2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Hayırlı olsun.Aramızda 1 gün var sizinle.Benim de salı günü kontrolüm var.İnşallah ben de cinsiyetlerini öğreneceğim
İnşallah öğrenirsin canım hayırlısıyla birisi çok zor gösterdi baya uğraştı belki onda yanılma olur

Kizlar günaydınnn.. 7 8 haftalik gebeyken bel agriniz olmusmuydu.benim şiddetli değil ama agriyo

Selam anneler! 24 haftalık iki erkek bebek bekliyorum. Bu süreçte bizim ufak canavarlara site oluşturdum. Amacım bebişlere hatıra bırakmak, bir yandan da yaşadığım zorlukları paylaşmak. Ara ara güncel yazılar paylaşıyorum. İsteyen üye de olabilir. Link: www.ikizbebeklerim.com
Amacım kesinlikle para kazanmak vs değil. Zaten sitenin reklam alma yetkisi de yok. Sadece eğlenceli bir macera ortamı hedefledim.

Allah kucagina almayi nasip etsin inşallah :)35 haftalik cokta erken değil Bana göre bn 25 haftalik doğum yaptim yasamadi malesef ve suan ikiz bnmde eğer Allah verirse inşallah alırım bu sefer kucagima hepimiz tabi inşallah alalım o yüzden içini ferah tut diye dedim

Insallah tek temennim bu. Kızıma kontrole diye gitmiştik doğumum başlamış 1 gece serum verdiler etkilemedi bir sebep yoktu erken dogum için. O yüzden çok rahat olamıyorum. Sizin oldukça erken olmus rabbim insallah sağ salim kucağına almayı nasip eder. Kaç haftalık suan?? Doğal mi oldu?

Ins saglikla ve vaktinde alirsin kucagina canim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…