- 5 Aralık 2018
- 8
- 12
- 1
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.241
Hayırlı olsun inşallah nasıl bebekleriniz iyi miSelam ikiz anneleri
2 gün önce 34+1 de suyum geldi, anne oldum ben. Sizler uygun zamanda doğru zamanda doğurun inşallah
hayırlı olsun çok tebrik ederim. sağlıklı bi şekilde darısı başımıza inşallah. nasıllar siz nasılsınız?Selam ikiz anneleri
2 gün önce 34+1 de suyum geldi, anne oldum ben. Sizler uygun zamanda doğru zamanda doğurun inşallah
Selam ikiz anneleri
Hayirli ugurlu uzun omurlu olsun bebekleriniz. Sagliginiz nasil? Darisi bize insallahSelam ikiz anneleri
Selam ikiz anneleri
Hayırlı olsun.Ben de bugün hastaneye gittim 13+5günlük olmuşuz.Cinsiyetleri kız dediSelam ikiz anneleri
Hayırlı olsun.Ben de bugün hastaneye gittim 13+5günlük olmuşuz.Cinsiyetleri kız dediBu arada kadın doğum doktorum periantoloğ doktorunun da doğuma kadar takip edilmesini istedi.Onlar ultrasyonda herşeyi göremiyormuş.En iyi periantologla takip etmekmiş bilginiz olsun kızlar.Bana kan ilacı+D vitamini damla+Elevit vitamin hapı yazdı
Ben bio oil aldım ama üşengeçlikten başlayamadım henüzKızlar çatlaklar için hangi kremi önerirsiniz birde ne zaman başlamalıyım acaba.ikiz olunca erken büyüyecek karnımız
Hayırlı olsun inşallah benimde tüp bebek sağlıkla gelsinlerSelam kızlar bende ikiz annesiyim Allahın izniyle tabi şimdilik sadece keseler göründü benim tüp bebek
Çok teşekkürler inşallahHayırlı olsun inşallah benimde tüp bebek sağlıkla gelsinler
Masallah canim neguzel haber bu iyisiniz ins hepiniz❤ normal mi oldu canim bebisler nasilSelam ikiz anneleri
Tek keseymis masallah prenseslere hqyirli olsun canim❤Teşekkür ederim :) Inşallah sizde en kısa zamanda cinsiyeti ögrenirsiniz.Ultrasyon resmini de yükleyeyim prenseslerim
Kolay gecsn inss canim saglikli olunhepinz tabiki ederizSelam kızlar herkese iyi akşamlar
Doktor randevumdan yeni geldim.
Haftaya pazartesi 36+0 da doğum için gün verdi doktorum genel anestezi ile sezeryan olacak inşaallah sağlıkla sıhhatle ucumuzde kurtuluruz. Dualarinizi eksik etmeyin Allah hepimize sağ salim kolay doğum nasip etsin inşaallah ☺
Masallah canim hayirli olsn benimde oyleSelam kızlar bende ikiz annesiyim Allahın izniyle tabi şimdilik sadece keseler göründü benim tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?