- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.221
Diyete basla dedi, bu cumartesi tekrardan 100 gr lik seker yuklemesi yapilacak.
Canim nasilsinDiyete basla dedi, bu cumartesi tekrardan 100 gr lik seker yuklemesi yapilacak.
Guzel bilgiler vermssn canim bzde sebeplendik sagolKısa zamanda şekeri düşürürsünüz inşallah. Dikkatli olun, maalesef şeker bebekler için tehlikeli. İlk gebeliğimde yüklemelerde sorun çıkmamıştı benim ama sonra 32. haftada şekerim yükseldi. Diyetle devam etmiştim 40a kadar. Şimdi ikizlerde yükleme falan yaptırmadım; ayda bir açlık tokluk ast alt baktırıyoruz, ama elimden geldiğince de dikkat ediyorum tabi. Bi süre uzak durmak lazım şekerden yapacak başka bişiy yok(( meyveden karşılayabilirsiniz tatlı ihtiyacını yada bitter çikolatadan; meyveyi de yoğurtla tüketirseniz daha az çıkar şekeriniz.. Şimdiden geçmiş olsun.
Cok tesekkur ederim canim. Dikkat etmeye basladim dunden beri. Aslinda gebelik oncesi tatliyla aram hic yoktu ama nolduysa hamileligimde acayip tatli yer oldum. Testten 1-2 gun oncesinde okadar fazla lokum yemistim ki anlatamam. Simdi canim istesede yemiyorum. Napalim yeterki bebekler iyi olsunKısa zamanda şekeri düşürürsünüz inşallah. Dikkatli olun, maalesef şeker bebekler için tehlikeli. İlk gebeliğimde yüklemelerde sorun çıkmamıştı benim ama sonra 32. haftada şekerim yükseldi. Diyetle devam etmiştim 40a kadar. Şimdi ikizlerde yükleme falan yaptırmadım; ayda bir açlık tokluk ast alt baktırıyoruz, ama elimden geldiğince de dikkat ediyorum tabi. Bi süre uzak durmak lazım şekerden yapacak başka bişiy yok(( meyveden karşılayabilirsiniz tatlı ihtiyacını yada bitter çikolatadan; meyveyi de yoğurtla tüketirseniz daha az çıkar şekeriniz.. Şimdiden geçmiş olsun.
Insallah tek temennim bu. Kızıma kontrole diye gitmiştik doğumum başlamış 1 gece serum verdiler etkilemedi bir sebep yoktu erken dogum için. O yüzden çok rahat olamıyorum. Sizin oldukça erken olmus rabbim insallah sağ salim kucağına almayı nasip eder. Kaç haftalık suan?? Doğal mi oldu?
Iyiyim canim sen nasilsin? Valla canim verilen icecegi kusanlar cok olmus,bende endiselendim bastan ama bana cok guzel geldi tadi, aromasida elmaliydi bildigin elmali gazozdu. 24-28. Haftalar arasi yapiliyormus sanirim. Ben cok kilo aldim 10 kg,buyuk ihtimalle buyuzden aldim.Canim nasilsingecms olsn. Yukleme zor degl mi ya suan dusunuyorm da tatli yiyemiyorm bulanti btnedi icince kusarm gibi geliyo kusuncada tesr iptal oluyo die biliyorm. Yillarr once bana yaplmsti hipoglisemi ckmsti. Ins o zamanada toparlarm 6 ayda mi yapiliyo canim peki ay sorulari siraladim kusura bakma:)
Bende iyim canim sagolasn normale donersm daha iyi olacagim bulantilarn gcmesini bkliyorm:) aa super ozaman aromali flaan iyims ya icilebilir 10 yildm fazla olmstr kuck bi hstanede ben bunu ictgmde igrencti sekerdn artk tuz tadi geliyoduIyiyim canim sen nasilsin? Valla canim verilen icecegi kusanlar cok olmus,bende endiselendim bastan ama bana cok guzel geldi tadi, aromasida elmaliydi bildigin elmali gazozdu. 24-28. Haftalar arasi yapiliyormus sanirim. Ben cok kilo aldim 10 kg,buyuk ihtimalle buyuzden aldim.
Iyiyim canim sen nasilsin? Valla canim verilen icecegi kusanlar cok olmus,bende endiselendim bastan ama bana cok guzel geldi tadi, aromasida elmaliydi bildigin elmali gazozdu. 24-28. Haftalar arasi yapiliyormus sanirim. Ben cok kilo aldim 10 kg,buyuk ihtimalle buyuzden aldim.
Canim benimde oyle akintim var surekli biliyorsun. Enson vajinal kultur yapilmisti, sonuc iyi gelmisti. Bakiyorum rengine ve kokusuna, sıkinti yok takmiyorum kafama.170 cok yuksek degil diyetle kontrol altina alirsin endiselenme bence.
Tatli olarak meyve tuket.
Bende yaptırdım perşembe gunu normal cikti sukur.
Ama benimde su gibi akinti sıkıntim var 18. Ve 23. Haftalarda amnisure testi yapildi bisey cikmadi.
Ama hala mesela tuvaletimi yapiyorum birkac dakika sonra çamaşırımda islaklik hissediyorum 1 cay kaşığı kadar su oluyor. Idrar mi kaciriyorum yoksa baska bisey mi kafayi yicem. Deliricem artik. Esim simdi de gidelim acile diyor ama biktim ayni sey icin gitmekten.
Canim benimde oyle akintim var surekli biliyorsun. Enson vajinal kultur yapilmisti, sonuc iyi gelmisti. Bakiyorum rengine ve kokusuna, sıkinti yok takmiyorum kafama.
Benimde aynisi. Bazen pantolonuma bile cikabiliyor, Doktor pamuklu ic camasir kullan olmazsa gunluk pet demisti. Islak kalmasin bi ona dikkat et, islak kalinca bakteri uruyo. Sende takma kafana, 2kere amniyo testi yapilmis bak bisi cikmamis. Idrar tahlilinde temiz cikmis.Benimde gecen hafta aile sagliginda idrar tahlilim temiz cikti.
Benimki kokusuz ve renksiz tipki su gibi oyle cok siddetli bir akinti degil ama her tuvaletten sonra camasira cikinca tedirgin oluyorum, belkide evham yapiyorum. Bende takmamaya calisacagim napalim.
B
Benimde aynisi. Bazen pantolonuma bile cikabiliyor, Doktor pamuklu ic camasir kullan olmazsa gunluk pet demisti. Islak kalmasin bi ona dikkat et, islak kalinca bakteri uruyo. Sende takma kafana, 2kere amniyo testi yapilmis bak bisi cikmamis. Idrar tahlilinde temiz cikmis.
Kzlar bnde gunde bikackez degistiriyorum pedimi rahat edemiyorm islaklk hissiyle hemde hijyen acisindan. Jel kullanirken zatn cok geliyordu islaniyorduda 4 5 gun oldu jeli birakali sari akntim var benmde normal goruyorum idrarlar temz cikiyo hep sonuctaInsallah canim takmamaya calisacagim. Sagolasin sende rahatlattin beni. Gunluk ped aklima gelmisti benimde kullanayim oyleyse.
Kzlar bnde gunde bikackez degistiriyorum pedimi rahat edemiyorm islaklk hissiyle hemde hijyen acisindan. Jel kullanirken zatn cok geliyordu islaniyorduda 4 5 gun oldu jeli birakali sari akntim var benmde normal goruyorum idrarlar temz cikiyo hep sonucta
Hamilelikte akıntı normalmiş.Bende de oluyor.Doktorum normal demişti.Hatta ben arada günlük ped takıyorum.170 cok yuksek degil diyetle kontrol altina alirsin endiselenme bence.
Tatli olarak meyve tuket.
Bende yaptırdım perşembe gunu normal cikti sukur.
Ama benimde su gibi akinti sıkıntim var 18. Ve 23. Haftalarda amnisure testi yapildi bisey cikmadi.
Ama hala mesela tuvaletimi yapiyorum birkac dakika sonra çamaşırımda islaklik hissediyorum 1 cay kaşığı kadar su oluyor. Idrar mi kaciriyorum yoksa baska bisey mi kafayi yicem. Deliricem artik. Esim simdi de gidelim acile diyor ama biktim ayni sey icin gitmekten.
Evet bnm baya erken oldu ilki doğal Yoldan di bunlar tup bebek
Benimde tup bebek insallah sağlıkla kucağımiza aliriz
Kızlar kontrol vardı akşam belim ağrıdı idrar yolu enfeksiyonu varmış ilaç verdi doktor o kadar su içiyorum ama hamilelik demek ki alt üst ediyor seni.başka çözüm var mı acaba bu illetin
Kızlar kontrol vardı akşam belim ağrıdı idrar yolu enfeksiyonu varmış ilaç verdi doktor o kadar su içiyorum ama hamilelik demek ki alt üst ediyor seni.başka çözüm var mı acaba bu illetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?