- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.546
- 348
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.961
Gecmis olsun canim. Bana fitil vermislerdi ama kulturde sorun cikmayinca kullanmamistim benGünaydın kizlar
Bugün randevum vardi. Cok suku akintim oldugu icin amnisure testi yapildi yine cok sukur bebeklerin suyu degilmis ama enfeksiyon var dedi fitil yazdi. Daha once kullanan oldu mu fitille geciyor mu bu sıkıntı stres yaptim simdi.
Gecmis olsun canim. Bana fitil vermislerdi ama kulturde sorun cikmayinca kullanmamistim ben
Canim ben arastirmistim vajinal fitili. Bebege hic zarari yokmus, endilenme. Kullan bence, enfeksiyon tehlikeli olabiliyor. Biliyorsun benimde kanimda enfeksiyon cikiyor sıksık. Istemesemde antibiyotik mecbur kullandim.Canim sagolasin. Dun gece taytim ipislakti cok korktum ama.sabah randevum var diye gitmedim acile. Doktor da boyle bir durumda acile hemen gelmen lazkm bu onemli dedi. Amniyon sivisi testi yapti ordan anladi enfeksiyon oldugunu hic kültür falan yap demedi. Bende akinti disinda belirti de yok niye oluyor anlamiyorum.
Kızlar pazartesi gün doktora gittik 11.haftada rahim boyu 3.37 ölçüldü doktor biraz kısa dedi. Sizin ölçülüyor mu? Kaç çıkıyor. İlk cinsiyet tahminini de aldık üstteki kız alttaki oğlan gibi dedi simdilik
3.50 üstü iyi sanırım. 9 gün sonra vajinal olculecek,onun sonucuna göre dikiş düşünecek. Dikisin çok fazla taraftarı değil zoraki kalırsak yapacağız dedi bakalimHayirli olsun insallah. Benim 12. Haftada olculmustu. 3.90 cikmisti. Doktor iyi demisti.
Canim benimde bu haftasonu perinatolog olctu 3.5 cikti iyi dediKızlar pazartesi gün doktora gittik 11.haftada rahim boyu 3.37 ölçüldü doktor biraz kısa dedi. Sizin ölçülüyor mu? Kaç çıkıyor. İlk cinsiyet tahminini de aldık üstteki kız alttaki oğlan gibi dedi simdilik
3.50 üstü iyi sanırım. 9 gün sonra vajinal olculecek,onun sonucuna göre dikiş düşünecek. Dikisin çok fazla taraftarı değil zoraki kalırsak yapacağız dedi bakalim
O günleri görürsem ben yaptiracagimKizlar seker yuklemesi hakkinda ne düşünüyorsunuz?
Perinatolog yaptirmak istiyor musun dedi evet dedim yaptir ya da yaptirma diye yorumda bulunmadi ama eczacim bence yaptirma iyi dusun ben iki gebeligimde de yaptırmadım dedi.
Ama sizin haftalar ileri. İlerledikçe inceliyor sanırım ben henüz başındayım ve senin değerden daha dusuk. Hayırlısı bakalım en azından erken farkedildi.Canim benimde bu haftasonu perinatolog olctu 3.5 cikti iyi dedi
O konuda bi fikrim yok canim, daha oncede kadin dogumcum bakmisti ama sadece iyi demisti, olcugu degeri hic solememistiAma sizin haftalar ileri. İlerledikçe inceliyor sanırım ben henüz başındayım ve senin değerden daha dusuk. Hayırlısı bakalım en azından erken farkedildi.
Kizlar seker yuklemesi hakkinda ne düşünüyorsunuz?
Perinatolog yaptirmak istiyor musun dedi evet dedim yaptir ya da yaptirma diye yorumda bulunmadi ama eczacim bence yaptirma iyi dusun ben iki gebeligimde de yaptırmadım dedi.
ben yatrımadım cnm. son iki aydır aclık tokluk şekeri alt-ast baktırıyorum.
ilk hamileliğimde yaptırmıştım. iğrenç bişiydi. bu sefer yaptırmadım. ama şekere tedbirli yaklaşıyorum
Yaptırmam sanırım benim için çok zor olur onu içmek. Tabii ilerleyen haftalarda bakalım neler göreceğizBende seker tuketen birisi degilim. Bakalim onumuzdeki haftaya kadar dusunup karar verecegim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?