- 18 Aralık 2014
- 312
- 261
- 103
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.201
Hayırlı olsun.Aramızda 1 gün var sizinle.Benim de salı günü kontrolüm var.İnşallah ben de cinsiyetlerini öğreneceğimBende bugün tüp bebek druma teşekkür in gitmiştim ben gelmişken bakayım dedi. İkisi de erkek dedi drum çok şaşkınım gerçekten
İnşallah öğrenirsin canım hayırlısıyla birisi çok zor gösterdi baya uğraştı belki onda yanılma olurHayırlı olsun.Aramızda 1 gün var sizinle.Benim de salı günü kontrolüm var.İnşallah ben de cinsiyetlerini öğreneceğim
Aaa evet tek yumurtaysa öyle tabii. Benimki çift yumurta ikizi :)İnşallah,teşekkür ederim.1 tanesi tek göstersin o da yeter :).Benim tek yumurta ikizi.Aynı cinsiyette olacaklar.
Tamam canım iyiki varsınız burayı okudukça kafam rahatlıyor kanama geçti ya buna şükür fitilde kullanıyorum sabah akşamKahverengi leke benim kanamadan sonra 10 gün geldi normal gelmesi hiç korkma.daha sonra rengi açılacak akıntının.gönlünnü ferah tut rabbim sağlık versin
benim oldu arkadaşım çok şiddetli baş ağrısı yaşadım şimdi ara ara yine oluyor özellikle akşam saatleri
Oldu canım hatta gece ağrıdan uyumadığımı bilirim.bebekler yerini yapıyor sanırım bu dönemde
Benimde ıkizlerim olucak devam ederlerse insallah, 2 kese gördük kalp atımı için haftaya gidicez. Kizim 3 sene evvel 34+6 da erken doğdu, şuan ikiz olması birde tek gebeliği bile zamanında doğuramamak çok korkuttu beni. Rabbim yardımcımız olsun
Allah kucagina almayi nasip etsin inşallah :)35 haftalik cokta erken değil Bana göre bn 25 haftalik doğum yaptim yasamadi malesef ve suan ikiz bnmde eğer Allah verirse inşallah alırım bu sefer kucagima hepimiz tabi inşallah alalım o yüzden içini ferah tut diye dedim
Ins saglikla ve vaktinde alirsin kucagina canim❤Benimde ıkizlerim olucak devam ederlerse insallah, 2 kese gördük kalp atımı için haftaya gidicez. Kizim 3 sene evvel 34+6 da erken doğdu, şuan ikiz olması birde tek gebeliği bile zamanında doğuramamak çok korkuttu beni. Rabbim yardımcımız olsun
Kaç çıktı?Kizlar seker testim yuksek cikti
Aclik normal cikti, tokluk 170Kaç çıktı?
Çözüm olarak ne yapmanızı istediler peki? Eminim düzelecektir..Aclik normal cikti, tokluk 170
Diyete basla dedi, bu cumartesi tekrardan 100 gr lik seker yuklemesi yapilacak.Çözüm olarak ne yapmanızı istediler peki? Eminim düzelecektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?