- Konu Sahibi Pembepanterr
-
İnşaallah saol rabbim isteyen herkese nasip etsin..Cnm benim yaşım 36 o nedenle çift transfer oldu kısmet bakalım ikisi de tutmuşmu bilmiyorum..benim 1 oğlum daha var 10 yaşında o da tüp bebek Çok kardeş istedi şükür rabbim nasip etti kucaqımızda qörmeyi de nasip etsin saqlıklı inş.maşallah allah saglicakla kucağına almayida nasip etsin inşallah benim eşim de ikiz çok istedi ama olmuyormuş ilklerde
Canım ortalama 10 bin lira gözden çıkarman lazımMerhaba benm merk ettiğim bır soru var bende ıkı aşılama yaptm tutmadı ve eşim yurt dışına gıttı bu tüp bebek masrafları ne kdr oluyor en guvenılır yer neresi cok merk edıyorm cevap larsanız sevınırım
Hayırlı olsun canım gittinmi kese görmeye tekmi çiftmi bakalım minikİnşaallah saol rabbim isteyen herkese nasip etsin..Cnm benim yaşım 36 o nedenle çift transfer oldu kısmet bakalım ikisi de tutmuşmu bilmiyorum..benim 1 oğlum daha var 10 yaşında o da tüp bebek Çok kardeş istedi şükür rabbim nasip etti kucaqımızda qörmeyi de nasip etsin saqlıklı inş.
Nasıl gidiyo canım nasılsınKızlar bebeği hiç hissettiniz mi ben biraz sabırsızım galiba bişeyler oluyor ama bağırsak hareketi mi bebek mi bilemiyorum
Gittim cnm ikizlere hamileyim şükürHayırlı olsun canım gittinmi kese görmeye tekmi çiftmi bakalım minik
simdilik güzel gidiyor çok şükür kendimi daha iyi hissediyorum bulantılarım geçti 19 haftada kontrolüm var 5 ayin 16 sinda gideceğim doktora bebeğe yüzde 80 kız demişlerdi sizin ki belli oldumuNasıl gidiyo canım nasılsın
Cook sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iki yavrunu da ikizler çok tatlı oluyor benimde çift dondurulmuş embriyom var allah nasip ederse bende çok istiyorumGittim cnm ikizlere hamileyim şükür☺ Hem çok heyecanlıyım hem korkuyorum inşaallah saqlıkla kucaqıma alırım..rabbim isteyen herkese de nasip etsin
Ohh çok şükür canım tüp bebek sonuçlarını pozitif gördükçe kendim kadar seviniyorum gerçekten rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip eder inşallahhhhhhGittim cnm ikizlere hamileyim şükür☺ Hem çok heyecanlıyım hem korkuyorum inşaallah saqlıkla kucaqıma alırım..rabbim isteyen herkese de nasip etsin
Benimde iyi gidiyo bi sıkıntı yok çok şükür canım benimki hala belli değil göstermedi ayın sonunda var benimde kontrolüm belki ozaman öğrenirim sağlıklı olsunda beklerim hiç sorun yok burdaki naz arkadaşın bebeğinin kalbi durmuş ona çok canım sıkıldı çok üzüldüm rabbim kimsenin mutluluğunu yarım bırakmasın çok zor gerçektensimdilik güzel gidiyor çok şükür kendimi daha iyi hissediyorum bulantılarım geçti 19 haftada kontrolüm var 5 ayin 16 sinda gideceğim doktora bebeğe yüzde 80 kız demişlerdi sizin ki belli oldumu
gerçekten mi çok uzuldumBenimde iyi gidiyo bi sıkıntı yok çok şükür canım benimki hala belli değil göstermedi ayın sonunda var benimde kontrolüm belki ozaman öğrenirim sağlıklı olsunda beklerim hiç sorun yok burdaki naz arkadaşın bebeğinin kalbi durmuş ona çok canım sıkıldı çok üzüldüm rabbim kimsenin mutluluğunu yarım bırakmasın çok zor gerçekten
9.denemesiymiş ya gerçekten rabbim yardımcısı olsun en kısa zamanda anne olmayı nasip eder inşallah canım çok dua edelim olurmugerçekten mi çok uzuldumçok zor amin gerçekten allah kimsenin mutluluğunu yarim bırakmasın zor bi sınavdan geçiyoruz
amin inşallah en kısa surede hamile kalır ve kucağına alır inşallah9.denemesiymiş ya gerçekten rabbim yardımcısı olsun en kısa zamanda anne olmayı nasip eder inşallah canım çok dua edelim olurmu
Hayırlı olsun canım kalp atışlarını dinlediniz mi?Merhaba kızlar tüp bebekle hamile kaldım 6+6yim kalp atışı için bugün gidicem inşallah herşey yolundadır akşam pembe ve kahverengi damlaciklar geldi ama sakınm allah'ın iz iyle miniklerimin kalp sesleri duyup gelicem crinone jel estrofem oksapar prednol folbiol ve coraspirin kullaniyorum
Evet canim çok sukur gayet iyiHayırlı olsun canım kalp atışlarını dinlediniz mi?
Çok sevindim canım rabbim olmayan herkese nasip eder inşallah hayırlısıyla kucağıma alırız inşallah Allahın izniyleEvet canim çok sukur gayet iyi
Nasılsın canım nasıl gidiyo?amin inşallah en kısa surede hamile kalır ve kucağına alır inşallahallah hepimizin yardımcısı olsun
Amiiin canim inşallah valla aklıma geldikçe herkese dua ediyorum rabbim kimseyi evlat hasreti ile sinamasin zor surecÇok sevindim canım rabbim olmayan herkese nasip eder inşallah hayırlısıyla kucağıma alırız inşallah Allahın izniyle
iyiyim çok şükür canım 16 sinda doktora gideceğiz sen nasılsın kaç haftalık oldu geniş cinsiyetini öğrendiniz miNasılsın canım nasıl gidiyo?
allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah olmayanlara da tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin gerçekten zor süreç yasamayan bilemezAmiiin canim inşallah valla aklıma geldikçe herkese dua ediyorum rabbim kimseyi evlat hasreti ile sinamasin zor surec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?