- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 37
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.981
İkiz olabilir tabi ama kaybolabilir de. Diğerine gore çok küçük sanırım.biz 25 te bebekleri görmüştük10 gün önce 9 mm olan kese Bugün 18 mm olmuş ancak bebeği göremedik.. doktor normal1 hafta bekelyelim dedi.. bunun yanında 3 mm kadar yeni bi kese oluşmuş.. ikiz gebelik mi ? böyle bi durum yasayan arkadaş var mı? Kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var...
oncelikle hayirli olsun insallah saglikla devam eder. Bana da doktor aynjsini soylemisti biri kucuk kaybedeBiliriz tek ilerleyebilir diye 5. Haftamda ama bi 8 gun sonra tekrar gittik ve cok sukur 2 sinin de kalp atisini duyduk. Hakkinizda hayirlisi olsun..Kızlar şimdi dr dan geldim 2 kese 2 bebekcrl bebeğin boyutu demi biri çok küçük dedi hatta kaybedebilirİz belki dedi kalp atışlarını ikisindede duymadık 5+6 haftalıkmış normal mi duymamak bir kese diğerini söylemedi iğne verdi bana da kanaman oldu mu dedi hayır dedim ama dün gece aşırı ağrım oldu dedim kese zorluyor dedi sizlerde yaşayan var mı böyle birşey
Sağol canım sende sağlıklı kavuş bebişlerine inşallah haftaya duyarız kalp seslerini bizdeoncelikle hayirli olsun insallah saglikla devam eder. Bana da doktor aynjsini soylemisti biri kucuk kaybedeBiliriz tek ilerleyebilir diye 5. Haftamda ama bi 8 gun sonra tekrar gittik ve cok sukur 2 sinin de kalp atisini duyduk. Hakkinizda hayirlisi olsun..
ami canim hepimiz insallahSağol canım sende sağlıklı kavuş bebişlerine inşallah haftaya duyarız kalp seslerini bizde
Ikiz gibi de duruyo canim 1 haftaya daha net belli olur. Benim biraz ayrikti keseler sora yaknlasti. Biri kucuk biri buyk olmstu bastn sora fark kapandi seninde ole gibi duruyo hadi inss canim:)MERHABA KİZLAR DOKTORDAN GELDİM NORMALDE 7+6 BUGUN KALP ATİSİ İCİN GİTTİK DOKTOR İKİZ GEBELİK YADA KAN ODAGİ VAR DEDİ YANİ DUSUK TEHLİKESİ DE OLABİLİR AMA BUYUK İHTİMAL İKİZ DEDİ SİZCE İKİZ Mİ
Canım bana da aynısı söyledi küçük olanda bebeği gördü mü peki bana da belki kaybedebiliriz dedi haftaya kalp atışı için gel dedi çok heyecanlıyım bende aradaki fark çok fazla bizim küçük olan baya küçük ama bakalımMERHABA TEKRAR BUGUN BASKA DOKTORA GİTTİM Bİ TANESİNİN KALP ATİSİNİ DUYDUK DİGER KESEYİDE GORDUK AMA O UFAK GELİSEMEYEBİLİR DEDİ SİZDE BOYLE OLAN VE GELİSEN VAR Mİ
MERHABA TEKRAR BUGUN BASKA DOKTORA GİTTİM Bİ TANESİNİN KALP ATİSİNİ DUYDUK DİGER KESEYİDE GORDUK AMA O UFAK GELİSEMEYEBİLİR DEDİ SİZDE BOYLE OLAN VE GELİSEN VAR Mİ
Kizlar benimde ilk baslarda aralarindaki fark cok fazlaydi hatta biri dogerinin sadece yarisi kadardi icindeki embriyoyu bile gormemistik kesenin. Doktor herseye hazirlikli ol, kaybolabilir de gelisebilirde demisti. Cok sukur 2 hafta sonraki kontrolde yetistigini gorduk. Umarim sizinkilerde yetisir, hersey ilahi takdirCanım bana da aynısı söyledi küçük olanda bebeği gördü mü peki bana da belki kaybedebiliriz dedi haftaya kalp atışı için gel dedi çok heyecanlıyım bende aradaki fark çok fazla bizim küçük olan baya küçük ama bakalım
Canım bana da aynısı söyledi küçük olanda bebeği gördü mü peki bana da belki kaybedebiliriz dedi haftaya kalp atışı için gel dedi çok heyecanlıyım bende aradaki fark çok fazla bizim küçük olan baya küçük ama bakalım
Ne güzel gözün aydın canım bir erkek bir kız çok tatlı oluyor inş sağlıkla al kucağına ben birşey merak ediyorum dr sormayı unuttum iki kese olunca çift yumurta ikizimi oluyor sizin ırsi mi yoksa tedavi ile mi oldu ?Merhaba benim de bugun kontrolum vardi cok sukur sagliklilar sadece bebegin birinin plesantasi hala asagida insallah sorun olmadan zamaninda saglikla alitiz bebeklerimizi kucagimiza. Bi de cinsiyetleri kesinlesti artik insallah bir erkek bir kiz geliyor
yok canim iki kese tek yumurta ikizlerinde de oluyor. Aslinda benim anne baba tarafinda cok ikiz var ama bizim tedavi ile oldu iki embriyo transfer edilmisti cok sukur ikisi de tutmus. Tek yumurtada cinsiyetleri ayni oluyor zaten.Ne güzel gözün aydın canım bir erkek bir kız çok tatlı oluyor inş sağlıkla al kucağına ben birşey merak ediyorum dr sormayı unuttum iki kese olunca çift yumurta ikizimi oluyor sizin ırsi mi yoksa tedavi ile mi oldu ?
Bizim de kız erkek, maşallah sizeMerhaba benim de bugun kontrolum vardi cok sukur sagliklilar sadece bebegin birinin plesantasi hala asagida insallah sorun olmadan zamaninda saglikla alitiz bebeklerimizi kucagimiza. Bi de cinsiyetleri kesinlesti artik insallah bir erkek bir kiz geliyor
Rabbim saglikli sihhatli eylesin hayirlisiyla zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin insallahBizim de kız erkek, maşallah size
Canım hayırlı olsun ikizmiş çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba haninlar. Ben de insallah ikiz annesi olacagim. Keseleri gördük. Önümüzdeki hafta kalp atışı alabiliriz dedi doktorum. Bir kese diğerinden biraz küçüktü ama. Biri 9mm diğeri 6mm dedi. Zamanlarına göre iki kese de normal aralıktaymış ama insan tedirgin oluyor yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?