2019 Tüp bebekle hamile kalan çiçeği burnunda anne adayları buraya

çok şükür yolunda herşey bebegin cinsiyetini öğrendiniz mi bana yüzde 80 kız dedi simdi den kıyafetlere bakmaya başladım kendimi zor tutuyorum daha çok erken diye sizde durumlar nasil
Benim bıdık cinsiyetini öğrenmemize izin vermiyo inat etti göstermiyo canım

Merhaba hanımlar bende tüp bebek ile hamile kaldım ilk transferimde Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin.
10 gün önce ikili tarama testi yaptırmıştım bugün aldım sonucu çok düşük bir ihtimal de olsa down sendromu riski çıktı böyle bir durum yaşayan var mıdır aranızda

Merhaba, benim 4. tüp bebek denememde tutundu çok şükür.. 6+4. gündeyim.. Kalp atışını duymaya gittik duyamadık, haftaya tekrar bakılacak.. Sizin kaçıncı haftada duyuldu kalp atışı? Çok stresli ve tedirginim, cevap yazar mısınız lütfen??

Vajinal ultrasonlamı baktı doktorun yoksa karından mı canım?

Meraba hanımlar bugün 7+0 haftalık oldu bebişim nasılsınız bulantı , halsizlik var mı sizde ben bugün yataktan kalkamadım çok halsizlik var
Merhaba benm merk ettiğim bır soru var bende ıkı aşılama yaptm tutmadı ve eşim yurt dışına gıttı bu tüp bebek masrafları ne kdr oluyor en guvenılır yer neresi cok merk edıyorm cevap larsanız sevınırım

Merhaba! Benimde 25 martta transferim oldu 2 tane blast embriyo ile hamileyim şükür☺ Cuma qünü dr randevum var kese veye keseleri qörmeye qidecem inş.
maşallah allah saglicakla kucağına almayida nasip etsin inşallah benim eşim de ikiz çok istedi ama olmuyormuş ilklerde

canım güvenilir yer diye ilk bende çok araştırdım ama sonra en yakin yere gitmek zorunda kaldik ve çok şükür tuttu ilk denemede 10 milyar kesin tutuyor ilaçlar ve hastane parası uzak bi yere gidersen 5 milyarda yol,yemek,kalma parası tutuyor eğer raporun varsa az tutuyormuş bizim gittiğimiz hastanede rapor anlaşması yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…