kisti ve eşimde aazosperm.ahhh ne zor bu isler.insallah guzel sonuc aliriz hhepimizBatırdım canım ikinci gebelikten sonra homozigot pıhtılaşma çıktı.3.de 4000lik iğne oldum yine durdu.sonra sperm testi istediler morfoloji %5çıktı buna bağladılar ve tüp dedik
:) daha iyiymiş. Her iğne için hastaneye gitmek zulum olacaktı çünkü banaevet
cnm hemşire gösteriyo zzaten çok kolay ben once korktum ama alıştım sonra
Bende de 2cmlik bir kist vardı çikolata.3 hamilelikle 1cm e düştü.üstüne morfoloji %5 çıktı pıhtılaşma sorunum çıktı.histeroskopi de tüpümün birinin tıkandığı görüldü ve açıldı.muhtemelen 3kürtajdan.hakkımızda hayırlısı hayırlı sonuçlarla dönelim inşallahbendede xikolata kisti ve eşimde aazosperm.ahhh ne zor bu isler.insallah guzel sonuc aliriz hhepimiz
ayy yok gobek deliginden 4 parmak yandan vuruyosun.ben vurunca ignenin battigini bile hissetmiyodum:) daha iyiymiş. Her iğne için hastaneye gitmek zulum olacaktı çünkü bana
ayyy sen bide 3 can kabettin allah bidaha yasatmasın cnm ya.ama unutma bir kere hamile kalan hep kalir.tup bebegin avantaji şu ilacalr aliyoruz kendimizi daha iyi hazirliyoruz.havuc suyu hic her gun taze sıkBende de 2cmlik bir kist vardı çikolata.3 hamilelikle 1cm e düştü.üstüne morfoloji %5 çıktı pıhtılaşma sorunum çıktı.histeroskopi de tüpümün birinin tıkandığı görüldü ve açıldı.muhtemelen 3kürtajdan.hakkımızda hayırlısı hayırlı sonuçlarla dönelim inşallah
Evet canım maalesef.2 yıl istemedik 3.yıl ilk denemede kaldım sonra arka arkaya 3ünü de kaybettim bir yılda.hata 9ayda 3tane.allah bir daha yaşatmasın.hiç kimseye yaşarmasın.kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbimayyy sen bide 3 can kabettin allah bidaha yasatmasın cnm ya.ama unutma bir kere hamile kalan hep kalir.tup bebegin avantaji şu ilacalr aliyoruz kendimizi daha iyi hazirliyoruz.havuc suyu hic her gun taze sık
amin cnm ceryem suresinin 19,20,21 ayetlerini oku her fırsatta güvenimiz rrabbimeEvet canım maalesef.2 yıl istemedik 3.yıl ilk denemede kaldım sonra arka arkaya 3ünü de kaybettim bir yılda.hata 9ayda 3tane.allah bir daha yaşatmasın.hiç kimseye yaşarmasın.kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim
Tamam canım aklımda ya varis707 kez bir de 4444 salat-ı tefriciyeamin cnm ceryem suresinin 19,20,21 ayetlerini oku her fırsatta güvenimiz rrabbime
aynen .ay insallah guzel haberlerimizi paylasiriz ya bu topik bize ugur getiriTamam canım aklımda ya varis707 kez bir de 4444 salat-ı tefriciye
Amin inşallah canım,iğneler kaç gün vurunuluyor acaba ya merak ediyorum şimdi sabırsızlanıyorumaynen .ay insallah guzel haberlerimizi paylasiriz ya bu topik bize ugur getiri
Gormemisim msjini k bakma sadece sorun pkos vede kiloluyum benim ilk transferim olucak 2subattakismetse 5.gun embriyosu dondurulmus 6tane varHayırlı olsun canım senin transfer benden önce olacakmış.. Sadece pkos mu probleminiz ilk trasferinde 5.gün embriyosu mu kullanıldı? Bir de kaç dondurulmuş embriyon var
Benim de tek sebep pkos görünüyor ve zayıfım ill transferim tutmadı. Ben sizin ikinci olacak sandım. İnşallah ilkinde tutarGormemisim msjini k bakma sadece sorun pkos vede kiloluyum benim ilk transferim olucak 2subattakismetse 5.gun embriyosu dondurulmus 6tane var
valla kuzum o bunyeden bunyeye fark var ama genelrde 8 gunle 11 gun arası vuruluyo.ben 8 gun vurdum.ve en son catlama ignesi vurdumAmin inşallah canım,iğneler kaç gün vurunuluyor acaba ya merak ediyorum şimdi sabırsızlanıyorum
Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallahvalla kuzum o bunyeden bunyeye fark var ama genelrde 8 gunle 11 gun arası vuruluyo.ben 8 gun vurdum.ve en son catlama ignesi vurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?