- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.941
Amin canm hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza benm uyku aynı ilkindeki gibi hiç uyku denen bişey yok sanki 9 aylık gibi hareket ediyrm yataktaHayirli olsun canim. Saglikla kucagina almayi allah nasip kismet etsin. Valla canim oyle diyorlar da bende hic sıkinti yasamasim. Hic midem bulanmadi, bi uykum cok geliyordu encok onda zorlandim calistigim icin.
ne güzel benm arkadaşım var bişeyden midesi bulanıyor ama sen bilemiyorsun tabi. çay içermisin diyince kusuyordu mesela :) onu görünce bulnamaması en güzeli dedim bende :)Aynen açken varla yok arası bi şey oluyor ne bulanıyor ne bulanmıyor ama yeyince geçiyor
Maşallah size; güle güle büyütün inşallah; güzel bir ikiz gebelik sonu olmuş... Tebrikler yeniden, Allah sağlıklı uzun ömür versinSelam kizlar cok sukur persembe gunu kuzularimi kucagima saglikli bir sekilde aldim dogum sezeryan oldu cunki iki bebekte makat gelisiydi bugun daha iyim hala hastanedeyiz ben yurt disindayim burda biraz tutuyorlar hastanede dualarim sizinle ins sizlerde kuzulariniza saglikli sekilde kavusun
Merhaba 28. haftanın içindeyim ben de. geçen hafta benzer bi ağırlık farkı bizde de çıktı. Bugün yeniden kontrolüm vardı, fark kapanmış; çok az yani. Önemli olan gelişimin durmaması dedi doktor; ki cinsiyet farkı var ise mutlaka kilo farkı olur dedi. ??? Şimdilik kiloları toparladık ama bu sefer de kızın erkeğe nazaran suyu daha az çıktı... Sağlıkla gelsinler inşallah. Son haftalar gerçekten insan diken üstündeSelamlar hanımlar 31. Haftadayız biz. Çift yumurta ikizleri bizimkiler. 2 gün önce kontrole gittiğimizde bebeklerden biri diğerinden %15 zayıftı. Biri diğerine yetişir mi? Aranızda böyle birşey yaşayan var mı?
benim de cok sukur bulantim olmadi endiselenme hepsi ayni olmuyormusKızlar merhaba 8h5 tek yumurta ikizlerine hamileyim inşş sorunsuz sağlıkla kavuşuruz hepimiz. İlk hamileliğimde mide bulantısınından tiksinmeden gözümü açamazdım özellikle eşimden tiksinmiştim 3 yaşında bi oğlum var şuan ikizlere hamileyim midem fln bulanmıyr çok garip ikizlerde herşey daha yoğun yaşanıyor diye biliyrm acaba sorunmu var diye düşünüyorm sonrada aklını bulandırma ne güzel rahat hamilelik diyorum bulantı yaşamayan varmı
Gerçekten zor yaa ilk hamileliğimde epey çektim biliyrm o durumudane güzel benm arkadaşım var bişeyden midesi bulanıyor ama sen bilemiyorsun tabi. çay içermisin diyince kusuyordu mesela :) onu görünce bulnamaması en güzeli dedim bende :)
Cift canim ayri keselerde benim aminn❤Oh maşallah tek yumurta ikiziydi dimi senin. Darısı bize inşallah.
Benimde ilk bastan beru bulantm hic gecmedi suan bile var uyuyamiyorm bazn bundn dolayi:s ins gecer yaknda canim hepimiznEşim kahvaltı yemek yogurt vs deyince içimde bir ses icgudu gibi oradan kaç diyor resmenbugun içim çıktı bulantim çok artti
Merhaba 28. haftanın içindeyim ben de. geçen hafta benzer bi ağırlık farkı bizde de çıktı. Bugün yeniden kontrolüm vardı, fark kapanmış; çok az yani. Önemli olan gelişimin durmaması dedi doktor; ki cinsiyet farkı var ise mutlaka kilo farkı olur dedi. ??? Şimdilik kiloları toparladık ama bu sefer de kızın erkeğe nazaran suy
Ben yedinci hafta gibi yaşadım lekelenmeler bir kaç gün sürdü şimdi iyiyim şükürSelam Kızlar bende 9 haftalık ikiz gebeyim geçen hafta kanamam oldu 2gün hastanede yattım şükür iyiyim ama arada pembe akıntım geliyor sonra kahverengiye dönüşüyor çok stresli günler geçiriyorum. Böyle sıkıntılarla karşılaşan var mı acaba
Benim de oldu kanamam. Özellikle 14. Haftadan sonra her şey azalıyor, rahatlıyo insan.Genelde 12.haftadan sonra azalıyor diyorlar ama geçmiyor günler
Bende 9 haftalık hamileyim ve nerdeyse hamile kaşdığımdan beri kanamam oluyor progesteron iğne kullanıyorum ben sürekli hiç hastaneye yatırmadılar beni hastane yatınca ne gibi işlemler yapılıyor pekiSelam Kızlar bende 9 haftalık ikiz gebeyim geçen hafta kanamam oldu 2gün hastanede yattım şükür iyiyim ama arada pembe akıntım geliyor sonra kahverengiye dönüşüyor çok stresli günler geçiriyorum. Böyle sıkıntılarla karşılaşan var mı acaba
Anladım inşallah biran önce biter kanamalarımz gerçekten insan lavaboya gitmeye korkuyo lekeler geldkçeHemen serum taktılar iğne yaptılar canım.benim kanamam biraz fazlaydı hemen hastaneye gittik
Maşallah. Çok sevindim darısı bize inşallah. Sağlıkları nasıl sen nasılsın
kırkbirbuçuk kere maşallahhhh
Cok güzel durmuşlar içinde : )
Rabbim çok güzel yazgılar yazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?