2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Hayirli olsun canim. Saglikla kucagina almayi allah nasip kismet etsin. Valla canim oyle diyorlar da bende hic sıkinti yasamasim. Hic midem bulanmadi, bi uykum cok geliyordu encok onda zorlandim calistigim icin.
Amin canm hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza benm uyku aynı ilkindeki gibi hiç uyku denen bişey yok sanki 9 aylık gibi hareket ediyrm yatakta

Aynen açken varla yok arası bi şey oluyor ne bulanıyor ne bulanmıyor ama yeyince geçiyor
ne güzel benm arkadaşım var bişeyden midesi bulanıyor ama sen bilemiyorsun tabi. çay içermisin diyince kusuyordu mesela :) onu görünce bulnamaması en güzeli dedim bende :)

Maşallah size; güle güle büyütün inşallah; güzel bir ikiz gebelik sonu olmuş... Tebrikler yeniden, Allah sağlıklı uzun ömür versin

Merhaba 28. haftanın içindeyim ben de. geçen hafta benzer bi ağırlık farkı bizde de çıktı. Bugün yeniden kontrolüm vardı, fark kapanmış; çok az yani. Önemli olan gelişimin durmaması dedi doktor; ki cinsiyet farkı var ise mutlaka kilo farkı olur dedi. ??? Şimdilik kiloları toparladık ama bu sefer de kızın erkeğe nazaran suyu daha az çıktı... Sağlıkla gelsinler inşallah. Son haftalar gerçekten insan diken üstünde

benim de cok sukur bulantim olmadi endiselenme hepsi ayni olmuyormus

Eşim kahvaltı yemek yogurt vs deyince içimde bir ses icgudu gibi oradan kaç diyor resmen bugun içim çıktı bulantim çok artti

Maşallah yavrularına, kucağına sağlıkla al inşallah. Biz de kontrol gününü bekliyoruz, bizimkilerin de farkı kapansın inşallah. Teşekkür ederim cevabın için

Selam Kızlar bende 9 haftalık ikiz gebeyim geçen hafta kanamam oldu 2gün hastanede yattım şükür iyiyim ama arada pembe akıntım geliyor sonra kahverengiye dönüşüyor çok stresli günler geçiriyorum. Böyle sıkıntılarla karşılaşan var mı acaba

Ben yedinci hafta gibi yaşadım lekelenmeler bir kaç gün sürdü şimdi iyiyim şükür

Bende 9 haftalık hamileyim ve nerdeyse hamile kaşdığımdan beri kanamam oluyor progesteron iğne kullanıyorum ben sürekli hiç hastaneye yatırmadılar beni hastane yatınca ne gibi işlemler yapılıyor peki

Maşallah. Çok sevindim darısı bize inşallah. Sağlıkları nasıl sen nasılsın

Cok tsk ederim daha ıyım gun gectıkce toparlanıyor ınsan gırıp yazamadımda bebeklerın biri uyuyor biri uyanıyor cok sukur bu gunumuze saglıklarıda iyi Hep dualarımdasınız dogduktan sonra sankı zaman cok hızlı gecıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…