2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Ikiz annisler burdaymis. Gunaydin kizlarrr.. aranizda tanidik olanlarda varrrr cok sukur bizde cift yumurta ikizi bekliyoruz. 9+6 olduk yarin kontrolumuz var. Surekli aklimda acaba ikiside yasiyor mu oluyor. Sonra buna takilmamaya calisiyorum cunki neyi ne kadar dusunursen basina gelir biliyorum. Neyse kotu konusmayalim. Bulantilarim erken gecti sukur yerine mide yanmalari yasiyorum. Arada kasik agrilari oluyo rahim daha cabuk buyumek zorunda diye galiba

Günaydın kizlar

Bugün randevum vardi. Cok suku akintim oldugu icin amnisure testi yapildi yine cok sukur bebeklerin suyu degilmis ama enfeksiyon var dedi fitil yazdi. Daha once kullanan oldu mu fitille geciyor mu bu sıkıntı stres yaptim simdi.

Gecmis olsun canim. Bana fitil vermislerdi ama kulturde sorun cikmayinca kullanmamistim ben

Merhabalar tekrar. Tek yumurta ikizlerimle bolllll bulantılı devam ediyoruz. İnşallah hepimiz sağlıkla,mutlulukla kavuşuruz. Sevgiler

Gecmis olsun canim. Bana fitil vermislerdi ama kulturde sorun cikmayinca kullanmamistim ben

Canim sagolasin. Dun gece taytim ipislakti cok korktum ama.sabah randevum var diye gitmedim acile. Doktor da boyle bir durumda acile hemen gelmen lazkm bu onemli dedi. Amniyon sivisi testi yapti ordan anladi enfeksiyon oldugunu hic kültür falan yap demedi. Bende akinti disinda belirti de yok niye oluyor anlamiyorum.

Canim ben arastirmistim vajinal fitili. Bebege hic zarari yokmus, endilenme. Kullan bence, enfeksiyon tehlikeli olabiliyor. Biliyorsun benimde kanimda enfeksiyon cikiyor sıksık. Istemesemde antibiyotik mecbur kullandim.

Canim benimde bu haftasonu perinatolog olctu 3.5 cikti iyi dedi

Kizlar seker yuklemesi hakkinda ne düşünüyorsunuz?

Perinatolog yaptirmak istiyor musun dedi evet dedim yaptir ya da yaptirma diye yorumda bulunmadi ama eczacim bence yaptirma iyi dusun ben iki gebeligimde de yaptırmadım dedi.

Ama sizin haftalar ileri. İlerledikçe inceliyor sanırım ben henüz başındayım ve senin değerden daha dusuk. Hayırlısı bakalım en azından erken farkedildi.
O konuda bi fikrim yok canim, daha oncede kadin dogumcum bakmisti ama sadece iyi demisti, olcugu degeri hic solememisti

Kizlar seker yuklemesi hakkinda ne düşünüyorsunuz?

Perinatolog yaptirmak istiyor musun dedi evet dedim yaptir ya da yaptirma diye yorumda bulunmadi ama eczacim bence yaptirma iyi dusun ben iki gebeligimde de yaptırmadım dedi.

ben yatrımadım cnm. son iki aydır aclık tokluk şekeri alt-ast baktırıyorum.
ilk hamileliğimde yaptırmıştım. iğrenç bişiydi. bu sefer yaptırmadım. ama şekere tedbirli yaklaşıyorum

10 gün önce 9 mm olan kese Bugün 18 mm olmuş ancak bebeği göremedik.. doktor normal1 hafta bekelyelim dedi.. bunun yanında 3 mm kadar yeni bi kese oluşmuş.. ikiz gebelik mi ? böyle bi durum yasayan arkadaş var mı? Kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var...

Kızlar şimdi dr dan geldim 2 kese 2 bebek crl bebeğin boyutu demi biri çok küçük dedi hatta kaybedebilirİz belki dedi kalp atışlarını ikisindede duymadık 5+6 haftalıkmış normal mi duymamak bir kese diğerini söylemedi iğne verdi bana da kanaman oldu mu dedi hayır dedim ama dün gece aşırı ağrım oldu dedim kese zorluyor dedi sizlerde yaşayan var mı böyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…