2019 Tüp bebekle hamile kalan çiçeği burnunda anne adayları buraya

Çatlak kremi araştırdınız mı kızlar önerdiğiniz bi marka var mı
Mustela markasının çok iyi olduğunu duydum ama henüz karar veremedim,badem yağına kimş çok iyi derken kimileri de tüylenme yaptığını söylüyo,hindistan cevizi yağı da etkili deniyo ama yinede doğal yağları çok iyi araştırıp tam emin olup en geç 12.hafta başlarım diyorum geç kalmak sıkıntı verebilir, sen be düşünüyosun canım?

Mustela yı bende duydum heralde onu kullanırım önce doktoruma danışmalıyım

Merhaba kızlar nasılsınız Nasıl gidiyor ben yarın kontrole gideceğim çok stresli ve heyecanlıyım inşallah iyi gidiyor ve her şey yolundadır bugün 10+0 estrofem bırakıyorum daha jele var.

arkadaslar merhaba nasılsınız? bnde yenı katıldım aranıza inşAllah 8 mart transferim vardı şükürler olsun sonucum pozitif cumartesi günü inşAllah kese görmeye gideceğim birde ben çalışıyorum bıraz zor oluyor bu doktor işleri :) hep oturdugum yerdedn arastırma içerisindeyim 12.gün beta hcg degeriniz kaçtı acaba ?

Merhaba canım hayırlı olsun daha çok yenisin o dönem hiç zaman geçmiycekmiş gibi geliyo ama geçiyo bi şekilde bak ben 12+0 olduk bugün,sende hayırlısıyla önce keseyi sonra bebeği kalp atışlarını derken hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah çok rahat ol sakın strese girme,ben 13.gün beta baktırdım 422 çıkmıştı canım

Merhaba kızlar nasılsınız Nasıl gidiyor ben yarın kontrole gideceğim çok stresli ve heyecanlıyım inşallah iyi gidiyor ve her şey yolundadır bugün 10+0 estrofem bırakıyorum daha jele var.
Merhaba canım iyi gidiyo şükür benimde bugün kontrolüm var hemde ikili tarama testi yapılıcak 12+0 olduk inşallah hayırlı haberle dönerim bebişim inşallah sağlıklıdır hastane dönüşü haberleşelim canım seninde bugünmüş kontrolün inşallah herşey yolundadır

Nasıl geçti kontrolün canım

Benim karnım her gün ağrıyor çok korkuyorum karnı ağrıyan var mı bir de kasıklarım.kesem de bebeğe göre küçük biraz ona da canım sıkıldı doktor normal dedi ama benim canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…