- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.181
Canım benimkini sekizinci haftada ve 14. Haftada ölçtü ara ara kontrol edeceğini söyledi. Bir daha gittiğinde sen hatırlat olmazsaKızlar benim gittiğim doktorlar rahim ağzı uzunluğu ölçmediler hiç. Ben okumuştum burda ölçenler olmuş, serkaj gerekenler olmuş. Acaba bana neden bakmadılar, erken mi hiç bilemedim
Bende de altıncı haftanın sonunda olmuştu kanama canım inşallah tekrar yaşamazsın bol istirahat et ilaçlarını düzenli yaptır inşallah herşey yolunda gidecekKızlar az önce muayeneden geldim tam çıktım bi kan boşaldı hemen içeri girip sildiğimde ciğer gibi bi parça geldi hemen geri girdim sordum korkma dedi ve bu güne kadar leke bile olmamıştı bende, hemen 3 güne bir bi iğne yazdı ve fitil yazdı tekrar baktı bebeklerin gayet iyi durumda illa düşük olacak diye birşey yok korkma dedi yatak istirahati verdi çok korkuyorum kızlar yerleşme kanaması da olabilir dedi ama 7+6 da olur mu bunlar başına gelen varmı ne olur birşeyler söyleyin
Ne kadar sürmüştü canım bende ilk kan boşalması epey geldi ama şuan silince geliyor azaldı gibi ne zaman biter dr da dinlen mutlaka dediBende de altıncı haftanın sonunda olmuştu kanama canım inşallah tekrar yaşamazsın bol istirahat et ilaçlarını düzenli yaptır inşallah herşey yolunda gidecek
Benimde ilk başta afedersin tuvalete oturmuştum pıt pıt geldi sanki bir yer kesilmiş gibi. Sonra apar topar hastaneye gittim. Daha sonraki günlerde ceinonla birlikte kahverengi ve siyah geldi içerde kalan bir hafta kadar gördüm o lekeleri çok şükür bir daha olmadıNe kadar sürmüştü canım bende ilk kan boşalması epey geldi ama şuan silince geliyor azaldı gibi ne zaman biter dr da dinlen mutlaka dedi
İnşallah benim de çabucak geçer parça gelmişmiydi peki ciğer gibi birşey geldi zaten sonrada kanama azaldı ilginç olanı haftalardır dr kanama alanı var kanamam varmı diyordu yok diyordum bugün kanama alanı yok dedi kanama başladı acaba diyorum aşağıya inip pıhtılaştımı kanlar ama taze kan rengindeydiBenimde ilk başta afedersin tuvalete oturmuştum pıt pıt geldi sanki bir yer kesilmiş gibi. Sonra apar topar hastaneye gittim. Daha sonraki günlerde ceinonla birlikte kahverengi ve siyah geldi içerde kalan bir hafta kadar gördüm o lekeleri çok şükür bir daha olmadı
Kan pıhtılaşmış o gelmiş canım büyük ihtimalle bende sadece kanama oldu parça gelmemişti. İnşallah geçer hemen insanı korkutuyorİnşallah benim de çabucak geçer parça gelmişmiydi peki ciğer gibi birşey geldi zaten sonrada kanama azaldı ilginç olanı haftalardır dr kanama alanı var kanamam varmı diyordu yok diyordum bugün kanama alanı yok dedi kanama başladı acaba diyorum aşağıya inip pıhtılaştımı kanlar ama taze kan rengindeydi
Baya korktum ama dr un hali sakinleşmemi sağladı 3 tanede iğne yazmış ve fitil inşallah işe yarar birde bebeklerim altlı üstlü duruyor sizlerde de öylemi ben hep yanyana sanıyorum bugün öğrendim ama çok tatlılar ya Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin inşallahKan pıhtılaşmış o gelmiş canım büyük ihtimalle bende sadece kanama oldu parça gelmemişti. İnşallah geçer hemen insanı korkutuyor
Benimkilerde hep altlı üstlü duruyor, hatta üstteki alttakini sürekli sıkıştırıyor sol tarafta aşağıda oluyor kuzum :) amin inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin hatırlı evlatlar olsun inşallahBaya korktum ama dr un hali sakinleşmemi sağladı 3 tanede iğne yazmış ve fitil inşallah işe yarar birde bebeklerim altlı üstlü duruyor sizlerde de öylemi ben hep yanyana sanıyorum bugün öğrendim ama çok tatlılar ya Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin inşallah
Nasıl sol tarafta aşağıda derken anlamadım canım bak benim ultrason bu şekildeBenimkilerde hep altlı üstlü duruyor, hatta üstteki alttakini sürekli sıkıştırıyor sol tarafta aşağıda oluyor kuzum :) amin inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin hatırlı evlatlar olsun inşallah
Canım birisi sol kasık tarafında duruyor öteki hep onun üstünde bende böyle ikili usg yok son dönemlerde hep ikisini tek tek çekiyorlarNasıl sol tarafta aşağıda derken anlamadım canım bak benim ultrason bu şekilde
Misir gevregide aldik bi kere yedim anca:) tatlyla aram yok denicem biseklde artk aradada tuketsm yine iyi canim dedign gibi sagolBen kakaolu nesquik kornflexle ancak süt içebiliyorum. 2 güne 3 güne bir sbah işe gitmeden yiyorum. faydası olur belki sana da sen de dene. ben de yoğurt çok seviyorum. hayırlısı bakalım. e bunlar 2 bebek olunca anne 2 kat tedirgin oluyor tabi ama bebekler depolardan kullanıyor merak etme. daha sonra kendin için kalsiyum takviyesi yaparsın.
Maşallah.. En güzeli iyi düşünmek. Ben de inanıyorum ki sağlıklı 2 kız bebek gelecek dünyaya :):) Hepimiz için sağlıklı doğumlar olsun.
Tatli gelir die dusundm canim bnde denicez bisiler artik:))Evett benimde içim almiyooarkadaşların dediği nesquik mantıklı aslında oylemi denesek
Oy masallah canim kuzulara benimde bole yanyanalar aralarinda bi cizgi ❤Nasıl sol tarafta aşağıda derken anlamadım canım bak benim ultrason bu şekilde
Cok grcms olsn canimAllah tekrarini yasatmasnBaya korktum ama dr un hali sakinleşmemi sağladı 3 tanede iğne yazmış ve fitil inşallah işe yarar birde bebeklerim altlı üstlü duruyor sizlerde de öylemi ben hep yanyana sanıyorum bugün öğrendim ama çok tatlılar ya Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin inşallah
Baya korktum ama dr un hali sakinleşmemi sağladı 3 tanede iğne yazmış ve fitil inşallah işe yarar birde bebeklerim altlı üstlü duruyor sizlerde de öylemi ben hep yanyana sanıyorum bugün öğrendim ama çok tatlılar ya Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin inşallah
benim oldu arkadaşım çok şiddetli baş ağrısı yaşadım şimdi ara ara yine oluyor özellikle akşam saatleriSizin gebeligin ilk zamanları baş ağrının olmusmuydu kizlar normalmi bukadar agrimasi bilmiyorum
Oy masallah canim kuzulara benimde bole yanyanalar aralarinda bi cizgi ❤
Cok grcms olsn canimAllah tekrarini yasatmasn
çok geçmiş olsun canım. Benim de geçen hafta başıma geldi ama geçti. İğne fiitil vb dinlendim bitti.
Bu arada benim bebekler de arkalı önlü duruyorlar. Arkadakini çok net alamıyoruz çoğu zaman :)
Çok sağolun kızlar dinleniyorum dünden beri birdaha kanama olmadı ama kahverengi leke var sanırım normalmiş inşallah bitecekcanım aynı şey benimde başıma geldi 7.haftada dokto iğne verdi kanama alanın var dedi.rapor verdi yat dinlen diye.bak bunun çözümü yatmak ilaçlarını zamanında yaptır.bol su iç ve dinlen dinlendikçe kanama alanın azalıyor.benim bu hafta kontrolüm var bakalım küçülmüştü inşallah bitmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?