2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Selam ikiz anneleri
2 gün önce 34+1 de suyum geldi, anne oldum ben. Sizler uygun zamanda doğru zamanda doğurun inşallah
Hayırlı olsun.Ben de bugün hastaneye gittim 13+5günlük olmuşuz.Cinsiyetleri kız dedi Bu arada kadın doğum doktorum periantoloğ doktorunun da doğuma kadar takip edilmesini istedi.Onlar ultrasyonda herşeyi göremiyormuş.En iyi periantologla takip etmekmiş bilginiz olsun kızlar.Bana kan ilacı+D vitamini damla+Elevit vitamin hapı yazdı

Allah kucagina almayi naşıp etsin inşallah prensesler geliyor:)bende aynı zamanda üniversite hastanesinde perinatoloji ye gidicem bizde 7.haftamizdayiz.cpk merak ediyorum cinsiyetlerini inşallah görürüz o vakitleri

Kızlar çatlaklar için hangi kremi önerirsiniz birde ne zaman başlamalıyım acaba.ikiz olunca erken büyüyecek karnımız

Kızlar çatlaklar için hangi kremi önerirsiniz birde ne zaman başlamalıyım acaba.ikiz olunca erken büyüyecek karnımız
Ben bio oil aldım ama üşengeçlikten başlayamadım henüz diğerleri çok pahalı. Birde kakao yağı önerenler oldu ama onu eritmek meseleymiş. Benim karnım çıktı baya

Selam kızlar herkese iyi akşamlar
Doktor randevumdan yeni geldim.
Haftaya pazartesi 36+0 da doğum için gün verdi doktorum genel anestezi ile sezeryan olacak inşaallah sağlıkla sıhhatle ucumuzde kurtuluruz. Dualarinizi eksik etmeyin Allah hepimize sağ salim kolay doğum nasip etsin inşaallah ☺

Kolay gecsn inss canim saglikli olunhepinz tabiki ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…