- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Doktorun mu kesmeni söyledi canımBu arada jeli bırakıyorum yarın estrofemide inşallah bi sorun çıkmaz
Mustela markasının çok iyi olduğunu duydum ama henüz karar veremedim,badem yağına kimş çok iyi derken kimileri de tüylenme yaptığını söylüyo,hindistan cevizi yağı da etkili deniyo ama yinede doğal yağları çok iyi araştırıp tam emin olup en geç 12.hafta başlarım diyorum geç kalmak sıkıntı verebilir, sen be düşünüyosun canım?Çatlak kremi araştırdınız mı kızlar önerdiğiniz bi marka var mı
evet doktorum söyledi ama ben tüp bebek yapan doktoruna devam etmiyorum erzurumda profesör olan bi doktora gidiyorumDoktorun mu kesmeni söyledi canım
Mustela yı bende duydum heralde onu kullanırım önce doktoruma danışmalıyımMustela markasının çok iyi olduğunu duydum ama henüz karar veremedim,badem yağına kimş çok iyi derken kimileri de tüylenme yaptığını söylüyo,hindistan cevizi yağı da etkili deniyo ama yinede doğal yağları çok iyi araştırıp tam emin olup en geç 12.hafta başlarım diyorum geç kalmak sıkıntı verebilir, sen be düşünüyosun canım?
Tüp bebek doktoruna sor benceevet doktorum söyledi ama ben tüp bebek yapan doktoruna devam etmiyorum erzurumda profesör olan bi doktora gidiyorum
BencedeTüp bebek doktoruna sor bence
Bi ara danış telefonu vardır muhakkakevet doktorum söyledi ama ben tüp bebek yapan doktoruna devam etmiyorum erzurumda profesör olan bi doktora gidiyorum
Yok gitmiyorum ama ben şişli memorialde yaptırmıştım bana yazı vermişlerdi 12 de tamamen bırakılıyor bu ilaçlar estrofem 10 da benimAynen telefon numarası var soracagım siz tüp bebek doktorunuza mı gidiyorsunuz
Yok bende gitmiyorum başka şehirde o, ama irtibat halindeyiz canımAynen telefon numarası var soracagım siz tüp bebek doktorunuza mı gidiyorsunuz
Merhaba canım hayırlı olsun daha çok yenisin o dönem hiç zaman geçmiycekmiş gibi geliyo ama geçiyo bi şekilde bak ben 12+0 olduk bugün,sende hayırlısıyla önce keseyi sonra bebeği kalp atışlarını derken hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah çok rahat ol sakın strese girme,ben 13.gün beta baktırdım 422 çıkmıştı canımarkadaslar merhaba nasılsınız? bnde yenı katıldım aranıza inşAllah 8 mart transferim vardı şükürler olsun sonucum pozitif cumartesi günü inşAllah kese görmeye gideceğim birde ben çalışıyorum bıraz zor oluyor bu doktor işleri :) hep oturdugum yerdedn arastırma içerisindeyim 12.gün beta hcg degeriniz kaçtı acaba ?
Merhaba canım iyi gidiyo şükür benimde bugün kontrolüm var hemde ikili tarama testi yapılıcak 12+0 olduk inşallah hayırlı haberle dönerim bebişim inşallah sağlıklıdır hastane dönüşü haberleşelim canım seninde bugünmüş kontrolün inşallah herşey yolundadırMerhaba kızlar nasılsınız Nasıl gidiyor ben yarın kontrole gideceğim çok stresli ve heyecanlıyım inşallah iyi gidiyor ve her şey yolundadır bugün 10+0 estrofem bırakıyorum daha jele var.
Nasıl geçti kontrolün canımMerhaba canım iyi gidiyo şükür benimde bugün kontrolüm var hemde ikili tarama testi yapılıcak 12+0 olduk inşallah hayırlı haberle dönerim bebişim inşallah sağlıklıdır hastane dönüşü haberleşelim canım seninde bugünmüş kontrolün inşallah herşey yolundadır
İyi geçti canım çok şükür bi sıkıntı yok iyiymiş miniğim ikili test yapıldı kan sonucum haftaya çıkacak senin nasıl geçti ne dedi doktorNasıl geçti kontrolün canım
Canım nasıl gidiyo herşey yolundamı?Gözünüz aydın kızlar darısı bana inşallah pazartesi gideceğim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?